Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 978
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
здравейте банда, признавам - не съм чела, нямате изчитане май
за нас- Преслава НЕ ходи на гърне, НЕ ходи на кухня, почти НЕ яде нищо, кара я почти само на кърма,НЕ съм въвела глутен, наскоро опита сирене и извара, с тези темпове за абитуриентската направо ще прояде луканка за мезе на водката, която така дяволито гледа
вече е 8050 кг и 73 см, пълзи бясно и прави опити за прохождане и е с 5 зъба
кака й я учи на мурафети, най обичат да си пищят
аз съм в нисък старт в очакване Стефания да тръгне на градина, февруари пък се завръщам на работа
сигурна съм, че всички са страхотно порастнали и страхотно можещи, предполагам всичко ядящи, продължавайте в същия дух и обичайте децата си, за да ви отвръщат със същото
поздрави на всички и целувки от моите красоти  Hug

# 646
сигурна съм, че всички са страхотно порастнали и страхотно можещи, предполагам всичко ядящи...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 647
  • Русе

Добро утро! Порастнахме с още 1 месец. Честити десет на Пъпешчо, Калоян и Далия и девет на ЙоЙо, Алек, Преслав и Калин! Наздраве!
П.С. Имаме парно!

# 648
Добро утро!
Честити месечинки на всички дечица   bouquet
Хайде и аз да почерпя по-случай кръглата ни месечинка.
Днес сме и на консултация,по-късно ще пиша повече.
Лек ден и приятни разходки Hug

# 649
  • София

Добро утро и от мен, гледам имаме бонбони от Деси и питие от Любито, затова аз черпя с торта за 9-я месец на ЙоЙо, и почерпката става пълна Mr. Green Laughing- нека да ми е жива и здрава и все така жизнена, желая също нека да са все така прекрасни и другите дечица, празнуващи днес месечинки- Пъпешчо, Кари, Калоян, Алек, Преслав и Калин Heart Eyes Hug Heart Eyes.
Мини- радвам се, че се разписа, одавна не беше писала, чудех се как сте и какво става с вас Hug
Благодаря за отговорите за рибата- аз точно такива пюрета намерих - със сьомга, мога пък да взема да й дам да видим дали ще й хареса newsm78, а пък вчера и аз вместо каша за следобедна закуска й натроших бисквитки с намачкан банан и малко АМ, толкова й хареса, че ако можеше, щеше и купичката да изяде Laughing, а от няколко вечери реших преди млякото да й давам от млечните каши в бурканчетата, или пасирана супа, да видя дали ще ги яде, оказа, се че си ги яде, значи май си има нуда и от вечеря...
Любито- ние пък имаме проблем в нашата стая, дето стоим с ЙоЙо с парното и половината ребра на радиатора са студени и съответно пак се налага да пускам печкат,а иначе си е хладно и сега много ме е яд, защото хем ще плащаме парното, хем и сметката за тока ще ни е повече Crossing Arms

# 650
здравейте Hugчестити месечинки на всички бебоци  bouquet да радват всички и да растат весело и щасливо

# 651
ауу, че ме втресе от изкрящи реплики  Whistling

Мини, добре разписала се, по-често да го правиш  Hug Успех с градината на каката!

Ралче, и аз дадох 1 път риба, пюре на семпер, сьомга, но не я хареса изобщо, много безвкусна беше. Черен дроб не бих дала все още.

моя юнак днес тупна с главата надолу от количката. добре, че беше с космонавта и на ламината. много се изплаших. още не мога да му свикна на лудата глава, все ще се удари някъде.  ooooh!

# 652
Здравейте!
Честити месечинки на порастващите!
От доста време само попрочитам и нямам настроение да пиша - чувствам се много зле Sad Георги е с пневмония! Две седмици ходихме по доктори, пихме първо суметролим за възпаление на ухото Shocked /после две лекарки се учудиха - не действал така/ Уж се бяхме излекували - вдигна температура - възпалено гърло - пихме Дуомокс Sad . След 7 дневен прием отново вдигна температура и резултата е на лице! Сега сме на гентамицин. Направо си натрових детенцето с толкова лекарства! Дано поне вече да се лекуваме правилно и да оздравеем! Praynig Иначе е игрив, жизнен. Вчера баща му излизаше от стаята и той каза: "еа, еа, та-та" - превеждам - Ела, ела, тате! Hug

# 653
Здравей те и от нас. bye
Вчера бяхме на лекар и резултата е: от 9.900 на 10.670 килограма и от 74 на 75 см.Вече може да ядеме риба и жълтък, обаче понеже да не ги вкарвам на веднъж мисля след една седмица да пробваме и риба.За съжаление нямаме нови зъбки, но за сметка на това ходиме и тича ме хванати за ръчички.За зимата още на сме се обзавели напълно.Вече казва та - та,та - ти и не съм много сигорна ама май и дай.
Извинявам се че от толкова време не съм писала, но Ивето е станала голяма маймунка и неми остава време, но за сметка на това ви чета редовно.Много благодаря за сайтовете които ми дадохте за мебелите много идеи ми харесаха от там. omm
Видях че е имало забележки и малка кавга между sisi_8227 и Мим.С ваше позволяние ще се включа като ви кажа аз как храня Ивето всеки ден:
8:30 - попарка с 3 сухара,половин чаена лъжичка захар,чай от шипки,обилно сиренце и малко масълце.
12:30 - месно или зеленчуково пюренце
16:30 - плодово пюре
20:30 - каша
22:30 - АМ 90 гр.
Относно кой как храни и се грижи за детето си мисляче няма право никой да се бърка, но нали за това е форума да споделиме радостите и тревогите и съответно да си дадеме съвет  friendship .Всяка една от нас е изнервена покрай децата особено от както е лошо времето и няма голяма възможност за разходки.Никой незащитавам въпреки че с  sisi_8227 се познаваме и мога да кажа че е много готин човек.Надявам се никой да не ме разбере погрешно.  Peace
Честита месечинка на всички сладури и с пожелания по - малко да ядосват мама и тате  family
Честито и за новите зъбче на Габи  tooth

Приятна вечер и утре приятна разходка на тези които ще излизат. 1stroller

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:35 от bubata5

# 654
Добро утро момичета!
Да драсна някой ред докато пъпешчо спи,че после като се събуди лудницата пълна Mr. Green
Билянка,бързо да се оправяте,какви са тия болести,горкото дете с тия антибиотици,Марио също беше направил такова възпаление на ушите и гърлото, пи Оспамокс и се оправи за 1седмица.
Ралче,аз съм давала пюре от черен дроб,риба още не,тия дни може да дам,жълтъка -често го забравям Blush
Мини,радвам се,че се разписа,другите мамита които ги няма от дълго време и те да драснат някой ред.... Naughty
От консултацията вчера резултата е 10.400кг и 74см.,ползваме успешно гърнето,е то по-скоро аз знам кога си върши работата и  хващам момента Mr. Green,а колко много вика, не е истина Mr. Green
Колкото до храненето,Марио се храни така:
6:00 АМ
10:00 попара
14:00 супа,пюре
18:00 каша
21:00 АМ
Това е нашия режим,някой път,предърпва храненето с 1час,зависи сутринта в колко ще се събуди за АМ,също така това му е стандартното ядене,някой път разнообразявам като му давам,от нашето ядене без ,сол,подправки и мазнина,включвам бисквити с каша или с мляко,грис ......но определено моето мнение,че децата вече са големи и  на 4часа е нормално да се хранят/е разбира се има и изключения/,между храненията му давам отвреме навреме,да ръпа солетки,царевични пръчки,банан,бисквитка...
Лек ден на всички и приятни разходки Hug

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 08:04 от desisladka

# 655
  • София
Добро утро мами и бебоци!
И тази нощ не сме спали с нашето малко слънце, та сега ходихме на лекар хомеопат имаме съмнение за ларингит все е прегракнало, та сега ще чета що е това ларингит, как и от какво се получава.
Иначе апетит си имаме като за двама, има ли мами дето нощно време дават сок ние пием сок от Морков и банан на Сонда нощно време към 1 часа та да изкараме до 5-6 сутрин до млякото, не знам но не можахме да се отучим от нощното замезване. Tiredи двамата с таткото сме недоспали постоянно, но няма начин събуждането ни е през 1-2 часа,за съжаление, но така остаряваме няма начин.
Приятна събота и неделя!

# 656
Честита месечинка на днешните сладури  baloni baloni baloniпри нас бати е болен  на АБ сме дано не се разболее малчо  Praynig newsm78
да ви попитам имате ли някакъв режим за спането че ние сме много сложни и със спането и с приспиването.
]6:00 АМ[/left]
10:00 попара
14:00 супа,пюре
18:00 каша
21:00 АМ
Това е нашия режим,някой път,предърпва храненето с 1час,зависи сутринта в колко ще се събуди.

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 14:26 от бебче

# 657
здравейте, признавам си, и аз не съм ви чела, но ще се радвам ако ме приемете във вашата голяма малка групичка. Малката се казва Христина и е родена на 27 януари Simple Smile http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=187735&id=1686205505 - ето я и нея!

# 658
хайде и аз да се разпиша. ние сме добре захранени със всичко но нещо сме много тромави и вече взех да се притеснявам. само си седим нито лазим нито се изправяме. дажи разкарах проходилката та барем прояви мерак да си мръдне д-то. тежеше на 9м близо 9.500 което не е много но нещо неще да се движи. иначе с проходилката е като линейка ама каква файда като я оставя на земята и може да седи и да си играе с часове. зъби също нямаме но тя и каката извади първия на 10м.

# 659
хайде и аз да се разпиша. ние сме добре захранени със всичко но нещо сме много тромави и вече взех да се притеснявам. само си седим нито лазим нито се изправяме. дажи разкарах проходилката та барем прояви мерак да си мръдне д-то. тежеше на 9м близо 9.500 което не е много но нещо неще да се движи. иначе с проходилката е като линейка ама каква файда като я оставя на земята и може да седи и да си играе с часове. зъби също нямаме но тя и каката извади първия на 10м.
не се притеснявай. знаеш, всяко дете с номерата си. хриси пъук е другата крайност, не можеш да я оставиш сама за секунда, че все ще намери да направи някоя пакост. все някога ще си размърда д-то. щом и харесва в проходилката нека си се разхожда там, пак е нещо все пак!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт