Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Биляна  Hug Дано наистина сте на правилното лечение и да оздравява малчо  Hug

Таника, и за вас  Hug за ларингит, ако не се лъжа е нещо като 'лаеща' кашлица. ларинкс, фаринкс, все неща в гърлото ... педиатърката ми ги обяснява при всяко боледуване, но не съм ги запомнила точно. то и не искам, ама кой ме пита  Crossing Arms

цветтка, добре дошли с госпожица Христина   bouquet

бубичко, и ти добре разписала се  Hug според мен няма нищо нередно, наслаждавай се на спокойно детенце  Hug

# 661
Здравейте, момичета! Как я карата по новото часово време? Grinning
Добре дошла на cvettka и нейната госпожица Христина! Hug.
bubi4ko, не се притеснявай и моето дете е "трудно подвижно" като твоето (естествено с проходилката е много бърза). Съвсем скоро даже бях си отнесла скандала от педиатъра на дъщеря ми. Консултирах я с още един педиатър и прочетох доста статии в Интернет. Сега вече съм доста по-спокойна. Изводът, до който аз за себе си стигнах е, че след като детето няма ортопедични проблеми, психически се развива в норма и макар и по-бавно се развива двигателно няма причина за притеснение. Разбира се, зачестих масажите и упражненията, като пружиниране с крачета, ходене с помощта на мама (ходенето за нас е още в много начален стадий, само си сменя краката един след друг, но се държи максимум за 2, 3 стъпки и толкова).Само още да добавя, че за притеснение е ако до девети месец детето не може да седи, тогава трябва да се консултира с лекар.
Бързо оздравяване на всички болно бебоци Hug
Приятна неделя на всички мами и вече пораснали бебоци Grinning

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 09:33 от bisislava

# 662
Здравейте и от мен.
Добре дошла на Цвети   bouquet.
Днес се оциклих за пръв път от 9 месеца. Все го чаках, а като ми дойде ми се щеше да се забави още малко  Wink.
Мари пък много се изпотява. Взех да се притеснявам дали няма нещо нередно  newsm78. То човек само филми си вкарва в главата.
Активността е доста ниска тук. Влизам, пък никой не пише, явно че всеки използва времето за разходки. Хайде до скоро.

# 663
Ей момичета,  благодаря за топлото посрещане Hug Hug Hug  bouquet

Елена,ех блазя ти, аз още на четвъртия месец цъфнах Confused Хубаво е временцето, така че става Хрисето и ние тръгваме по улиците!

# 664

Активността е доста ниска тук. Влизам, пък никой не пише, явно че всеки използва времето за разходки. Хайде до скоро.
Абе, не е само от времето... Mr. Green

# 665
Здравейте  сладурки.Извинявайте 4е нахлувам във вашата тема,ама горе долу кога ви избиха първите зъб4ета.Някъде бях 4ула 4е още към 4 м. излизали,ама ми се струва твърде рано. newsm78

# 666
A_S_Y_77, на моята дъщеря първите две зъбчета избиха в началото на шестия месец. Появата на първото зъбче е строго индивидуално. Известни са случаи на появило се първо зъбче на 40 ден и други избили чак на една година на бебчето. Разбира се, това са големи изключения. Най-често бебетата се "озъбват" около шестия месец.

# 667
Да, така е, и на нас долните два пробиха в началото на шестият месец, а горните два около месец и половина-два след това. инвидуално си е за всяко дете, но съм чувала че колкото по късно, толкова по добре.

# 668
Ха здравейте!

Наминавам да се пооплача, че сме болни. Да, в множествено число, понеже всички сме болни, а не само Калоян. Утре го водя на преглед, пък дано се размине с тежката артилерия.

В духа на последните постове и питащата мама на едномесечно бебенце  newsm78 newsm78 newsm78 ще кажа, че ние ... хъм.. имаме? или пък нямаме? зъби.. Всъщност, аз имам зъби и Митко има зъби, но Калоян няма все още  Mr. Green. Но аз и не чакам скоро, имайки предвид, че на баща му първият зъб е пробил на година и 2 месеца.

И.... моля ви.... научеТЕ се да пишеТЕ малко по-грамотно.....  newsm17 Просто не разбирам 99% от постовете на някои от вас...  Peace Или може би аз трябва да поумнея... Rolling Eyes  Thinking

Ааа, и последно - Бубичко, и моето е такова - където го оставя - там го и заварвам  Mr. Green. Не стига това, ами и е в същото положение  hahaha. Ама така пък ми е по-лесно Wink. От 2 дни всъщност почна да се обръща от шкембе по гръб, трябва утре да го похваля на доки  Laughing А знам и за бебе, което не е можело хич да седи. Направо си е станало и тръгнало. На 10 мес., а преди това - нъцки - нищо не е правело - мързелче като нашите Wink  Hug

# 669

Сигурно, не е само от времето... Mr. Green

Определено не е . Mr. Green

Тъй като има много Граматици във Форума за Граматика ,така ще да е,както и да е. Rolling Eyes

Благодаря за проведения безплатен курс по Правопис ,  а сигурно в последствие и ПРАВОГОВОР.
За боксовата круша .............., не коментирам , а демонстрирам,   Mr. Greenако се наложи (за умниЦи).

НАМЕРЕТЕ ДЕСЕТТЕ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ smile3533.
Дано не съм засегнала някого.

Хайде лека и мека. beer3

# 670
sisi_8227 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  smile3501 smile3501 може ли да си толкова неграмотна че чак 10 грешки да си направила?Ако обичаш вземи си довърши средното образования.  smile3529 мисля че е крайно време. Joy Joy Joy Joy Joy Мене определено ме засегна.   smile3532

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:46 от bubata5

# 671
  • София
Чудех се дали да се намеся в спора...ама не се стърпях. От толкова време съм по форуми, ама конкретно като този нашия няма...Не върви и това е. Че много момичета не пишат от отегчение - вярно е. Аз самата съм го казвала за себе си не веднъж. Форума го ползвам за забавление...Но имам чувството, че повечето ви вълнуват само ядене, сране и...ми е скучно вече тук. Спомняте ли си дните, когато бяхме бременни, колко задружни бяха всички. Някои ходехте на работа. Споделяхте служебни неволи, семейни проблеми...Всички бяхме загрижени една за друга. Няма да забравя как Лорини ми пращаше смс-и, ако не се появя за ден два във форума. Ралчето пък пишеше смс, за да ни известява как е, когато нямаше нет. Деската и тя.
Родихме и всичко се промени. Тук, смея смело да твърдя открих нови приятелки, които са вече не само виртуални, но и реални. Виждаме се, говорим си, споделяме си....Тук тръпката изчезна. На няколко пъти се опитах да разнообразим ежедневните теми, но уви. Не се получава. Не знам кой е виновен, ама това е положението.
За правописа - не мисля, че Свилена е имала предвид конкретно Сиси. Не е само тя. Вярно, че тук не сме в училище, но дайте все пак някаква езикова култура да се види. Не може един пост да няма нито една главна буква примерно. Другите забележки са капка в морето. Най-малкото, че повечето компютри имат инсталирани редактори. Тук не включвам технически грешки.
Аз нещо съм настроена на коледна вълна - тази година рано рано. А като се сетя, че до преди 5 години я мразех Коледа...Вече си купих нови коледни формички за сладки, вися в готварски и черпя идеи...Пекох преди малко питка hahaha Всеки луд с номера си. Хриси днес ми заяви, че иска сняг, за да дойде дядо Коеда и да му донесе далък Simple Smile
Хайде лека ви вечер, нещо отнесен пост се получи, а ако има засегнати - не е умишлено. Просто си вземете поука  bouquet

П.С Надявам се тази тема да я изпишем до Коледа...Нашата върви най-бавно Sad
П.П.С. Няколко аптекарски шишета - да обявявам ли пак конкурс  Wink

И Цвети, добре дошла  bouquet

# 672
Доника, всяко зло за добро, аз от скука тук се върнах в отчетната на Марти Laughing Laughing
ПС. Аз съм много фен на явните срещи, но за последната ви среднощна разпивка хич и не съм разбрала. Драснете ми следващия път да се присъединя с удоволствие, че малко откачам вече....

# 673
  • София
Нанеhahaha развесели ме. Нямаш проблеми, стига да се организираме по-сериозно, че предната над месец я уговаряхме  Hug

# 674
Ти се смееш, обаче бях оставила Марти за 10 дни при майка ми. Вчера си го взех. В момента се успокоявам с чаша червено вино. Без коментар.
Я, малко за смяна от пюретата и памперсите. Вие какво мислите за ваксините - вредни или полезни? Аз като една съвестна майка съм сложила всичко досега, че Марти има и Пневмо 23... Не знам в дългосрочен план дали ще окажа съвестна или не...Ама сега ми пратиха едно филмче и се замислям по темата... Има ли някой от нас, които се е отказал и каква е процедурата???

Общи условия

Активация на акаунт