Доста време не бях писала, понеже преди седмица се прибрахме на Свищов и определено си беше едно малко велико преселение на народите. То бива багаж, то бива, ама това нашето чудо направо. Отидохме при нашите в Разлог с 2 сака, върнахме се с 5, плюс проходилка, един чувал с играчки. Абе луда работа.
После една седмица не мога да оправя къщата, а на всичкото отгоре ми почнаха очните по право в Русенския университет и всеки ден трябваше да пътувам и да се връщам следобяд. Направо се скапах за 10 дни, но няма как, като съм се хванала на хорото ще го играя докрай.
Добре, че майка дойде с нас, че да гледа бебка. Сутрин кърмех, през деня се цедях по едн път и в 5-6 като се прибера направо преливах
.Алексанрдина е добре, расте, дивее, прави бели, всеки ден нещо ново е измислила. Казваме баба, мама, деде, тата, да, не и е много забавно, когато отговорите на въпросите ни са възнаградени с нейното да или не
.Ние вече сме въвели жълтъка, сиренето, попора определено не обича, доки каза да въвеждам рибата, ама мисля да изчакам малко.
Мацки, някоя от вас записала ли е детето на млечна кухня
. И това ме посъветва педито, ама не е ли рано още.Пиша съвсем набързо, защото ще се връщам да ви чета
, признавам си не съм чела. Идеята за 50 страници тема и на мен ми допада.
Много са сладки дечицата на последните снимки, които видях, а булките - приказка
!!! Ще пусна и аз тези дни снимки и разказче за нашата сватба. Сега се връщам да ви чета.Хубав ден на всички мами и сладурчета
!!!
Анастасия още не се изправя.
, и го вземам да яде от нашето ядене - най-вече хляб

!
. На мен ми ги подари една мила продавачка от съседното детско магазинче. Тя ми каза обаче, че новите бурканчета на Ганчев вече не ставали за кухня... Проверее, да не си давате излишно паричките...

На мама садистчето
Така и мускулатурата си тренирам
Ако го взема в мен се почва едно въртене, подхвърляне с цел събаряне на храната (вече се е случвало мнооогоо пъти). Не може да седи кротко и просто да гледа, да отвори уста ако ще, ама само да седи мирен. Трябва да е див. Колко храна е отишла или по спалнята, или по масата, или по пода, по шкафове.... Защото с него се пде на крак. Та ако ме видите да дъвча солети или ядки докато бутам количка да знаете, че крада ценни мигове за хранене