Честит празник на всички празнуващи, желая здраее, щастие и късмет

ЙоЙо вече е по-добре от подсичането, помогна й каша от Хума и вода /това го прочетох тук във форума и реших да опитам, оказа се че действа/
Иначе засега тя си е с двете долни зъбчета, които избиха точно преди морето, хапва си добре, тези дни й давам агнешко, а от утре ще започна да слагам в овесената каша по малко пшеничена, за да мога другата седмица вече да започна да й давам и сухарчета и бисквитки, а след това ще въведа й сиренето. Ели- радвам се да ви видя отново

БилиБили- добре дошла в Бг

Тобито- много кофти с тази криза, дано бързо отшуми
Имаше същат акошарка като вашата Десисладка- Пъпешчо наистина поставя рекорд със зъбките, много е сладък, пупу

Сиска- честито зъбче

Дони- страхотни снимки

Кокосче- честит рожден ден на мъжа ти
А ти нищо чудно д ане зачезнеш от това, което описваш с малкия сладур
, да ти е жив и здрав и дано да ти е все така активен, помня когато пишеше, че ходиш да го кърмиш в болницата...а сега вече преплита крачета за ходене и не се спира на едно място
иначе и ЙоЙо е много активна, ама тя засега не прави опити да стъпва, по-скоро обича да стой изправена и да пълзи по спалнята да си хване дистанционното В тази връзка, момичета, вие пускате ли дечицата /вече са големи да кажа бебчовците
Иначе в нашия регион се оказа, че има само частна детска кухня, за която можеш предварително да заявиш, че искаш да се запишеш за седмица или 20 дни, като цената за една седмица е 17 лв, за 20 дни е 68 лв, не искат бурканчета и капачки, те сами си осигуряват съдове, за еднократна употреба. Но аз се колебая дали да се записваме, защото 70 лв за 20 дни ми се вижда множко...ще мисля още, и без това от 10 месеца надетето записвали.

И аз това се чудя...Днес исках да се телепортирам на самотен остров сам самичка. Никой да не видя...и като знам, че още на първия час ще ми се прииска да ги чуя какво правят диваненцата
)))) Вързах бабите да търсят от едно време
Иначе при нас най-новият хит е сьомгата със спанак - взех едно филе, сварих го на пара, нарязах го и във фризера. Сега и давам 2 пъти в седмицата и много и харесва. Казвам го ако се чудите с каква риба да започнете, според педи сьомгата е мн подходяща и полезна...

С гърнето засега се справяме добре /да не чуе дявола/.