Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 990
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Леле страшни сте - май само аз съм доста назад , моят син ще почвам тепърва да го захранвам с месо, а май трябва да помисля и за слагане на гърне , но той както не може да стои на едно място незнам как ще се справя Simple Smile

Да ви попитам дали някоя от вас може да препоръча добър педиатър в 17 ДКЦ, това е до малък градски театър ?

# 301
elli_g, ще чакам да се обадиш и да срещнем момичетата. Да знаеш и аз ще намачкам бубка!  Wink

Билянче, абе как така по анцузи  Grinning, вие съвсем нетрадиционно!
Да ти е жив и здрав първокласникът и все така с желание да ходи на училище!

Анастасия също хапва голямо бурканче (190 мл). Аз й правя пюренцата и ги слагам в бурканчета на Авент( те нали са разграфени).

# 302
Здравейте и от нас Hug Вече сме си на Българска земя!И току що ни пуснаха нета!
На Анджито много добре и се отразява, всички я глезят, ходи по кафета и ресторанти...много е доволна!
В самолета беше много послушна!
Сега ще ви чета и после пак ще пиша.

# 303
Здравейте Simple Smile

Дони, Гогича голям сладур бе  Heart Eyes уникална снимка.
Радостчо, добре си се завърнала.
Билянче, и аз ти пожелавам да не минава желанието за училище на първокласника  Hug
Мим, Божидар го мъча да изяжда по 190гр. пюре на обед, но рядко ми се получава, а каша около 200гр. но пак в редки случаи, само плодово пюре хапва около 130гр. без проблем и ако има още - би го хапнал и него.

Днес бяхме на мерки и теглилки и е качил само 150гр. тоест сега сме 9,650кг и нито сантиметър  newsm78  Сега вкъщи всички сме настинали като малкия е сравнително най- добре, само със сополчета, а ние с баща му кашляме, кихаме, подсмърчаме, сополи... ужас  ooooh! Тръгна от малкия, а продължи с нас, ох да минава вече, че е неприятно  Tired

Лека  вечер.

# 304
ох, голямо четене падна. наваксвах.

Еспа - Сами има очите и веждите на тати,а.

Доника - супер парти сте спретнали.

Сладурчеста, много съжелявам за случката, надявам се да ти свалят гипса по-скоро.

Нането - за проблема с изхождането бих препоръчала използването на гърне, въпреки че ти си против. гърнето е много удобно за седене - по удобно от седенето седнал, защото на гърне крачетата са сгънати - на чико гърнетата са 7лв и са много добре, улеснява акането. Мим - на 1година не можеш да я сложиш на гърне защото тя няма да се спира тогава, вЕрвай ми. момента е или сега или към 2годинимисля аз. занимавка си е - аз я слагам на гърне около 7пъти на ден и почти всеки път има нещо - пиш или аки, отначало пишваше по малко. последните пъти си е цяло изпишкване. аз имам едни големи кръгли възглавници и ги слагам от 2те и страни, отзад гърнето е високо и няма как да падне и давам едно-две неща да се забавлява - но не много играчки - защото е там да върши работа.

Таис - Преслав изглежда с добър баланс, защо да стоиш до него да клечиш като е на гърне? ....следващият път като се разболеем, дано не е скоро, ще се обадим на теб вместо на лекар, хихи, нали хомеопатията я владееш.

ние плодовете ги ядем често от самият плод, когато го режа и го давам с лъжичка на парченца го правя само за да не се цапам цялата. сини сливи, праскови, пъпеш, диня - какви парчета хапи само, защото динята много хубаво се претрива между венците,грозде, банан, вече и ябълка, задобрява с корнишончетата, обожава домати. не се оплаквам, Дивна обича да яде - ама как да не е - и 2мата с баща и обичаме само дето на мен ми личи, на него - не.  Дискутираше се авокадото - при нас беше 5-6 вид храна от захранването - той е подходящ да е от първите - има много незаменими масти киселини, които няма как да се набавят имаче на толкова малка възраст и малко въведени храни.

аз сега съм сама - вече почти месец. Младен замина да работи и май извън България ще трябва да ходи, ама к'вото е такова. само късите нощи ме изтощават. но откакто Дивна яде вечер с мен, спи здраво и аз като умряла спя...но само до 6, после със залъгалки и гушкания до 8.

лелеее, написах роман, ама като не съм писала отдавна и още имам за казване, хихи....

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 22:55 от merrygold

# 305
bubchenceto честита придобивка макар и с закъснение. Stuck Out Tongue
lubito много е сте готини на снимки.
tais аз и давам на Ивето 180 мл. но аз знам че грамажа се определя според месеците.
green eyes да ти кажа аз на гърнето вече много малко я слагам понеже и тя нежелае много да седи.Обаче над тоалетната си вършиме работата без проблем и почти винаги след всяко преобуване.Аз неочаквах но доста добре се спрявя ме за което съм много доволна от себе си.
Зоуи добре дошла при нас  friendship ние сме се записали в 16 поликлиника и сме много доволни от наща лекарка нищо че много бавно ни захранва и наистина е много добра.
elena_d гледай да се отучите максимално бързо че просто не си за завиждане.Аз от както се роди Ивето гледах да не и обръщам чак толкова много внимание което всеки очаква и и се радвах като я сложа в креватчето. Е неискам да прозвучи че не съм я гушкала, но просто с граници както се казва. И сега несъжалявам понеже мога да я сложа в креватчето и 2 часа да не се занимавам с нея само водичка да и дам.
tobito дано да се опшравиш бързо с тази бъбречна криза и малчо да неразбере много липсатати.
desisladka мале колко зъбки имате.Някои мечтаят дори и само за долните а вие.......
bilqna_dv да ти е жив и здрав първокласника и много 6 да ви носи и най вече да ви радва.
Радостчо добре си се завърнала.
Честита месечинка на всички бебоци  newsm30
Честит имен ден за 14 и за 17   smile3525
Много се извинявам че ви пиша чак сега, но покрай сестра ми се ошашках и аз.Благодаря за поздравленията на всички.Иначе при нас няма нищо интересно и нищо ново.Храни ме се нормално и както винаги питаме за още.Малко съжалявам че неможах да дойда на срещата защото чесно казано ми се идваше.
За сега толкова и при свободно време ще напиша и аз малко за моето запознанство с мъжа ми.Приятна вечер на всички и пак извинявай те  smile3503

# 306
Добро утро, влизам само да почерпя за 8-мата ни месечинка днес, да е честита и на останалие ни астрални близнаци,

Да сервирам и кафето:

# 307
Честита девета месечинка на Георги и Вероника и осма на Настя, Ада, Георги, Боян и Божидар!
Честит празник на всички имали повод да празнуват тези дни!
Много хубави снимки сте сложили всички Heart Eyes
Благодаря на всички споделили за зъбчетата. На Сами се е показала най-горната част на зъбчето вече, още малко и цялото ще порасне
ral4e:), как ти е ръката? Ужасно преживяване си имала
bili_bili, Радостчо, добре дошли в България
siska8607, ха честито зъбче!
Naneto, Сами от скоро яде по едно гоямо бурканче на обяд – 190 гр – особенно ако има тиква в него Mr. Green. Лошото е обаче, че винаги иска да суче – и без това е сто кила вече. Ще взема да му огранича малко грамажа на пюрето, че.....и без това суче на общо основание - преди поне нощем спеше сега се буди за мляко. Докарали сме го до 8-9 хранения при това никое не е проформа ooooh!
За спането – много, много рядко, спи през деня – веднъж – за около 30-40 минути и то само на цица. А съм решила да ни разкача, а се е събудил и е готов да вършее Twisted Evil
elli_g, честита медийна изява. И аз като Доника ги чета списанията 2-3 месеца на зад и не съм си купила още новото. Сигурна съм, че сте прекрасни
Kokoсче, взе ми се в ръце, че верно ще самоизчезнаш скоро както си го подкарала
Patilina, радвам се, че Дани е проял. Аз все се канех да ти благодаря за едно стихче, което прочетох, че си споделила в една друга тема – Лече Буболече – е, страхотно е! По-мила детско стихче отдавна не бях чела – нищо че е дълго почти съм го научила вече на изуст от много четене, малчо си умира от кеф, а мен ме разплаква, толкова е сладко Crazy
bubata5, коя е тази педиатърка, дето толкова бавно захранва, я я кажи, да вземем и ние да се запишем, нищо че ни е много далеч тази поликлиника. А освен захранването /защото все пак ова не е основна задача на един педиатър/ изписва ли много антибиотици, обръща ли внимание на пациентите, какво и е отношението към ваксините? Сори че толкова много въпроси, но си издирвам читав педиатър
Тобито, бъбречната криза си е живо наказание! Бързо възстановяване Hug
Мери, Сами яко се метнал на баща си. Свекърва ми беше донесла снимки от когато мъж ми е бил на възрастта на Сами, е все едно гледах мойто дете. Много гадно, че мъж ти е далеч...но както ти казваш – каквото-такова, не се подтискай Hug

Взех да се притеснявам за Сладурчеста – някой има ли и телефона да и пусне един sms?

От както зъбчето се показа, малчо пак се заиграва за по час два на ден сам, та успявам да свърша нещо в работата, но ще видим за по натам може да се наложи да си взема жена за по 2-3 часа да гледа Сами, че иначе не знам как ще се смогва.
Малчо иска всичко да пипа, хваща, скубе ужасно и дере. Опитваме се да използваме думата „не” изключително рядко и само за много важни неща – като хапането при сукане или ако се засили да пипа нещо опасно, та да има респект от нея. Много ми се иска детето да расте свободно, но в рамките на строго определени гарници, и да не ми се налага да крещя „неееее” истерично по площадките един ден, а да се контролираме с поглед. Ех, колко утопично се размечтах Crazy.
И се разписах много....изчезвам
Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 308
Espa педиатърката се казва Галена Китова.Внимание определено обръща на пациентите, а и тя ни е личен лекар.За антибиоците немога да ти кажа много понеже не ми се е налагало да пия и не съм стигала до там. За ваксините също ни казваше да ги копуваме.Попринцип до сега каквото ние казала и аз естествено съм я послушала не съм збъркала.Ако желаеш мога да ти дам телефона и да се разбереш лично с нея.

Сега по темата която повдигнах те за свадби и връзки.
Ние с моя мъж се запознах ме от сайт за запознанства на 12.11.2007. Януари месец реших ме да си прави ме опити за дете които продължиха 4 - 5 месеца и заживях ме заедно.На 4 април ми предложи на колене с един разкошен букет от рози и много свещи.Май месец реших ме да прави ме свадба когато ни беше и годежа, но се оказа че най - накрая съм забременяла и я отложих ме след което януари месец се появи секцио нашето съкровище.

# 309
  • София
Здравейте и от мен,
Ние дойдохме за почивните дни на гости във Видин при моите родители и по цял ден на спокойствие тук по разходки, ЙоЙо се чувства много добре Grinning Иначе вчера ходихме на косултация, станала е 9 кг и 450 гр /+ 800 грама за 2 месеца/ и същата височина 71 см, ама тя май не я измери добре, на мен ми се стръва, че е по-висока.
Дони- права си за това, че не мога да я държа изцяло в стерилна среда, ще я пускам от време на време и по пода Laughing
Еспа- мерси, че питаш за ръката Hug, по-добре съм вече, само имам две големи синини, но минават вече, браво на Сами за зъбчето Heart Eyes
Честити месечинки на всички дечица  bouquet

# 310
Привет! На мен ми е малко криво, че съм болна- главоболие и хрема.  Sad  Настюхата и тя се беше разсополивила, но взех мерки и сега е добре.
b] Мим[/b] - на 1година не можеш да я сложиш на гърне защото тя няма да се спира тогава, вЕрвай ми. момента е или сега или към 2годинимисля аз.
Напълно съм съгласна!
Ще пиша повече, като ми просветне! ooooh!

# 311
Хм, че аз от няколко дни пробвам Рая за по малко на гърне, но тя изобщо не иска да седи  Sad Непрекъснато се опитва да се изправи, но не успява както е разкрачена и след минута-две се разплаква... Въабще не ми обръща вничание като се опитвам да я баламосам  newsm78 Имате ли съвети?

Иначе най-сетне и тя започна освен буба, да казва и баба, и мама  Grinning

Сладурчеста, как си, бе, мила? Как се справяш с малкия разбойник в това състояние? Стискам палци за бърво въстановяване  Praynig

# 312
Катериче относно гърнето и Ивето неиска да седи, но над тоалетната чения се справя ме и накрая най - обича като се пусне водата.Мога ли да те попитам на коя дата си родила Рая?

# 313
Петя е болничка и ми е много криво....в същия момент тя си остава супер щастлива и енергична, не се спира  #Crazy Днес я водихме на спешен дежурен лекар и я поставиха на диета- кърма, картофи, морково, шипков чай, бананова каша и ябълкова отвара.
Ще пусна един смс на Сладурчеста утре (че сега вече е късно) и ще ви пиша!

# 314
Добра вечер!

Честита девета месечинка на Рафа и осма на Катерина, Ана,Делян и Денис!
Бърборанче, много силни прегръдки за теб и за малкото Петенце!  HugБързо да се оправя малката принцеса! Сами праща силни гушки и цунки! Hug Heart Eyes
pepi_slanchogledche, бързо да се оправяш, че е много зле болна!
bubata5, благодаря ти много за името и инфото за педиатърката. Аз ще я посетя лично и ще си говоря с нея.

Сами цял ден се опитва да се изправя в кошарата – два пъти го хванах почти във въздуха с глава на долу, та спешно свлихме нивото. Обаче е като кашкавал милия, подгъва ги краката, ама не се дава – много е смешен

Хубава и спокойна нощ от нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт