Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 990
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте и от мен за днес
Честит празник на всички празнуващи, желая здраее, щастие и късмет bouquet
ЙоЙо вече е по-добре от подсичането, помогна й каша от Хума и вода /това го прочетох тук във форума и реших да опитам, оказа се че действа/ Simple Smile Иначе засега тя си е с двете долни зъбчета, които избиха точно преди морето, хапва си добре, тези дни й давам агнешко, а от утре ще започна да слагам в овесената каша по малко пшеничена, за да мога другата седмица вече да започна да й давам и сухарчета и бисквитки, а след това ще въведа й сиренето.
Ели- радвам се да ви видя отново Hug
БилиБили- добре дошла в Бг Hug
Тобито- много кофти с тази криза, дано бързо отшуми Praynig Имаше същат акошарка като вашата Laughing
Десисладка- Пъпешчо наистина поставя рекорд със зъбките, много е сладък, пупу Heart Eyes
Сиска- честито зъбче  bouquet
Дони- страхотни снимки Hug
Кокосче- честит рожден ден на мъжа ти  bouquet А ти нищо чудно д ане зачезнеш от това, което описваш с малкия сладур Grinning, да ти е жив и здрав и дано да ти е все така активен, помня когато пишеше, че ходиш да го кърмиш в болницата...а сега вече преплита крачета за ходене и не се спира на едно място Heart Eyes иначе и ЙоЙо е много активна, ама тя засега не прави опити да стъпва, по-скоро обича да стой изправена и да пълзи по спалнята да си хване дистанционното Laughing
В тази връзка, момичета, вие пускате ли дечицата /вече са големи да кажа бебчовците Laughing/ да пълзят по пода, аз не смея още да пусна ЙоЙо, все не ми се струва достатъчно чисто, а и сега ми се струва студено, въпреки че ние сме с паркет и килим отгоре Rolling Eyes
Иначе в нашия регион се оказа, че има само частна детска кухня, за която можеш предварително да заявиш, че искаш да се запишеш за седмица или 20 дни, като цената за една седмица е 17 лв, за 20 дни е 68 лв, не искат бурканчета и капачки, те сами си осигуряват съдове, за еднократна употреба. Но аз се колебая дали да се записваме, защото 70 лв за 20 дни ми се вижда множко...ще мисля още, и без това от 10 месеца надетето записвали.

# 286
  • София
Нане, ами...то си зависи от дете. Предложи и и ако откаже да суче след ядене, значи и е достатъчно. Гого яде едно голямо бурканче. Понякога му остава, понякога не...
Доста голяма част от приятелите ни са несемейни, камо ли да говорим за деца - амиии, направо се чудя, какво правят тези хора по цели дни.... хахах, не че не ми се иска да няма какво да правя, разбира се.... еййй, нещо много се отплеснах, ама няма да го трия. Sunglasses

hahaha И аз това се чудя...Днес исках да се телепортирам на самотен остров сам самичка. Никой да не видя...и като знам, че още на първия час ще ми се прииска да ги чуя какво правят диваненцата hahaha
Ралче, това достатъчно чисто ли е  hahaha

Ама аз не съм мерило де...защото Хриси е лазил и при по-тежки условия - в една прашна алея на нашия парк заедно с едно негово другарче...Все пак трябва да усвоят и Витамин Бацил...Не можем да ги пазим стерилни(бубчето да не чете hahaha)В смисъл те като проходят колко фаса и камъни ще изядат без да ги видим...
За нашата кухня са нужни само 6 бурканчета, като дори не е задължително да са с "хубави " капачки.
Гого от вторник и той "прояде" глутен за негово щастие, защото вече не примлясква така жално, като види хляба - вчера му давах трошици и му се усладиха, както и бисквити...Само след тях не е за гледане, защото всичко е в бисквити - лицето, дрехите, пода, стола...Взема ли му я и е един рев. Но щом го прави щастлив - Мара за какво е - да пере Joy

# 287
За нашата кухня са нужни само 6 бурканчета, като дори не е задължително да са с "хубави " капачки.

Само нашата кухня в Драгалевци ли има кошмарни изисквания - 30 бурканчета и 60 Shockedкапачки от "хубавите"....

# 288
  • София

Само нашата кухня в Драгалевци ли има кошмарни изисквания - 30 бурканчета и 60 Shockedкапачки от "хубавите"....

Е, вие сте гъзари Laughing Шегувам се разбира се. И за други места съм чувала подобни изисквания.

# 289
Аааа и ние сме от гъзарите Wink)))) Вързах бабите да търсят от едно време Wink Иначе къде ти 30 бурканчета от "хубавите"  hahaha За капачките направихме оборот на сергиите на пазара  Joy Аз ви кзвам, на лелките от кухнята явно им трябват за сладка  Mr. Green

# 290
И нашата в "Младост" е от тези с кошмарните изисквания.  Wink

Мила, честит ти рожденик! Здраве и много късмет му пожелавам!   bouquet
Naneto, и Анчето като Гого си изяжда по едно голямо бурканче наобяд. Но понякога й давам на Гербер, които са 130 г и после не я кърмя. Пак си издържа до следващото хранене.

# 291
Дони, така е, разбира се, че ще се ориентирам от детето, но искам и вашия опит да чуя. Едно голямо бурканче май е непостижимо за нас засега. Simple Smile
Green Eyes, и аз на Гербер давам - 130гр.
И при нас изискването е за 30 бурканчета. Бях луднала с МАрти откъде да ги събирам, АМ АМ ставаха тогава, но сега не знам.... В Кюстендил видях да се продават бурканчета, тук на женския пазар не може да няма според мен.

# 292
Дони, мерси за инфото   bouquet

Ралче, Рая от отдавна пълзи по пода, но просто друг начин НЯМА. Тя на едно място не стои. Купихме й каска за прохождане, защото и непрекъснато се изправя по мебелите, та сега ни е мирна главата. Тя се понаучи вече да сяда внимателно, за да слезе, но все пак от враме на време стават фалове, а каската и пази мъничката главичка от сътресения и наранявания. А и това е единственият начин и ние с татко й да похапнем. Кокосче - пробвай да пуснеш Вики така да дивее и да хапнеш на спокойствие. Може да се окаже по-успешно. Поне при нас е така.

Лека ви вечер!  Simple Smile

# 293
  • Варна
Добрутро! Голяма активност вчера..да не е валяло при вас?  Joy
То доста теми сте обсъдили и аз ще се включа, само малката да ми отпусне малко времеSimple Smile

Само Елия ли яде по 200гр на обяд? Като говорехте за цяло бурканче и помислих, че 190 гр, а то било 130 newsm78 Иначе при нас най-новият хит е сьомгата със спанак - взех едно филе, сварих го на пара, нарязах го и във фризера. Сега и давам 2 пъти в седмицата и много и харесва. Казвам го ако се чудите с каква риба да започнете, според педи сьомгата е мн подходяща и полезна...

Нямаме зъби, пълзим от няколко дена, не се изправяме. На гърне ще я уча поне като стане на година. Това е бързия отчет засега...

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 08:40 от Мим

# 294
Добро утро!
Днес при тази нощ е валяло и сега едно такова влажно, ей хич не го обичам такова времето, по-добре да е студено, отколкото влажно. Ми ако не вали, следобяд може да поизлезем, но засега сме в къщи.
За количеството храна -Мим, и ние ядем горе-долу по 200 грама, а последните 2 месеца общо Александрина е наддала 600 грама  newsm78. Ми на мен ми се струват малко понеже тя добре си хапва, пу-пу, но естествено сега е много по-активна и подвижна. Освен това почти вече се затрърди практиката да правим по 4 хранения на дне, рядко 5, ама доки каза, че е добре така.

Доника, списанието е " Моето бебе и аз", има ни на цяла страничка в едноименната рубрика  Blush

Абе хора какви са тия бройки на буркани и капачки, май Кокосчето е права в предположенията, че май на лелките им се прави много сладко и кьополу  Laughing Laughing Laughing

Ралче, няма как да ги държим в стерилна среда, а и не е нужно. Аз я слагам на земята, но и постилам едно меко одеалце, мисля че е достатъчно.

Ми хайде аз да сервирам закуската и кафето тази сутрин, отдавна не ми се е случвало  Mr. Green:

# 295
  • София
Ели Embarassed Embarassed Embarassed Аз го купувам най-редовно това списание, но чета с 2 броя назад ...или когато ми остане време - но сега разбира се ви видях hahahaПонякога се чудя защо си давам парите - вече част от нещата се повтарят...ама пусти навик. Така съм и с Моето дете.

# 296
Здравейте, момичета!
Много бяхте мили всички! Успяхте да ме накарате да се чувствам поне за малко като истинска булка Laughing  bouquet !
Иначе нито снимки за показване имам /бяхме по анцунзи/, нито имаше някакви ритуали... Просто решихме, че трябва да го направим, пък и датата ми хареса.
Да разкажа за нас: Интересното е, че сме от едно село, а не се познавахме. Мъжа ми е по-голям от мен със 7 години.  Веднъж се засякохме в една дискотека и компаниите ни се сляха.. И така - една вечер го сънувах и разбрах, че съм влюбена! Heart Eyes А когато станахме гаджета - първата вечер дори не се целунахме - толкова много неща имаше да си казваме, а и по всички теми мислехме еднакво! Още помня как в началото буквално подскачах от щастие когато вървях по улиците. Сигурно това е голямата ми любов! А и с годините/ вече почти 8/ все повече се убеждавам в това!
Още веднъж - благодаря ви за пожеланията!
Нямам никакво време за форума, не съм чела какво обсъждате напоследък, така, че ме извинете, ако пропускам да поздравя някой за нещо...
 Hug Hug Hug

# 297
Забравих най-важното - имам първокласник! Много е щастлив, за сега ходи с желание на училище, дано и занапред да е така!

# 298
честито! да му е спорна и интересна годината!

# 299
Мим, и Анчето яде по 190 г на обяд. Само понякога й давам на Гербер от 130 г - за разнообразие.
bilqna_dv, честит ти първокласник! Спорна да му е учебната година!

Ние днес бяхме на консултация. Вече е 10 /+0.500/ кг и 71 /+3/ см. От другата седмица ще й давам жълтък и сирене. Можело и агнешко да й дам, но с него мисля да поизчакам още малко. Трябваше да й бият и противохепатитната ваксина, но от ХЕИ им бавели доставката и нямали налични, та остана за следващия месец.
Иначе си пълзи като хлебарка и непрекъснато стои права в кошарата и си подрусва дупето.  Mr. Green Има само два зъба отдолу, но всичко, което докопа се слага в устата. Най-вкусни са й коланите на баща й.  Crazy С гърнето засега се справяме добре /да не чуе дявола/.

Общи условия

Активация на акаунт