Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 990
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добрютрууу Simple Smile
Добавка към кафето - ама как ми оправи настроението  hahaha

Млад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелка, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък. Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпия магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:
"Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер.
Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже как и стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги свалиш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото са леко овлажнели от носенето.
Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда."

# 391
# 392
 Joy
Дони HugНаистина много ме разсмя Laughing

# 393
Eто ме и мен - бясна!!! Пощури ме тази сутрин моя син -голям рев, голямо чудо и то защото го приспивам, като му се спи Confused Какви си ги позволявам само, а ?!? Накрая от рев се задави и повърна закуската ooooh! и то върху новия ми диван, като не пропусна и мен да оповръща де... Няма такава лиготия ви казвам. Идея си нямам какво ще го правя това дете Tired
Да не говорим, че сутрин не иска нищо за закуска освен плодово пюре -млякото плюе, попара неще-нито със захар, нито без. Пробвах "Плазмон" с АМ- не иска. Пробвах и сухарите на "Хип" с АМ - пак не иска. И каша пробвах -тц. Ако някой има идея с какво да го храня да сподели, че вече съм изчерпана от страна на идеи за закуска.
За столчето за кола ние отдавна взехме такова - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7865. Изключително съм доволна - първо има и поулегнало положение, ако му се доспи да спи, и второ материята е страхотна - изобщо не го запотява за разлика от тъпата кошница на "Бертони" , която ползвахме не повече от 5 пъти. Много нестабилна бря... Още докато беше на два-три месеца почна да се оттласква от облегалката на задната седалка с крака и направо ме плашеше. "Чико"-то е в пъти по-стабилно /пък и ми е в тон с колата Wink /
Като говорим за глупави марки смених и проходилката - някаква измишльотина на "Мони", която малкия съсипа за месец ... Е, как може да правят такива боклуци бееееееееееееее... Да не говорим, че са правени за недоносени китайчета и моя ходеше клекнал в нея ooooh! Сега взехме ето такава Simple Smile http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4444
Абе Сладурчето къде изчезна?!?, Не е писала от доста време .
Лек ден  Hug Hug

# 394
  • Пазарджик
Добрютрууу Simple Smile
Добавка към кафето - ама как ми оправи настроението  hahaha

Млад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелка, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък. Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпия магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:
"Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер.
Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже как и стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги свалиш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото са леко овлажнели от носенето.
Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда."

# 395
  • Варна.....
Доника  Joy
Бубче, аз отдавна съм установила, че евтиното ми излиза скъпо после!! Пък било то и за бебето, неща кито се ползват кратко време.
Аз имам въпрос- давате ли вечеря на децата- в смисъл някакво пюре, супа, или де да знам какво. Преслав упорито си търси нощното хранене. Не се задоволява с вода. И си мисля, ако е хапнал нещо по- засищащо от АМ, а писле си изпие и млякото, няма да спи цяла вечер  newsm78

# 396
 EmbarassedМного ме е срам, че вчера не почерпих за месечинката на Яна....ама отде толкоз акъл.

Напоследък не ми остава време да пиша, защото закъсах със щитовидната жлеза и голяма част от времето ми минава по доктори. Много неприятно.
На всичкото отгоре запушеният нос на Яна се дължи на стафилококи, та сега ще ги лекуваме и тях. Още по-неприятно.
Лекичко съм се изнервила и хич нямам настроение.

Я кажете, кога смятате да се връщате на работа. Че на мен май ще ми се наложи да се върна февруари-март newsm78

И още нещо. Дайте идея как да правя домашно рибно пюре, че риба още не е яла Яна, а пък готовите пюрето обикновено ми ги отказва.

А...и не се знае и дали кухнята ще ни огрее, че имало много записани...та чакаме да ни кажат...ако не - ще продължавам да готвя...

По въпроса за заспиването - Яна имаше един период, в който заспиваше с голяяяяяяяям рев. После това мина от само себе си. Сега пак се случва от време на време да измъца, но е съвсем друго.

Вечеря давам. Последното ни хранене е към 20,00ч. Обикновено е АМ, но напоследък Яна не иска да го пие и давам супа. Като се замисля, Яна отказва да яде със шише (вероятно заради запушения стафилококов нос) и се храним само с лъжица. И се налага да прибавям АМ в пюретата....

# 397
Божее, Божееееее като чета постовете на Павлина и Бубченцето се успокоявам, че не само аз съм на ръба на нервна криза. Бубченце, това, което си писала за яденето и заспиването е същото и при нас- кошмарррр. Просто докато четях поста ти се смеех през сълзи  Tired Павлин, дано няма проблеми с щитовидната жлеза и Яна бързо да се възстановява  Hug
Ох, Дони, какво да ти кажа, вече съм в потрес с това кърмене и дохранване. Днес пи АМ със бишкоти, но само през чашка- по скоро му беше като игра да си пийва от чашката и да си олива лигавника  ooooh! Суче само сутрин рано и вечер за съ, но не за да се храни, а за да заспива, ползваме като бибе, а с бибероа на шишето с АМ само си чеше винеца и сега: от какво се отвращава от АМ или от биберона на шишето  Thinking Аз започнах да се наливам с течности и супи, за да увелича кърмата- ама какъв е смисъл като той не ме суче?????????  Tired Tired Tired Tired Tired Tired И за хепи енд- добавката към кафето тази сутрин беше уникалнааа  Joy наистина се  позабавлявах....
До скоро.
П.П. Дони, предполагам, че киселото мляко трябва да е домашно приготвено, но от къде прясно??? Ох, не е лесна мойта....

# 398
Едно време в болниците(преди 11-тина  години), даваха кисело мляко. Викаха му квасено, ама си беше най-обикновено кисело мляко  в кофички от магазина. Въпреки че и тогава си имаше хиляда вида АМ, го даваха на повечето бебета без стомашни проблеми. Ако се върнем и по-назад във времето, майка ми имала мастит и баба ми ме захранила с кисело мляко, разредено с оризова вода, и разбира се захар вътре. Аз също обмислям скоро да дам кисело мляко, но не като добавка, ами като хранене - примерно с плод, или с бисквитка, но това си е все още химера някаква, защото още не съм включила глутена. Туй захранване нещо мнооого бавно върви... ooooh!
Ралче, благодаря ти, страшно си мила!  Hug
Много ми е мъчно, че напоследък много от нас се разболяват сериозно, или преживяват тежки контузии! Sad Бързо да се оправяте всички и да се радвате на хубавото бебешко време!  Hug
Доника, голям смях с тоя виц, сега ще го пратя на мъжа ми да се посмее. Grinning
Аз да се оплача - моят мъж си мислеше, че Ивка се отбива, като не иска да суче и снощи й приготвих АМ, но както и очаквах, хвана заинтересовано шишето с две ръчички, подъвка биберона  замислено и после започна да го бута с езиче, от което смея да заключа, че не е гладна. Не плаче и не нервничи, но тия дни кантарът ще си каже тежката дума...
siska8607, щом си заместила напълно хранения, нормално е да намалява кърмата.
pavlina_k, много хубаво, че писа! Да се оправяш! Виж малко по-назад в темата, Мим, дава чудесна рецепта за сьомга със спанак, има снимка даже на филето. Grinning
bubchenceto, твоите постове на мен особено ми въздействат(обикновено депресиращо  Laughing), имаш невроятна описателна дарба! На двата дивана тук им метнах по едно покривало и успявам за сега да ги опазя, но пюретата определено обогатяват багрите на килима в хола.
Стискайте палци, напоследък съм в усилени преговори със съпружеското тяло относно закупуването и инсталирането(което се оказа по-големият проблем) на миална машина. Дано някоя сутрин скоро, се събудя и няма чинии за миене...  Praynig

# 399
bubchenceto, твоите постове на мен особено ми въздействат(обикновено депресиращо  Laughing), имаш невроятна описателна дарба!
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, радвам се, че съм успяла и друг да депресирам, че да не съм сама в нещастието си  smile3534
Ягодке  Hug
Аз пак да се оплача  ooooh! Моят син все в Доника гледа и все нея търси на кафето - където е Доника, там и той. Почвам да ревнувам зверски и няма да ги събирам. То бива заглеждане по мацки, може, ама не е ли възрастна за него  Thinking Като за капак като се разделихме с Доника и Гого, Делян наду гайдата. Аз съответно пак блъсках количка и носех 11 килограмово бебе на ръце  ooooh!
Като щангист съм вече  и се прибрах вкъщи ето така sweating
Хайде чао /днес повече няма да пиша/.  Hug

# 400
  • София

Аз пак да се оплача  ooooh! Моят син все в Доника гледа и все нея търси на кафето - където е Доника, там и той. Почвам да ревнувам зверски и няма да ги събирам. То бива заглеждане по мацки, може, ама не е ли възрастна за него  Thinking Като за капак като се разделихме с Доника и Гого, Делян наду гайдата. Аз съответно пак блъсках количка и носех 11 килограмово бебе на ръце  ooooh!
Като щангист съм вече  и се прибрах вкъщи ето така sweating
Хайде чао /днес повече няма да пиша/.  Hug
4470 Нали съм първа Убавица Joy
Павлина, много кофти работата с жлезата. Свеки и тя има подобен проблем и дори биопсия искат да и правят. И при нас се чака за кухнята. Обаче ние си направихме "частна" Един път готвя аз, на другия ден на братчедката мама и и така се редуваме. Делян е поредното доказателство, че на мъжа любовта минава през стомаха hahaha
Сиси, аз от гастроетролог съм чувала - може и купешко Елена, Верея или Бор Чвор...Или Био, ама малко е скъпо 1.60 кофичката. Аз още на Георги не съм давала, но мисля скоро да дам за следобедна закуска с бисквити. Днес яде плодово пюре с бисквити и то на парчета - нищо, че няма зъби. Дъвчи си човека Simple Smile

# 401
Честити месечинки на всички  ura
Всички болни да се оправят бързо.    Stuck Out Tongue Winking Eye
lubito no] нощното хранене ние го спрях ме когато беше на месец и половина, а за плодовото пюре го чувам за първи път. Thinking
elli_g много сте сладки. Smile
maria1986 и bili_bili честити обички.  smile3501
И на мене ми се иска да сложи ме скоро обички на Ивето, но като знам че ще я боли и колко ще плачка, просто не ми се мисли.  
Доника  smile3532 smile3532 smile3532
bubchenceto защо непробваш с настърган плод или може и бананче.Аз много съвети относно ядене немога да давам понеже Ивето е добро прасенце и си изяжда всичко. feeding
tais почти съм съгласна с тебе, но Ивето така или иначе не го ползва толкова много и за какво ми е по скъпо?
Ивето също заспива доста трудно и то от 3-4 месеца , но като е уморена заспива доста лесно особено ако яде млекце.  Rolling Eyes
yagodka и ние имаме миялна машина и да ти кажа я ползваме за кухненски шкаф.Попринцип е удобна, но ако събирате много съдове на веднъж.Аз я пускам само когато имаме много гости и то това е единпът месечно.
Направи ми впечатление че има много мами които са изнервени.Може ли и аз да се присъединя към вас?Аз си мислех че нещо на мене ми е станало но явно не е само на мене.Понякога се виждам така smile3511 или така smile3514.За съжаление няма как.

Приятна и хубава вечер. yes

# 402
Мария, Били, ама този път завиждам неблагородно! Така исках момиченце с обички и панделки! Crossing Arms
Доника,  hahaha
Гого вечеря кисело мляко/АМ +бисквитка/сухар; грис или нишесте с АМ.
Онзиден къпах децата заедно - голяма игра падна!

# 403
  • София
П.п. Забравих да се похвалим вече сме с обички.Малката много плака когато ги сложихме,но бързо забрави за това.Ходихме и на проверка за рахита и се оказа,че вече сме здрави.
А ето ни с обичките.
newsm44  за добрите вести Hug
Павлинка, дано бързо се оправяте с Яна Praynig PraynigПиши отвреме на време кака се развиват нещата с жлезата. Пожалавам много късмет Peace
Билянка, страхотен помощник си имаш в къпането Simple Smile
Благодаря ви много за отговорите за столчетата, но май наистина ще изчакам да навърши годинка, както ме посъветвахте Peace
Взех гърненце и от три опита, само един успешен Rolling Eyes
А за зъбчето, аз след като се оплаках-то взе че се показа Joy JoyАко това е рецептата, очаквам скоро да почне да спи Преслав, че и аз покрай него, че вече умирам за сън Shocked Shocked
Много сте сладки всички и дечицата са ни прекрасни  bouquet
Хубава вечер Heart Eyes

# 404
и Евгени вече е на 9 месеца Wink
вчера бръкна в гърнето с лайнета на кака си и се омаза хубаво ooooh!
иначе и аз ги къпя двамата, много си играят...снимки- друг път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт