Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 990
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • София
и Евгени вече е на 9 месеца Wink
вчера бръкна в гърнето с лайнета на кака си и се омаза хубаво ooooh!
Joy hahaha hahaha Не искам дори да си го представям Hug Hug, но не мога ShockedДнес си помислих, че има шанс това да се случи и ето, сега го прочитам Laughing Laughing
Да нацелуваш чистото дупе от мен  bouquet

# 406
  • Варна
Аз пак да се оплача  ooooh! .....
Crossing Arms

Тайс, малката яде само АМ - около 200мл към 20.30ч. Събужда се в 7ч.

Абе само аз ли още не давам закуска? Ние си пием двете млека сутрин и после пюрето. Я ми кажете количеството попара? Колко сухари слагате?

# 407
аз слагам 2.5 сухара. какво разбираш под закуска? спас сутрин към 7 суче, към 10, 11 - попарата. май има закуска  newsm78
вечер е само на мляко, т.е. вечеря още няма  Grinning

павлина, аз мисля да се връщам на работа, когато се отвори възможност. засега няма такава и ще чакам.

добро утро!

# 408
Добро утро да се вредя и аз в редиците преди пак да се е изгасил компютъра, нямахме 5 дена компютър и уж го оправиха и пак прави същия проблем , вече незнам къде да го носим ,само парите ни прибират. smile3511

Ние сме добре иначе и също нощем се будим , но мисля, че при нас по-скоро е от непрекъснатото въртене по корем иска да си спи по корем и това е .
Сиска  , аз пък се  newsm78  ,че се притесняваш , че кърмата намаляла, нали уж се регулира и вече си има.
И ние си сучем само сутрин и вечер за лека нощт.
Има дни в които ядем с охота, други не и така.
за гърнето  ние си купихме едно музикално за 7,50 от щъркела и я слагам по няколко пъти на ден , за акането някога успяваме да свършим работа с него ,но пишкане нямаме, не иска де седи изобщо в това гърне, въднага се гепва за нещо и става, но се надявам по-натам да успеем.
Цикламена приятелко  радвам се , че си писала и наистина Катерина много е пораснала и е много сладка, колко коса си има....
Пиши по-честичко , ако искаш и на лични.
Връщам се назад да ви чета , докато компа не се е угасил пак, че аман.

# 409
  • София

И аз попара не давам още, че сирене не е ял...Ама вчера "маа" от тестото на моята баничка...и пица похапва. Свършили реееев. Дай му Ляб да яде Joy

# 410
  • София
Здравейте и от мен за днес,
ние вчера цял ден навън бяхме да използваме хубавото време, ама това моето диване не иска да стой само в количкатата, да обикаляхме с нея и около пейките, разгледа много подробно количката отвън, искаше да лази и по асвалта, ама чак там вече не я пуснах, че ми се стори студено...предтавям си какво ще е като започне да прохожда Crazy
Павлина- да се оправяш и ти и Яна Hug Praynig, аз мисля на работа да се връщам чак другата година, говорих с шефката, че си вземам и тази година майчинството, ама аз и без това не вземах голяма заплата, та и сега разликата няма е до толкова голяма, така преценихме с мъжа ми, така и ще направя.
Дони- много ме разсмя Laughing
Билянка- чудесно се забвляват батко и малчо Hug
Мим- ЙоЙо се буди за първо хранене в 8 часа и след това в 10 и половина й давам малко плодово пюре и преди да въведа бисквитите и попарата, си пиеше само АМ, сега и ги редувам, една сутрин пие АМ с бишкоти, една сутрин яде попара, една е само АМ и така- гледам общото количество попара да е около 200 гр, като използвам едно бурканче от пюретата- 190 гр, за ориентир, слагам 2 сухара. Но за вечеря все още си пие само АМ, около 210-20 мл, като понякога слагам пак бишкота, но не винаги- иска ми се още време поне вечер все още да пие АМ, иначе ако трябва и вечер да яде супа например, ще се окаже, че ще има дни, в които всичките й хранения са заместени, а нали било добре поне до годинката да има млечни хранения newsm78
Ягодка- хайде дано да стане номера с миалната машина Hug, и аз мразя да мия чинии, ама при нас няма как да стане този номер, не само финансово, а и заради това, че кухнята е малка и няма място и за нея Tired

# 411
Абе само аз ли слагам по з сухара с попарката?

Между другото ядеме и готвено доста добре ,онзи ден правих леща и изяде с охота една купичка.
Пробвах да и правя попарките с хляб , обаче става много лепкаво и продължих със сухарите.

ЧЕСТИТИ ОБИЧКИ НА ДВЕТЕ КУКЛИ

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА

Бързо оздравяване на болните дечица.

# 412
  • СТАРА ЗАГОРА
ние ядем по 3 1/2 или 4 сухара и още иска и се сърди Simple Smile, а супички давате ли? някой взема ли вече от детската кухня?

# 413
здравейте!!!по повод попарките аз от месец му давам и даже увеличих от две филийки сухар на три и половина и даже пита за още Praynig АМ отказва да пие през деня и затова му давам само през ноща(защото все още се събуждаме за храна) много обича хляб като види хляб си отваря устичката и иска ли иска.снощи му направих попарка със пилешка супа и му хареса,всеки път като седнем на масата той иска и аз му давам помалко.

# 414
  • Варна.....
Мим, и аз не смятах да давам закуска, ама един ден се нагнезди и омаа половината кус- кус на батко си, на следващият ден рогчето му и започнах да му правя закуска- попара /първо 2, но вече 3 сухара/, грис със сирене и масло, овесени ядки, кус- кус -ама бебешки купувам.
Биляна, и при мен има лееека завист към майките на панделки  Mr. Green Ноооо, чакам внучки  Heart Eyes
Като ви чета май няма да давам още вечеря. Ще си пие млякото. Това с бишкоти  обаче е добра идея. Ще опитам. Снощи се е будил в 2,30 и после в 5,30 умрял от глад и много ядосан, че се мотам с храненето  Mr. Green Вода не признава. Дано бишкотите спасят положението с поне едно от храненията.
Благодаря Ви за съветите и споделеният опит.  Hug

# 415
sisi_8227, Ивайла спи по корем, но тя спи в чувал, в леглото й няма нищо друго(завивки, възглавници...), така няма опасност да се задуши. Заема позата, която й е удобна за сън и се върти из целия креват.
bilqna_dv, снимката е невероятна!  Heart Eyes
За необходимостта от млякото: По българската школа храненеията до годинката трябва да са 5, през 3 1/2часа: мляко, попара, пюре месно или зеленчуково с жълтък, кисел или каша, мляко за вечеря. Към годинката стават 4-ри хранения през 4-ри часа. Англичаните казват, че са необходими 600 мл АМ или кърма на ден.
Аз за закуска давам каша(ама туй по английската школа, щото не само движението им е обратно), на обяд пюре, а след обяда е плодовото, като докърмвам след всяко хранене. Мислех попара да не давам, ама сега се замислям защо пък да не я карам както си знам от баткото, с някои подобрения, де, т.е. скоро, щом въведа сиренето и глутена и аз ще дам попара. Сутринта изхвърлих един пакет каша на Нестле, че ми писна да ми става на буци Twisted Evil, Милупа е сто пъти по-добра. Тук няма богат избор нито на каши, нито на пюрета.
На баткото си ясно спомням, че му слагах 3 1/2 сухара в попарата.
Ралче, и при нас няма място, ама аз когато ми трябва нещо съм много изобретателна. При нас проблемът е, че постоянно се местим и голям електроуред би бил в допълнителна тежест, но необходимостта от него у нас  стана  повече от очеизвадна, тъй като синчето за всяко пиене на вода през деня, нова чаша си взима. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:50 от yagodka

# 416
...тъй като синчето за всяко пиене на вода през деня, нова чаша си взима. Twisted Evil
и у нас е така, чаша със сок, с вода, с чай ... ooooh! миялната, редом с пералнята са ми любите уреди вкъщи. случва ми се и по 2 на ден да пускам. за пералните да не говоря  Mr. Green

# 417
  • София
...тъй като синчето за всяко пиене на вода през деня, нова чаша си взима. Twisted Evil
и у нас е така, чаша със сок, с вода, с чай ... ooooh! миялната, редом с пералнята са ми любите уреди вкъщи. случва ми се и по 2 на ден да пускам. за пералните да не говоря  Mr. Green
Мара и Мими - моите най-добри приятелки...Брей, покрай рекламата ще взема да се почувствам жена hahaha
Ягодке, ами вземи и им побългари системата на ингилизите тогава  Wink Попарата просто не знам кога ще я вмъкна като ядене...щото нали и бате водим на градина - ако е преди това - кой ще става по никое време да я прави...След това вече ще е пукнал от глад... newsm78 И затова засега сме на по-лесния вариант - цицка. Появи се проблем обаче - човека установи, че това не е само манджа, а става и за игра. Обясних му, че все още е твърде малък, за да си играе с женски гърди и че ще играе като порасне, ама не с на майка му  hahaha

# 418
Аааа - то цоцито искам да ви кажа е чудесно за игра  hahaha. Когато друго не помага - воала.
Ама май ще трябва да ограничавам  Naughty.
 А хляб ядееее, като види че нещо слагам в устата иска и той - даже и кафето ми пробва /хареса му/.
Взех купони за кухнята - пюретата не харесва, да не говорим колко ми излизат. Добре че при нас си носиш бурканчетата /никой не иска по 30 буркана/.
Чета ви редовно  Peace.

# 419
Мим, аз слагам 2,5 сухара в попарата, но не винаги ги изяжда... И Георги, като батко си, е слабичък...
Вече три пъти яде от нашата супичка със сухар - определено му харесва! Обаче днес като му направих попарата
я пресипах в бурканче от пюре - оказа се, че е малко повече от половината... Това значи , че хапва доста малко... Ама аз и да искам не мога да му дам да яде повече от колкото иска - започва да се мръщи доста изразително newsm62 или му се повдига.
И аз преди седмица купих гърне   - вече акахме и чуркахме там! Party
Цитат
Обясних му, че все още е твърде малък, за да си играе с женски гърди и че ще играе като порасне, ама не с на майка му 
Laughing Доника, това са вагни неща, говори му на детето, не отлагай!  Laughing Joy
Цитат
като види че нещо слагам в устата иска и той - даже и кафето ми пробва /хареса му/.
А Гого тази вечер пийна бира cheers / От пръста ми, де, но доста пъти го осмука.../

Общи условия

Активация на акаунт