вчера бръкна в гърнето с лайнета на кака си и се омаза хубаво

Не искам дори да си го представям
, но не мога Да нацелуваш чистото дупе от мен

Не искам дори да си го представям
, но не мога
.....

,че се притесняваш , че кърмата намаляла, нали уж се регулира и вече си има.
, аз мисля на работа да се връщам чак другата година, говорих с шефката, че си вземам и тази година майчинството, ама аз и без това не вземах голяма заплата, та и сега разликата няма е до толкова голяма, така преценихме с мъжа ми, така и ще направя.

, и аз мразя да мия чинии, ама при нас няма как да стане този номер, не само финансово, а и заради това, че кухнята е малка и няма място и за нея 
АМ отказва да пие през деня и затова му давам само през ноща(защото все още се събуждаме за храна) много обича хляб като види хляб си отваря устичката и иска ли иска.снощи му направих попарка със пилешка супа и му хареса,всеки път като седнем на масата той иска и аз му давам помалко. 

миялната, редом с пералнята са ми любите уреди вкъщи. случва ми се и по 2 на ден да пускам. за пералните да не говоря
миялната, редом с пералнята са ми любите уреди вкъщи. случва ми се и по 2 на ден да пускам. за пералните да не говоря 
Попарата просто не знам кога ще я вмъкна като ядене...щото нали и бате водим на градина - ако е преди това - кой ще става по никое време да я прави...След това вече ще е пукнал от глад...
И затова засега сме на по-лесния вариант - цицка. Появи се проблем обаче - човека установи, че това не е само манджа, а става и за игра. Обясних му, че все още е твърде малък, за да си играе с женски гърди и че ще играе като порасне, ама не с на майка му
. Когато друго не помага - воала.
.
.
или му се повдига.

/ От пръста ми, де, но доста пъти го осмука.../