Всичките бебоци са чудесни, най-прекрасни
. Аз лично се радвам много , защото е пораснал и вече става все по-интересен. Вече яде от детската кухня и то с голяма метална лъжица. Изобщо се чудя за какъв дявол се мъчих с тея ужасни пластмасови лъжици. Обаче от толкова ядене на готвено, бисквити, хляб /хляб как ядееее/ и всичко което види, не остава време да суче, та снощи се събудих с болки в гърдите - бях като Сиси Кеч
. Та се цедих едва едва в 3 през нощта и като не ще да тръгне - та на ръка се мъчих с 40 мл от двете. Сега да се надявам, че ще се регулира до седмица.Гърнето при нас е за игра. Той знае, че го издържам над леген и като седна на гърнето почна да чопли по пода - забавно му е, но не се сеща още какво да прави там. Иначе ЕБХ започнах да практикувам доста успешно. Акото го хващам от 5-я месец, но напоследък и пишкането почнах, защото в къщи седи с тензухени пелени и гледам да съм нащрек.
Чао, здравей и браво не прави. Само боци-цоци
. А като ме види гола - е то няма такава радост
.За сега не се сеща да прави крачки и аз още нямам намерение да купувам обувки. Слагам терлици плетени навън и в къщи и готово. Като вземе да ходи - тогава.
Вода почти не пие, едва по 50-60 мл на ден.
О, а как вика
. И как се кара. И като не иска да седне и се извива на дъга и се държи за блузата ми да не го пусна случайно. Не сядам и на компа, щото като ме види иска и той, и сяда и почва да удря по бутоните и мишката. Всички сополиви бебенца да се оправят, тук майките в градинката и те имат такива оплаквания.
А да ви кажа днес колко ми стана чоглаво, че едната майка /с претенции за интелект и положение/, заяви на една друга, че не я харесва и да се маха, и изобщо, че никой не я харесва и да не общува с нас
. А другата не успя да се защити даже и си тръгна, и никой от нас-свидетелите не каза нищо
. Толкова тъпа ситуация - все едно в детската градина .... просто нямам думи, много се ядосах, че нищо не казах, много се вбесих, че другата не й се опълчи ....сега ми е отвратително тъпо и вероятно ще избягвам тази компания от тук нататък. Не желая да се занимавам с несъществени неща, които още повече ме натоварват. Какво им става на тея жени не ми е ясно - градинката е на всички, и не е задължително всеки да ти е приятел. Ох, занимавам ви с глупости.Лека вечер от мен. Марти почти не спи през деня, но пък вечер в 8 е в кревата - устройва ме - и аз лягам с него.
, значи ще се купуват два вида- буйки за прохождане и такива, които да си носи за навън.

Но има нещо ,което ме зарадва повече.Докато говорех по телефона със сестра ми малката се набра на крака ми и се изправи самичка.Е,хвърлих телефона,защото за мен е голяма радост.
а сега са трагедия и няма и оправия.
Като го сложа по гръб се успокоява за малко и след 2 минути картинката се повтаря. Цяла нощ го слагам от седнало в легнало положение-какво е това нещо, не мога да разбера
, но и това не може да е сън. Искам да спя, а не мисля, че това ще се случи скоро