Целувки
и лека нощ 
Извинявай, ама много смешно ми стана
Моето предложение - връчваш го на мъжа
. Оф, добре, че Кало ми е мързеливичък 
Патилина, това не ми прилича на запушване, а на блистер - споменаваш бели нещица, които си ги отлепила и тогава е тръгнало. Та това са блистери. Премахват се по следния начин (ще го напиша, въпреки че вече си се отървала, може да се върнат, а и може и на други да е полезно): Пълниш една тенджера/леген/удобен съд с вода, толкова гореща, колкото можеш да изтърпиш. Слагаш сол - повечко. Пъхаш гърдата вътре и цедиш вътре във водата (това спомага за каналчетата да се поотпушат, да даде повече налягане). И така докато ти писне или докато поизстине водата. След което изваждаш гърдата и обтриваш зърното с чиста хавлия, прана без омекотител (аз бях ползвала на бебо едно хавлиено лигавниче). Това обтриване с хавлия принципно не се прави, но в този случай помага на блистера да се отлепи. След това си измиваш гърдата от солта и продължаваш по познатия начин - много сукане, цедене и т.н. (зелевите листа страшно помагат наистина).
Сега за нас - добре сме, пак имаше ошашавяне за главата на Калоян и ходихме пак на невролог, но при Христова в Токуда този път. Питах я за скенер, понеже всички ми повтарят как по-добре на скенер да отидем, но аз не исках заради облъчването и упойката. Та тя каза, че няма нужда при нас, понеже Кало е с голяма фонтанела и обикновеното ехо всичко ще покаже. Та добре, че е с голяма фонтанела
. И така с нас. Със захранването... абе много колики ми получава това дете... направо е ужас вече. Мисля да го записвам на хомеопат, та дано му помогнат. То бива бива, ама вече 3 месеца се захранваме, пък пак има колики
.Ами толкова засега от нас. Ама със страшна сила се завърнах, а? Пак ферман изписах, типично в мой стил
Лека нощ!

Страшно много съжалявам, преставям си какво ти е било, и на таткото също
Не знам какво да ти кажа, освен в спално чувалче да пробваш... Дани много се дразни че не може да пълзи с него , но за обръщане по корем , не му пречи и повечето така спи...
). Аз съм една много закъсняла януарска майка. Казвам се Бистра, а дъщеря ми се казва Яна и е родена на 30.01.09г..Често съм ви чела, но все не се решавах да ви пиша. Не съм много активна по форумите, но пък започна ли,....ела те да видите
Как сте вие? И се надявам и да вземем да се организираме и да се видим...

.