Днес излезнахме на разходка,ама сложих зимния чувал на количката и новото яке на Йоана и си беше ок.На слънце даже беше топло,не знам обаче зимата какви ще ги вършим затворени вкъщи с прохождащи деца

Еспа,чудесна стая,а във фотоалбума се влюбих.Наистина сте едно прекрасно семейство,желая ви да сте все така щастливи и задружни

Сладурче,аз ти разправях да сватосаме моята Йоана с Никола,ама у тях не знам какво ще е.
И моята е същото мрънкало и се е научила да пищи зверски,голяма коза е и все някой трябва да й обръща внимание 
БилиБили,Йоана по принцип е редовна,ако не всеки ден,то през ден си върши работата.Пробвай с круша

Усмихнатото,браво на Калата за крачките,Йоана вършее яко,на място не седи и много ме изморява.
Колани за прохождане имаме,но не съм ги ползвала още.Те са май за по-интензивно ходене.Иначе тя е с обувки откакто се е изправила в кошарата по препоръка на ортопеда,да са високи и да придържат глезена,за да не й се изкривят крачетата.Първо купих на Колев и Колев буйките за първи стъпки,а сега е с твърди обувки за прохождане със стелка,които слагаме и вкъщи.Така каза чичо Док.
Ралче,Йоана спи в чувал,но чорапи не се налага да слагам,понеже съм й взела от Ла Редут три пижамки,които са цели,като с ританка отдолу и се закопчава озад.Като меченце е.

Гери,отдавна Йоана я къпя аз сама под душа и много се кефи.Накрая я слагам да стъпне на пода и да я облива душа отгоре.А като се появи баща й с хавлията,започва такъв рев и вкопчване в мен,че комшиите не чуват сигурно
Сиси,не знам как успяваш да четеш за изпити
На мен ако ми се наложи и няма да изклася
Честито за успеха!elli_g,страхотна е малката кукла.

Йоана има зимни дрехи за сега.Онзи ден я обзаведохме от Фокса със зимно яке и някоя друга блузка и панталонки,но тя има и много дрехи от братовчедките й,така,че не е за оплакване.
Елена,разбирам те с това постоянно да ти е в ръцете детето,а те си тежат вече.Като излезнем сутрин "на кафе"(в кавички,понеже аз не седя на масата),децата на другите майки заспят,а аз разнасям Йоана да не мрънка и да не събуди децата
.Няма такъв мрънкалник. 
Хайде,че се отплеснах,а Йоана пада днес на 2 пъти,стига й толкова.Отивам да я си играем на пода,че тя само там седи.Май и тя има нужда от какска
. Стигнал е най-сетне заветните за мен 70 санта
, но няма кой да гледа Кало. И двете му баби са далече, работят си и така... Яслата - чак на есен, ако го приемат... И се замислям вече за бавачка. А знаете ли по колко взимат средно? 
.
. Просто са създадени един за друг, никой друг не може да ги изтърпи
. После ми разясни, че по скайпа си говори със съученици и те и обяснявали уроците. А-бе нещо ме вързват ама хайде, че днес си тръгва, а не ми гостува често.
. Лошото е, че са летни. Сега чакам да го заредят зимно и започвам да купувам с AC/DC, Ozzi и т.н. Специален поздрав за теб и за малката моторджийка 
Само ще се хваля - имаме два зъба 
.
Сладурана.
с поредния зъб, а се чудех тия дни за какво е това мрънкане и пищене , а то ето какво било.