Първо да честитя месечинките на бебоците за днес, да са живи и здрави и все така прекрасни, за радост на родителите

Днес правих домашно пюре на ЙоЙо с телешко месо, че имах домашно, хубаво месо и реших да опитам да й направя, че аз досега не съм й правила домашно пюре с месо, само чисто зеленчукови, но се получи добре, аз го пасирах накрая със зеленчуците, а пък и ЙоЙо го яде- ще започна тогава по-често да й правя и с месо
Благодаря на всички, които споделиха мнения за чорапките, то при нас така продсължава, аз й ги обувам, на сутринта ги намирам в чувалчето
:roll:- питам, защото се чудя, миналата година тя си имаше якенце и чувалче надолу, но то и умаля, и за тази зима й купих само якенцето.Патилина- честита рожденничка, да е жива и здрава:bouquet:
Сиси8227- чесито зъбче

Бубченцето- и на вас честити зъбчета

Смайлинг- и жена да наемеш, и за частна детска градина да мислиш, за мен двете си имат и плюсове и минуси, а и аз съм склонна да се съглася, че чисто финансово не е много голяма разликата...дано да вземете правилното решение за вас

Ели- Александринка е хубавица голяма

И накрая малко снимки и на ЙоЙо, да видите как прилича на баща си
Това е от нас засега
, и 75 см. Въпреки сопола, който явно е от трите, избили на един път зъби
)
!!!
Преди 2 ди в големия ветрилник реших, че съвсем ще остана без кръст, ако не излезем поне за малко. Наоблякох го с толкова ката дрехи, че горкото едва се мърдаше в количката и не можеше да се надига. Което пък си имаше добра страна- заспа по-лесно в количката
Обикновено той сяда, аз накланям на задни гуми да противодействам с гравитацията :3 Важното е весело да ства
А колко ти излезе фотоалбума и ти ли си подбира снимките и подредбата?
Сложихме му ги 1 път и ей това дете все едно никога не си е стъпвало на крачетата. То не беше залитане, подхлъзване

! Това вече си звучи съвсем внушително, нали
. Ако наистина е така, предлагам тогава да направим една срещичка, че нали виждаде зимата какво ни чака... 
. С 2 думи - от масаж и аз съм се отказала. Памперсът го борим по необходимост.
.
. Явно това са месата, които харесва. Пък аз чак последни да ги въведа