Може ли такова отношение!!!!!

• 1 289
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, мами.
Един въпрос много ме тормози напоследък. Съседите ни постоянно се заяждат с нас, дори нарекоха мъжа ми "селянин". Всичко, което мъжа ми направи, тях ги дразни.
Направи  "лоджия с барплот" на мястото на терасата и така спечелихме още 2 квардата, но според тях сме развалили фасадата на блока....?!
Когато прави зимнина отпред - опушвал им прането...?!
Етажерката пред входната ни врата, където държим разни стари обувки за излизане до кофите за боклук приемрно - пречела им спокойно да влизат в асансьора.....?!
Прегради с метална решетка 2 квадратни метра от площадката между етажите, но така че на никого да не пречи и там си държим стария, неработещ хладилник,  две ролки мокет за хола след ремонта и разни други неща - ами и тва не можело така...?! А нито им пречи нито нищо....
Има и още, но да не ви занимавам. Исках просто да придобиете представа и да ми кажете: според вас редно ли е такова негативно отношение и обиди?

# 1
Според мен хората имат право. Защо ще си държите вещите отвън? Хладилник? обувки?
приберете си ги у вас. Не бива така. Дали пречат вещите ви навън на някого или не, мисля, че нямат място навън. Това поражда негативни мисли към вас.

# 2
  • Sofia
Стига де, пак ли сте без работа?!

Общи условия

Активация на акаунт