Дилема

• 2 009
  • 21
  •   1
Отговори
Ох, на края ще се омъжа за един съсед. Два брака човека провали заради мен. Не , че имам някаква вина заради това. Ама на, иска аз да съм. Какво да правя, много, много, не е по вкуса ми. С детето се отнася супер. Там нямам грижи. И родния и баща не се отнася така с нея. Познаваме се от 20г. Сексуална връзка 1 път за този период ( под въздействието на алкохол).Моето мнение за него - добродушно(поне за мен), нямам пречки за взаимоотношенията ми с него през тези години. взаимопомощ-винаги. Дали аз на него, или той на мен.В трудни ситуации е зад гърба ми (независими, че по някога не са по силите му, но прави всичко възможно).
Финанси - няма,но и без това не би могъл да ни остави. Разликата ни е точно 10г.
Дилема - хем го чувствам близък, хем далечен. ?????

# 1
  • Бургас
Ми... ако се премести два етажа по-нагоре, току-виж ти стане по-близък и вече не толкова далечен.

# 2
....Дилема - хем го чувствам близък, хем далечен. ?????
Тва не е никаква дилема. Crossing Arms

# 3
Е, какво да ти кажем... честито!!!   bouquet

# 4
  • Германия
Честито married
Въпреки че аз лично не бих се омъжила за мъж, който явно не обичам, просто ей така, да му направя услуга на човека, щото ме чакал нам си колко години..

# 5
  • Galaxy 13197853088
тука сякаш няма дилема ...

# 6
 Popcorn интересно

# 7
Два брака човека провали заради мен.
брех каква жена Mr. Green

# 8
  • тук-там
Петък е! newsm44 Петък е! newsm44

# 9
Два брака човека провали заради мен.
брех каква жена Mr. Green

Joy  Joy Joy
Да и какво е казала Wild_rabbit ,все пак е петък Mr. Green

# 10
# 11
Ако си  незаменима за него(два брака провалил), мислиш ли, че би чакал толкова време?
Готино си го измислила за петък Laughing

# 12
Ох, на края ще се омъжа за един съсед. Два брака човека провали заради мен. Не , че имам някаква вина заради това. Ама на, иска аз да съм. Какво да правя, много, много, не е по вкуса ми. С детето се отнася супер. Там нямам грижи. И родния и баща не се отнася така с нея. Познаваме се от 20г. Сексуална връзка 1 път за този период ( под въздействието на алкохол).Моето мнение за него - добродушно(поне за мен), нямам пречки за взаимоотношенията ми с него през тези години. взаимопомощ-винаги. Дали аз на него, или той на мен.В трудни ситуации е зад гърба ми (независими, че по някога не са по силите му, но прави всичко възможно).
Финанси - няма,но и без това не би могъл да ни остави. Разликата ни е точно 10г.
Дилема - хем го чувствам близък, хем далечен. ?????

Ах, бедната тя  Laughing
Два брака човекът провалил заради нея, че и виновна не била ...

Sick

# 13
Още ли не си го взела съседа?! ThinkingПобързай,щото ще го грабна аз Mr. Green Joy

# 14
А секса биваше ли го?

Общи условия

Активация на акаунт