Дилема

• 2 012
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И тук ще кажа, че постингите в ДиС не се отчитат. Както и ще добавя, че авторката получава предупрежедение за заливане на форума с безмислени теми, приличащи на пързалчици.  Wink Нека да прочете правилата на колко предупреждения има право преди БАН.

# 16
КАКВО СЕ ЧУДИШ-ВЗЕМЕТЕ СЕ  НАЙ-СЕТНЕ!СТИГА СИ ГО МЪЧИЛА ЧОВЕКА! ОТ ТОВА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ДОБЪР СЕРИАЛ

# 17
Ох, на края ще се омъжа за един съсед. Два брака човека провали заради мен. Не , че имам някаква вина заради това. Ама на, иска аз да съм. Какво да правя, много, много, не е по вкуса ми. С детето се отнася супер. Там нямам грижи. И родния и баща не се отнася така с нея. Познаваме се от 20г. Сексуална връзка 1 път за този период ( под въздействието на алкохол).Моето мнение за него - добродушно(поне за мен), нямам пречки за взаимоотношенията ми с него през тези години. взаимопомощ-винаги. Дали аз на него, или той на мен.В трудни ситуации е зад гърба ми (независими, че по някога не са по силите му, но прави всичко възможно).
Финанси - няма,но и без това не би могъл да ни остави. Разликата ни е точно 10г.
Дилема - хем го чувствам близък, хем далечен. ?????

Ах, бедната тя  Laughing
Два брака човекът провалил заради нея, че и виновна не била ...

Sick
Ехееее и защо пък тя да е виновна че той си е провалил браковете?  Thinking

# 18
Познаваме се от 20г. Сексуална връзка 1 път за този период ( под въздействието на алкохол)

А като се вземете секс ще правите ли , и със или без алкохол, а?  newsm78
И изобщо защо всъщност искаш да се омъжваш за него, той дори не те привлича. Не може ли просто да си останете добри приятели? Ако беше някоя луда любов хич нямаше да се чудиш, ама то не е....

# 19
  • София
Joy Joy Joy
За 20 години веднъж и то на пияна глава. Ще да е било незабравим секс  Grinning

# 20
Joy Joy Joy
За 20 години веднъж и то на пияна глава. Ще да е било незабравим секс  Grinning

'ма щото е бил женен все за други жени. сега ще правят по-често. или пък е имал толкова лоши очаквания, че е трябвало да се напие, за да го направи. или...и аз не знам какво. странна история. а защо пък с нас реши да споделиш? според мен на съседите ще им е по-интересно Peace

# 21
  • София
Ladybird, съседите по правило знаят по-добре и от теб какво се случва в семейството ти  Mr. Green Съседите никога не спят, те виждат всичко - нещо като Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт