Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Селма и аз да прибавя скромно,че се възхищавам на уменията ти  и се прехласвам по  творенията ти  newsm51 !

И наистина тук пишат  момичета ,които се чудя как  смогват  и  им се възхищавам на уменията и  усета за красота  и изящество   bouquet ! И в тоя ред на мисли ,Пеп4о ,ястията ти са винаги красиви и предизвикващи  прилив на апетит  Hug ,а снимките ти стават  все по-изкушаващи  Peace !

Кюбит,добре завърнала се  Hug ! Много ми липсваха  вегетарианските ти  ястия  Hug !

И  отчет :

Домашен китаец  Mr. Green
салата
свински гърди на фурна
Пореден неуспешен опит  за Наташовите ушки  Thinking .Не знам за кой път вече се пробвам и  все ми стават длетави отвътре  ooooh!  !
и охлювчета от същото тесто ,които  се опекоха  по-добре
Приятен ден на всички  Hug !

# 376
И аз да се включа  Embarassed  Blush

По случай месец рамадан вчера поканих гости за традиционното вечерно ядене Ифтар  Laughing
Менюто включваше Тархана чорба(няма снимка за съжаление ), Патлъджанено ястие на фурна(без именно ястие) с телешко месо - много вкусно но за съжаление нямам снимка(изяде се много бързо нямаше време за снимка  Hug ), Кюфтета от червена леща с булгур( вече са ми любими), Питка(за пръв път в живота ми правя питка стана много вкусна  Heart Eyes и на конци  Crazy ) с останалата част от тестото стана много вкусно и crispy  Laughing рамадан пиде (пак изядено преди снимка  Wink ), за десерт имаше Сладкиш с круши с карамелено - орехова заливка много ароматен стига съм описвала малко снимки  Hug

http://img215.imageshack.us/i/p9050380l.jpg/

http://img4.imageshack.us/i/p9050376.jpg/

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 11:46 от Суха Мащерка

# 377
Аууу невероятно вкусен изглежда сладкиша с круши CrazyСуха Мащерка може ли рецептата Praynig

Кафенцето може ли рецептата и за Наташовите ушки  Praynig

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 14:24 от Bergkristall

# 378
Кафенцето,пробвай следващия път за Наташовите ушички да сложиш вместо извара крема сирене,може от изварата да става по-длетаво като се пече,знам ли?Тези сладки са ми любими от преди 20 години,тогава още съм ги пробвала и правила,но с крема-сирене,ставаха толкова вкусни,че все си казвах/понеже са калорични/ да не прекалявам,обаче все търчах да мушна в устата по едно две ушенца Embarassed.
Сега обаче от толкова вкусни рецепти тук не идва ред да ги направя тях. Thinking
А,сетих се,и като ги потапяш в захарта и ги сгъваш трябва да внимаваш да ни ги притискаш много,след второто сгъване ,за да не се отварят леко притискаш само външното ръбче. Peace

# 379
  • София

Аз правя " ушите" от бутер тесто и става много бързо.
За днес само гювеч със свинско.

# 380
Кафенце   страхотни неща Hug
У нас баница,пиле с ориз     

# 381
  • И тук, и там, навред....
Браво на всички факири в тази чудесна тема!!!   bouquet

Последните направени снимки от мен са на едно руло - пандишпаново със сладко от ягоди:

http://bahsi.snimka.bg/cooking/ku-inarni-izyavi.293421.14657290.big

и едни бисквитки със сусамено и ленено семе /вместо с боровинки/  Embarassed
http://bahsi.snimka.bg/cooking/ku-inarni-izyavi.293421.14657284.big

Приятен ден!!!  Hug

# 382
   Kafenceto,ако се получава така с "ушките",трябва да се разточват по-тънко. Peace
   Да ти кажа.....представих ги,като руска популярна рецепта,но.......не ги правя точно по този начин,определено препочитам диетичния им вариант.По-леки се получават,по-икономични......И няма никакви глетави истории. Naughty
     Simple Smile

# 383
Привет от мен!
Ние днес хапваме това:
пълнени чушки с булгур

баницата на Сбъдваща мечти                                                    кекс във форма за мъфини

# 384
Ето малка част от вчерашното меню,за съжаление не можах да снимам всичко.

# 385
Pety    newsm10 Crazy    страхотно

# 386
Pety всичко изглежда прекрасно  smile3501

От мен една шарена супа топчета с много зеленчуци

и Усуканата пита с мед и орехи на tanita

# 387
Pety, поздравления  bouquet

# 388
Pety, да ти е жив и здрав рожденника! Разкажи за тези вкуснотии от първата снимка. Много вкусно и интересно изглеждат  Peace

# 389
 smile3508 Pety много апетитно!Ммммм.. #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт