Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 45
Полин, много лесно, просто като се разбърква сусама и карамела трябва малко бързина, нищо повече.
Мариета, сладкдото от смокини по нормалния начин ли си прави, или с гел фикс?

# 46
Полин, много лесно, просто като се разбърква сусама и карамела трябва малко бързина, нищо повече.

Ок, с бързината ще се справя. Ще взема да се пробвам при първа възможност.

# 47
  • ГОре на черешата...
По нормалния, гелфикс 2:1 няма вече по магазините, нямало внос.
Но и така става доста бързо една доза.

# 48
в Билите има цели кошници от тях, купих съвсем скоро /т.е. запасих се/
По нормалния и аз правя, ама ми е по бавно  Wink

# 49
Краси Мира поздравления!  bouquet

Да се запиша ,за да ви следя вкусотиите и красотите! Hug Heart Eyes Grinning

# 50
Уффф, какво тирамису видях... ooooh! Сега ще трябва да търся москарпоне.  chef

# 51
А аз да ви покажа по какво се прехласвах до сега http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/sets/72157605087938484/ , особено тортата с Феникса е като недокосната от човешки ръце  #Crazy ! Егати  кадърната мацка   bouquet !
   #Crazy #Crazy #Crazy smile3501 smile3501 smile3501

# 52
А аз да ви покажа по какво се прехласвах до сега http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/sets/72157605087938484/ , особено тортата с Феникса е като недокосната от човешки ръце  #Crazy ! Егати  кадърната мацка   bouquet !
   #Crazy #Crazy #Crazy smile3501 smile3501 smile3501
Това са тортите  на Тандури,много и се отдава тортоправенето.  bouquet

# 53
  • пак на Рив Гош
Определено Тандури е страхотна, както и още доста момичета от тортената тема (където надничам от време на време  Embarassed да им се повъзхищавам на произведенията на изкуството)   bouquet

Пеп-4о, личи си, че ти си пуснала темата - едни такива канибалски картинки в първия пост има  Wink. Скаридената торта ме вдъхнови  Grinning

Покрай подстрекателките от тези дни със сладкиши и торти - Нордина, Селма, Мариета, Краси Мира - тръгнах и аз сладкиш да правя. Наточих се за брауни. Само дето се оказа, че нямам достатъчно шоколад за брауни  Rolling Eyes... И какво се прави в такъв момент? ... "Blondie", разбира се  Grinning (в случая с препечени бадеми и парчанца шоколад)

И снощната вечеря - наденички с картофи и моркови с розмарин на фурна:

Полина, много е интересен този нахут в гювеч. Милика, прекрасно тирамису!

# 54
  • В сърцето на живота!
Браво,много сладурско  bouquet

# 55

Цитат
Само дето се оказа, че нямам достатъчно шоколад за брауни  Rolling Eyes... И какво се прави в такъв момент? ... "Blondie", разбира се

Ха!Роце! coolcool coolcool coolcool

# 56
  • пак на Рив Гош

Цитат
Само дето се оказа, че нямам достатъчно шоколад за брауни  Rolling Eyes... И какво се прави в такъв момент? ... "Blondie", разбира се

Ха!Роце! coolcool coolcool coolcool

Селма, за съжаление терминът не е мой Wink, видях го в Тейстспотинга и явно е разпространен сред североамериканската общност, но е много удачетн  Laughing. Само дето на мойто блонди малко му пооплетох печенето  Embarassed и повече заприлича на маслени бисквитки (тук ги наричат бретонски саблéта)  Laughing.

# 57
Цитат
за съжаление терминът не е мой....
 Да.Наистина е много удачен! Laughing
  Не знам какво му пооплете на печенето,но за мен твоите "Блонди-саблетата" изглеждат много вкусни!Даже си представям ясно вкуса им! Crazy Heart Eyes
  И.....знаеш ли какво.... Thinking Може ли рецептата?  Flutter

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 18:28 от Селма

# 58
   Момичета,благодаря ви за комплиментите! Hug
   Ето и рецептата на тортичката.Елементарна е,но е(вече не е,защото я изядохме  Crazy ) изумително вкусна!

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 20:28 от Селма

# 59
За да не е само запис, една стара торта, която правих за кума ми

Общи условия

Активация на акаунт