Звездни компромати - 49 част

• 83 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

... Някак не ми се вярва Нешка Робева да изтърси нещо за съд чак, достатъчно интелигентна е newsm78

Не бях го гледала, но по това, което сега видях, аз на мястото на Нешка бих съдила Сашка. Тази жена съвсем откачи  Joy

# 496
  • Варна
Май май Laughing
Ако наистина това само е било причина за бурята:
Цитат
Нешка каза,че само Сашка Васева може да съперничи по танци на 130 килограмовия задник на Найден
то censored по-добре да замълча, че току виж решила да съди и мен  Mr. Green

# 497
Май май Laughing
Ако наистина това само е било причина за бурята:
Цитат
Нешка каза,че само Сашка Васева може да съперничи по танци на 130 килограмовия задник на Найден
то censored по-добре да замълча, че току виж решила да съди и мен  Mr. Green

Wink

И мен ако иска да осъди, ама според мен Сашка отдавна и е време да се скрие от света вместо да предизвиква недоумение и съжаление с изявите си..Тъжна картинка.

# 498
Нешка каза, че Сашка представлява за отбора си "дупка" имаше и епитет към дупката, но сега не мога да се сетя, това беше коментара след нейното представяне.

# 499
  • На брега на реката
А Сашка била популярна личност  hahaha
Толкова простееше с този скандал. Трябва да им е благодарна на продуцентите, че я натикаха отново на екрана  ooooh!

# 500
  Сашка, че не е в час не е, но и Нешка на моменти прекалява. Поне това ми е мнението от миналата година, не визирам конкретния случай.

Сори за спама  Embarassed

http://m.dir.bg/novina.php?nid=7069&jid=2 за да не е само спам, не знам дали не е старо обаче

# 501

Това го гледах, но изтървах началото на предаването. Някой може ли да ми каже защо се беше запенила Сашка така? Някак не ми се вярва Нешка Робева да изтърси нещо за съд чак, достатъчно интелигентна е newsm78

Според мен се засегна най-много от изказването, че "Сашка може да е направила първата копка във фолка, но на сцената на Вип Денс е направила истинска дупка" Laughing

# 502
Според мен има много пристрастия тук. Ако се абстрахираме от Нешка и Сашка като образи, наистина думите са обидни и е нормално да и стане кофти на Васева.

Нешка от своя страна наистина е по-интелигентна,но и хитра и е знаела, че ако я обиди, опонентката и няма да и остане длъжна и ще се изложи сама. Г-жа Робева си е подмолна лисица,поне според мен.

# 503
  • Варна
Ами Сашка верно се изложи и то много. Чак пък толкова да се обиди, хайде сега. Аз като се знам че не мога да танцувам, няма да ида в такова предаване, или пък ще съм подготвена, че ще ме бъзикат. Мамалев що не тръгна да съди някого миналата година? И него бъзикаха, и то много. Но човекът има страхотно чувство за хумор и реална самооценка. Отишъл е да се забавлява и го правеше. А Сашка...

# 504
Нешка си го прави със злоба, няма какво да си кривим душата. И там конфликтът е от неприязън, не толкова от неуменията на участващата.

# 505
# 506
  • 221B Baker Street
Фрида има ужасТна рокля... Sick

# 507
  • Sofia
Според мен Сашка се обиди от изказването на Нешка след танца на Найден и Николета,тогава се появи да обяснява ,че ще я съди.Когато и каза в очите ,че е направила "дупка" и е провалила отбора си ,се усмихваше.

# 508
  • Велико Търново
Според мен има много пристрастия тук. Ако се абстрахираме от Нешка и Сашка като образи, наистина думите са обидни и е нормално да и стане кофти на Васева.

Нешка от своя страна наистина е по-интелигентна,но и хитра и е знаела, че ако я обиди, опонентката и няма да и остане длъжна и ще се изложи сама. Г-жа Робева си е подмолна лисица,поне според мен.
Браво, радвам се, че някой излезе от образите им и погледна реално ситуацията  Simple Smile

# 509
  • На морето!
Ако аз бях жури щях да съм много по-саркастична относно хищните движения на този женски антипод. Няма как да присъстваш на подобно нещо и да останеш безпристрастен. М-у другото Иван и Андрей и по-точно Андрей бяха мн по-зли "Моят земеделски вкус хареса това изпълнение" или нещо от сорта.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт