Звездни компромати - 49 част

• 83 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Според мен всяка жена би се убидила да я сравнят сс 130 кг. независимо колкое слаба или пълна(не харесвам Сашка , но това наистина си е обида още повече , че е казаха по националния ефир, за г-жа Робева не и прави това чест и преди е отправяла доста злобни критики доколкото имам спомен-така ,че vse niakoi трябваше да и го каже в очите)
 за да не е спам  http://www.andreasite.eu/photogallery/snimki_li4ni/Mangalia9.html  ("любимката" на всички)

# 511
Значи Сашка може да излезе облечена със смешна рокличка, къса, която не и отива по никакъв начин, да заголи дебели бедърца, да се дупи нелепо, да прави още по-нелепи крачки насам натам и не е нужно да получи критика ли ?
Ако може да се упрекне за нещо Робева е, че не каза същото и на Мон Дьото, защото и той си беше пълна карикатура !

# 512
  • 221B Baker Street
Значи Сашка може да излезе облечена със смешна рокличка, къса, която не и отива по никакъв начин, да заголи дебели бедърца, да се дупи нелепо, да прави още по-нелепи крачки насам натам и не е нужно да получи критика ли ?
Ако може да се упрекне за нещо Робева е, че не каза същото и на Мон Дьото, защото и той си беше пълна карикатура !

ами то е ясно,че и двамата няма да са като Мая Плисецкая и Нуреев,примерно,нали това е шоу  Peace а и едно е да критикуваш,друго е да обиждаш  Naughty

# 513
Толкова е прозрачно, че така нареченият "скандал" между Робева и Васева е хитър продуцентски ход Wink. Същия прийом използваха в началото на  Вип брадър преди няколко месеца Simple Smile.

# 514
  • София
Има тема в подфорума на Клюкарника за ВИП денс  Peace

Никол Кидмън с мъжа си не знам какво си е правила, но тук ми изглежда 25 годишна  Grinning
Кели Осбърн ах, ох  Mr. Green
Джордж Клуни и Елизабета Каналис официално представяне на гаджето  Wink
Ева Лонгория с Тони Паркър
Кати Пери
Хайди Клум
страхотния екип на Сексът и градът
и пак в трогателна сцена
Кейт Мос
Ким Катрал всъщност тук е Саманта Джоунс  Grinning
Памела Андерсън
пак Клуни с приятелката си

# 515
# 516
И аз в обувките се вгледах...

# 517
# 518
Новите адреналинки  Grinning Изглеждат много добре Peace

http://life.dir.bg/2009/09/09/news5043638.html

# 519
  • 221B Baker Street

харесват ми:)

# 520

Като че ли ми харесват  Peace Не са като дървета, имат синхрон, хубави са.... абе екстра са момичетата  Flutter

# 521
Някъде мернах реклама на Господарите в която подтичваше една пълничка адреналинка, кой беше това?

# 522
# 523
Да, тази даже май повече ми харесва от истинската. Само където все една и съща физиономия е направила - надута. Което при Анджелина не може да го видим никога.

# 524
  • 221B Baker Street

малеее,колко си приличат  ooooh! да не би двойничката да си е правила тунинг,за да изглежда така? newsm78 такава прилика....невъзможно е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт