Звездни компромати - 49 част

• 83 490
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  Ееее няма такава прилика  Shocked Ей това е двойник наистина

Александра Раева

# 526
Известни двойнички(Джесика Алба и Марлене Фавела).

# 527
  • Нови искър

малеее,колко си приличат  ooooh! да не би двойничката да си е правила тунинг,за да изглежда така? newsm78 такава прилика....невъзможно е  Peace
Грим и силикон и стават чудеса  Peace

# 528
  • София
Не знам дали забелязвате, че Мария Игнатова си е сложила силикон и то мноооого.

Иначе новите адреналинки са много сладки, особено брюнетката. И хубаво танцуват. Жалко, че ще ги дават толкова късно, чак им се чудя - за какво са сменили Нова с Бтв, при положение, че в Нова бяха от 9,  а тук - от 23.30?! Колкото и пари повече да са им дали... тъпо е.

# 529
Бяха от 22.30 по Нова. А я дайте снимки на многото нов силикон на Мария Игнатова.

# 530

Има огромна прилика в очите и  веждите.Устата и е доста по-дебела ,а брадичката й е овална,за разлика от на Джоли.Иначе ,в първия момент е поразително сходството,но вероятно е и заради еднаквото облекло,пози,грим и т .н.

# 531

Има голяма прилика,но 100 процента има и тунинг Grinning
Двоѝничката маи повече ми харесва Wink

# 532
  • София
Бяха от 22.30 по Нова. А я дайте снимки на многото нов силикон на Мария Игнатова.

http://www.dnes.bg/televizia/2009/09/09/novi-adrenalinki-nov-kysmet.77504

# 533
  • София
Иначе новите адреналинки са много сладки, особено брюнетката. И хубаво танцуват. Жалко, че ще ги дават толкова късно, чак им се чудя - за какво са сменили Нова с Бтв, при положение, че в Нова бяха от 9, а тук - от 23.30?! Колкото и пари повече да са им дали... тъпо е.
Спокойно, след Нова Година ще бъдат в гледаем часови пояс. Наскоро четох интервю с продуцента (братът на Маги Халваджиян, ама му забравих първото име)  Peace
Хммм, че какво им беше на старите гърди на Мария, та трябвало да ги подновява  Thinking

# 534
# 535
# 536
  • Варна
На Мария,новият бюст и стига до талията... Какъв е смисълът се чудя?

# 537
Мисля, че това са си нейните гърди, просто специфичното деколте така ги увеличава.

# 538
# 539

Общи условия

Активация на акаунт