Звездни компромати - 49 част

• 83 541
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
И аз съм чувала, че на младини майката на Мария била... как беше?! пеперудка, да.
Освен това и сега държанието й не било на особено зряла жена, по-скоро се лигавела. Миналото лято поне беше с някакъв млад любовник, не знам дали още е така.

# 406
Без сутиен ли е Марчето,или ми се превижда нещо? Thinking
И с еднакви дънки ли са двете кокони?

# 407
Може и да е без сутиен нали е с нови цицки  Blush и на мен ми се струва че дънките са еднакви

# 408
Аууу темата се превърна в тема за Мария #Cussing out

не мисля, че заслужава чак такова внимание Peace

# 409
Да - дънките са еднакви, да - Мария е без сутиен, да- майка й има младо гадже ,да- и винаги е била с такива ...
И дайте да сложим точка по въпроса, че вече сто страници само това се върти, и е повече от досадно. ooooh!

# 410
  • София/Варна
Искам само да кажа, че е много жалко всичко, което сте изписали - не за друго, но просто като малка Мария и майка й са водили изключително труден живот. Ако беше к...а и не знам си още каква на млади най-вероятно е нямало да се наложи да остави по-малката си дъщеря на грижите на родителите си, защото е нямала възможност да я гледа. Затова и сега Мария толкова я благославя!

# 411
Да, това е факт.  Peace И затова са толкова близки и неразделни и с майка си, и със сестра си. И затова и тя се грижи така за тях.

# 412
# 413
Totally*Av4e ,ти на всички светски сватби ли ходиш,щото казваш на сватбата беше еди как си,направи еди какво си...Все едно си присъствала там.Или просто четеш много списания и вестници и се информираш.

# 414
# 415
  • Варна
Момченцето от Сексът и градът значи наистина е с рижава коса Party Честно казано толкова ярък ми изглеждаше цвета във филма, че ми изглеждаше изкуствен,  мислех, че е с перука някаква, за да докарат цвят като на Миранда Blush

# 416
Totally*Av4e ,ти на всички светски сватби ли ходиш,щото казваш на сватбата беше еди как си,направи еди какво си...Все едно си присъствала там.Или просто четеш много списания и вестници и се информираш.

Би ли ми показала къде съм написала- на сватбата беше???? ooooh!
Вестници и списания много пъти съм казвала че не чета.  ooooh! За мен е обидно дори да си помисля да дам пари, за такива боклуци, защото знам как се правят вестници и списания. Ако искаш мога да ти споделя и от къде знам. Искаш ли? Grinning
Семейството на Мария познавам по друга линия, затова за много неща говоря. Но не се притеснявай, на сватбата не съм била.

# 417
Майката на Мария главно й помага за гледането на детето. В крайна сметка няма да дойде на Митко бащата да го гледа, нали? Tired Пък щом е все с тях, значи я търпи. Ако чуете и какви подаръци й прави, сигурно ще припаднете. Mr. Green Не всички тъщи са врагове на зетовете си в крайна сметка. И една баба да е на кръщенето, е най-нормалното нещо. Бащата на Митко също беше там.Иначе Митко, доколкото знам няма брат, или сестра.
Ами ето тук казваш бащата на Митко също беше там.Както и да е.

# 418
Това е кръщенето, не сватбата. Wink

# 419
  • Велико Търново
абе хора бебето ми видя Кейт Мос Embarassed Прдупреждавайте все пак е на 2 месеца и е малка още за такива красоти Confused

Общи условия

Активация на акаунт