Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 480
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 2 115
В крайна сметка здравнатата каса покри ли разходите по операцията?

# 2 116
Още чакаме:–)  развръзката. От здравната каса ,на свой ред казват, че чакат документи от Берлин
   НИе сме добре,Паола расте. И лекарите,и ние сме с повечко притеснения около развитието й -като при всяко недоносено бебче...вярвам, обаче,че ще настигнем и  надминем връстниците:)
БЪдете здрави!! Hug Hug

# 2 117
Поли,стискам палци Praynig

# 2 118
Поли,пиши как сте!Как е малката принцеса!

# 2 119
   Добре сме Simple Smile Паола расте с типичното немско спокойствие;) Раздава усмивки навред и гласчето й се чува само при неотложни бебешки нужди:) Правят й разни гимнастики с цел стимулиране на двигателната система:) На кг. го докарахне, че й надминахме връстниците, сега остава да започне да се обръща от гръб по корем, да сяда и т.н Simple Smile Вярвам в нея от време оно Wink така че и това ще стане!
  А за процеса "плащане- разплащане" все още - нищо ново, чакат си, и ние с тях, става все по-досадно, но това е положението, и това ще мине Simple Smile - друго ще дойде!
  Благодаря, че още ни мислите и хубави летни дни на всички ви!

# 2 120
Поли, радвам се, че всички сте добре и че малката принцеса се развива толкова добре.
Прегръдки за нея и за баткото  Hug Hug Hug

# 2 121
Поли, ще успее. Аз вярвам в нея и способностите й. Тя е борбено бебе, изстрадано, а колко хора бдяха, молиха се и помогнаха за да е сега в прегръдките на най-добрата майка. Да носи радост на татко и батко. Чудесни мигове ви желая мило семейство.

# 2 122
Поли,искренно се радвам за вас!Желая от сърце само щастливи дни да посрещате!Дано скоро забравите  всички неприятности!
Целувки на всички ви   bouquet

# 2 123
Поли и аз вярвам, че малкото ти съкровище ще пребори всички трудности, на цялото семейство една огромна  Hug, пожелавам ви само мигове на щастие   bouquet

# 2 124
  • при моите деца .....
Поли, с вас съм
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 2 125
Здравейте!
Вече почти година по-късно, аз не съм на същото мнение, на което бях, когато писах в темата миналата година. Затова, искам официално да помоля екипът на бг-мамма да изтрие публикациите ми тук, тъй като аз не мога да го направя от тази позиция.
Надявам се никой да не е против решението ми, защото за мен е важно.
п.п. Виждам, че всичко е наред с Поли и Паола и тяхното семейство, което ме радва и ме убеждава още повече, че написаното от мен е било излишно.

С уважение: Целувка

# 2 126
ЗДРАВЕЙТЕ!!!!!!!!

На този ден преди година полегнах за известно време в една болница в немско Simple Smile

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ, ЧЕ БЯХТЕ МОЯТА ОПОРА, ПОДКРЕПА И ВЯРА! НЕ МОГА ДА ИЗБРОЯ ХИЛЯДИТЕ ХОРА, КОТО ПОМОГНАХТЕ, НО ЗНАЙТЕ, ЧЕ АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ДОБРИНАТА!

НАДИН, ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ, КОИТО НИ ПРИЕХТЕ КАТО СВОИ, ОБИЧАМЕ ВИ!
Наздраве от Паола , мами;) - за Ваше здраве!

# 2 127
Поли  Hug
Пожелавам ви много, много здраве.И за напред да има само щастливи мигове в семейството ви.

Няма ли да се смилиш над нас и да пуснеш някоя нова снимчица на малката сбъдната мечта и на щастливия батко  Heart Eyes

# 2 128
# 2 129
Много щастливи моменти занапред и много да са ви здрави дечицата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт