Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Дали няма да го качват някъде

# 151
Дали няма да го качват някъде

е сигурно ще го качват

# 152
  • Атлантис, Галактика Пегас
По коментарите ви се замислех дали да го не гледам?  newsm78
Утре ще видя повторението... но някак не ми се връзва отново с гледане...  Mr. Green

# 153
Ето ББ за финала:
Есмер и Айлин са заедно. Във финала тя държи дете, но за съжаление не съм гледала други епизоди, само исках да видя финала - не знам дали е тяхно. Али е осъден на затвор (пак не знам какво е направил, съжалявам) и доколкото си спомням в килията му е бил и баща му. Те не са знаели, че са баща и син, но са се държели като такива.
Доста постно инфо, но с това разполагам, съжалявам.  Mr. Green

# 154
Привет, момичета! Бях се зарекла, че след Мелодията няма да започвам друг сериал, но вие предизвикахте любопитството ми с тези коментари. Дали първата серия на Kaybolan yıllar вече е качена някъде? Ще съм ви много благодарна, ако дадете линк, понеже нямам възможност да гледам повторението по Диема, а ми се ще да влезна в час, преди утрешната серия.

# 155
Ето ББ за финала:
Есмер и Айлин са заедно. Във финала тя държи дете, но за съжаление не съм гледала други епизоди, само исках да видя финала - не знам дали е тяхно. Али е осъден на затвор (пак не знам какво е направил, съжалявам) и доколкото си спомням в килията му е бил и баща му. Те не са знаели, че са баща и син, но са се държели като такива.
Доста постно инфо, но с това разполагам, съжалявам.  Mr. Green

Лъфи и това е нещо  Hug

# 156
Ето ББ за финала:
Доста постно инфо, но с това разполагам, съжалявам.  Mr. Green
Бурак  май пак с кофти роля ще е

# 157
Ами да и ББ Осъден е на 20 години.  #Crazy

# 158
ето една хубава снимка

# 159
е голям симпатяга е  Crazy

# 160
ето една хубава снимка

Какин благ той!ШЪ го схрускам! Simple Smile

# 161
ето го и като детенце

# 162
  • София
Пак ще има бой hahaha hahahaза лошото/готино момче hahaha hahaha
аз понеже не хванах началото, нали нашия убавец е детето на Роза, а защо е отнет от майка си newsm78
или и това от зъдела, който ще се разплита #Crazy

# 163
Айлин е детето на Роза, родителите на нашия убавец - неизвестни.  Laughing

# 164
  • София
Айлин е детето на Роза, родителите на нашия убавец - неизвестни.  Laughing
мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт