Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Бубе  Hug
Анубис,Есмер е меко казано готин  Heart Eyes ,направо е....на скайп ще ти кажа  Laughing

tara_lezhka,благодаря за разяснението   bouquet ,но и моето мнение е ,че Бурак има още да учи  Peace
Иначе определено с тази роля май се справя по-добре

# 331
  • 221B Baker Street
Гери,наистина тук Бурак се справя малко по-добре от в Мелодията...но за съжаление пак е засенчен от другия герой в сериала  Twisted Evil

# 332
  • 221B Baker Street
според мен приятелката на Езел е любовницата на Ендер   Peace

# 333
според мен приятелката на Езел е любовницата на Ендер   Peace
da. След ова ще стане на брата на Езел

# 334
Ама тоя Есмер много бързо зацепва  Party

# 335
Анубхис, ГериHug

Да си призная на мен засега Али ми харесва - по-ведър и по-топъл ми е образа му. Ще видим какво ще покаже по-нататък.

Ама тази приятелка на Езел много подла и голяма любовчийка   Shocked

# 336
  • 221B Baker Street
а пък родител;ите й на Езел са много странни,особено майка й....осиновителите й де

# 337
Анубхис, Гери,  Hug

Да си призная на мен засега Али ми харесва - по-ведър и по-топъл ми е образа му. Ще видим какво ще покаже по-нататък.

Определено-няма спор за това  Peace

# 338
а пък родител;ите й на Езел са много странни,особено майка й....осиновителите й де
да,даже майката е малко  #Silly-не е си сама май  Crazy

# 339
В първия постинг от темата, за удобство... вече можете да видите и линка към сериите. Поправен е началния час на сериала и което е по-важно... заглавието, хаха. Благодарности на Реза

# 340
да,даже майката е малко  #Silly-не е си сама май  Crazy

Май за нея живота е застинал, когато е починала истинската Айлин.

# 341
  • Варна
Може ли някой да ми обясни, защо главната героиня на каза на родителите си, че мъжът й я е бил и изнасилил? К'ъв този мазохистичен героизъм?
Пък и защо се съобразява с мнението им: " В нашия род няма разводи"... Уж съвременни хора, интелигентни...

# 342
Момичета кога качват серията че малкия отказва бибата и изпуснах днешната серия

# 343

Аз разбрах, че първа серия са я качили час-час и половина след излъчването по Нова, но втората ден и половина след излъчването й, защото имало проблем с тока или нещо такова.  Peace

# 344

Аз разбрах, че първа серия са я качили час-час и половина след излъчването по Нова, но втората ден и половина след излъчването й, защото имало проблем с тока или нещо такова.  Peace
втората от петък са я качили днес.

Общи условия

Активация на акаунт