Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Леле опашката за Кръстоносеца се проточи много !  Joy Joy Joy Горкия Бурак Хакъ отново не случи с фенки ! Ама и в ролята на Али е толкова неубедителен, особено с любовните реплики ! Той е още едно доказателство, че само с физика и без харизма нещата не се получават !  Peace
Че защо да не е случил на фенки newsm78 Може да сме малко но сме му верни  Peace

# 526
Хайде и в тази темичка да пусна снимката дето ми е любима на Бурак за малкото му фенки

# 527
  • Бургас
Сънувах Есмер миналата нощ  Embarassed Нещо не съм добре май - отдавна не ме е завладявал така герой от сериал  #Crazy (даже и Онур от "1001 нощ" не успя).
Само като се появи в някоя сцена и наелектризира всичко, а на мен направо ми прималява, а като погледне Езел - се разтапям. Не знам, но за мен този сериал е зареден с емоции до краен предел - просто оставам без дъх докато го гледам - сякаш всичко си е на мястото.
Стана ми мъчно и за Али - по странно стечение на обстоятелствата и тримата са сами и самотни, даже сред свои.

# 528
  • София
може ли някой с ББ да напише какво става с годеницата на Али?

# 529
  • Варна
Мар Томова имате чудесна колекция!  bouquet  bouquet  bouquet

# 530
  • Бургас

Тя се самоуби в днешния епизод. Нали става въпрос за Назлъ?

# 531
Тя не се ли самоуби в днешния епизод? Или аз съм пропуснала нещо?

А за самият сериал.. нямам търпение да запозне следващата серия.. едва издържам  Grinning

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 23:13 от mariyaogneva

# 532
Не гледа ли днешният епизод? Тя умря! В деня на сватбата им, тя се метна от покрива.

# 533
Мечтание - ти шегуваш ли се?! С тая снимка съвсем ще оредеят фенските му редици Sick И с тая лента на точици...прекрасност! Много е сладък, ама с къса коса. И сега пак ми кажете че т'ва на косата му е гел, ай' моля ви се, поне 3 дни не я е мил bowuu hahaha

Защо 1001 нощи го имаше преведен целия, преди да са го преполовили по ТВ, а този го нямааа #Cussing out хем е по - късичък, хем е по - интересен Thinking Мамка му  що не съм учила турски Crossing Arms

Ех Есмеер...

# 534
  • Plovdiv
Бива си го Есмер / Сарухан Хюнел / !   newsm10
Вече безпокои  съня на фенките си !    

http://vbox7.com/play:92b6135b        

# 535
Лека нощ момичета и да сънувате я Есмер я Демир- а може и двамата Laughing

# 536
  • София
Ох.. И аз се нареждам на опашката за Есмер.. Въпреки че бях Кенанка в Мелодията, и чаках с нетърпение Kaybolan yıllar само за да гледам отново Бурак... И още на първия епизод забравих за него  Embarassed

# 537
  • в зоната на здрача
Сънувах Есмер миналата нощ  Embarassed Нещо не съм добре май - отдавна не ме е завладявал така герой от сериал 

А,разкажи съня,де.
12ч. отдавна мина.. Wink

# 538
  • София

А тук има 100 страници с негови снимки  Simple Smile
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=78401

# 539
Хайде за лека нощ малко снимки  

Общи условия

Активация на акаунт