Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Plovdiv
Intifada, много благодаря за линка със снимките на Есмер ! bouquet
Как да няма 100 стр. за него , ами хубавото си е хубаво!  Peace
Пък фенките се множим ,та  бива да има за всички ! Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
  • Варна
Добро утро и приятен ден момичета   bouquet
За актюра Бурак Хакъ като го гледах в Мелодията в първите серии ми беше синпатичен  но с времето и най вече с малодушното  поведени е на героя му Кенан ме отблъсна окончателно  Sick
Сега като видях Есмер  в Изгубени години и останах без дъх.   Kissing Heart   Embarassed

# 542
За по-любопитните/като мен/ ето линк към следващите серии, но не са преведени и сериите не съвпадат с тези по Нова:
http://www.youtube.com/watch?v=2z1TpsgaJQg&feature=related

# 543
Мечтание - ти шегуваш ли се?! С тая снимка съвсем ще оредеят фенските му редици Sick И с тая лента на точици...прекрасност! Много е сладък, ама с къса коса. И сега пак ми кажете че т'ва на косата му е гел, ай' моля ви се, поне 3 дни не я е мил bowuu hahaha

Защо 1001 нощи го имаше преведен целия, преди да са го преполовили по ТВ, а този го нямааа #Cussing out хем е по - късичък, хем е по - интересен Thinking Мамка му  що не съм учила турски Crossing Arms

Ех Есмеер...
Е въпрос на вкус ние си го харесваме Бурак какъвто и да го направят затова сме му верни и с гола глава да е пак ще си го харесваме  Heart EyesС хубави негови снимки е препълнено навсякаде затова дадох нещо което е по различно  Laughing Laughing
Дайте да видим Есмер по различен с мустаци брада или дълга коса  Не че не ми харесва напротив не е лош човека има чар Peace

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 08:42 от Мечтание

# 544
  • София
Това е. Край, отивам да живея в Турция. То бива красота, бива, ама никой не мисли  за бедното ми сърце. Тоз Есмер, само  заради погледа му  се паркирам всеки ден пред тв-то, даже и повторенията гледам.

# 545
  • при най-добрия мъж...
Това е. Край, отивам да живея в Турция. То бива красота, бива, ама никой не мисли  за бедното ми сърце. Тоз Есмер, само  заради погледа му  се паркирам всеки ден пред тв-то, даже и повторенията гледам.

Обади се,идвам с тебе Crazy

# 546
  • Plovdiv
Обади се,идвам с тебе  Crazy
Не тръгвайте преди да поседнете на кафе с лека закуска!

На вас приятно пътуване , а на останалите приятен ден!

# 547
Взимайте и мойта щерка, че откога врънка баща си да я водел в Турция, за да си играе с Мелек. А по едно време и много настояваше да прекръстим сестричката й на Мелек... Joy

# 548
  • при най-добрия мъж...
Обади се,идвам с тебе  Crazy
Не тръгвайте преди да поседнете на кафе с лека закуска!

На вас приятно пътуване , а на останалите приятен ден!

Благодаря ти,мила.Отиде ми диетката. Joy

Хубав ден на всички!

# 549
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз този сценарий да съм го финиширала до сега.
На мен и престрелките ми са в повече, обаче побоищата на Ендер ми идват свръхмного...
То бива бива търпение, ама това вече е малко нереално.
Ами да ти кажа не толкова нереално, обикновено тормозени жени търпят чак до прибиване на смърт.  #Cussing out Crossing Arms ooooh! Sad

# 550
  • Варна
mar_tomova благодаря за храната . Май искате да напълнея и Есмер да не ме хареса. Hug
Ако ще ходите в Турция нали ще ме вземете Praynig Praynig

# 551
  • при най-добрия мъж...
Разбира се,че ще те вземем.Пък и гледам,че сме от един град Hug

# 552
mar_tomova благодаря за храната . Май искате да напълнея и Есмер да не ме хареса. Hug
Ако ще ходите в Турция нали ще ме вземете Praynig Praynig
Еййй без мен да не тръгвате Naughty
Бива ли такъв поглед бре, аз нестига че и повторенията гледам ами и свалям от нета и пак Embarassed
Направо ме взимайте за шофьор на Втобуса за Есмер bowuu

# 553
Привет, момичета! Понеже не успях да намеря нещо по-разголено, както някой беше питал по-напред, ви поздравявам с това http://img411.imageshack.us/img411/7731/4blesmernermin17xq4.jpg

# 554
  • при най-добрия мъж...
Привет, момичета! Понеже не успях да намеря нещо по-разголено, както някой беше питал по-напред, ви поздравявам с това http://img411.imageshack.us/img411/7731/4blesmernermin17xq4.jpg

Оффф,пак се разконцентрирах.Е,хайде сега иди работи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт