Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Сънувах Есмер миналата нощ  Embarassed Нещо не съм добре май - отдавна не ме е завладявал така герой от сериал 

А,разкажи съня,де.
12ч. отдавна мина.. Wink

Помня ли вече... Само си спомням лицето му и че се събудих със сърцебиене  Blush Откакто започна този сериал и почти за нищо друго не мисля  Shocked
Благодаря много за снимките - жалко, че няма иконка "потичане на лиги".
Какво ли ще стане с Езел сега, когато е бременна. Здравата се насадиха с Есмер - няма отърване от лепки.
Минете през Бургас да ме вземете - е къде е Турция, ще отидем, пък може и със Сарухан да се върнем  Wink

# 556
  • на пистата
и аз на опашката за турция

# 557
# 558
# 559
  • Plovdiv
Yulichka, иконка "потичане на лиги" може и да няма ,
 но емотиконка има . Ето какво става като гледам Онур от "1001 нощ"  и до днес.
Есмер и той е на опашката при мен !  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 12:18 от mar_tomova

# 560
  • София
... къде е Турция, ще отидем, пък може и със Сарухан да се върнем  Wink

Само внимавайте жената на Сарухан да не ви посрещне Joy Че доста яка мадама изглежда  Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 12:23 от Intifada

# 561
  • София
 Grinning Голям майтап сте  Grinning Grinning Grinning

Нали е вярвате че живота в Турция е като във сериалите.

А  какво ще кажете за Бурак с къса коса? Още по омагьосващ  Embarassed нали ?

# 562
за тези, които сме верни на Бурак:детенцето му е родено през януари 2008 и се казва Рюзгяр-вятър(за тези, които незнаят тази подробност е инфото). Нестига, че повечето им имена звучат супер, ами и с все хубави значения. Hug

# 563
... къде е Турция, ще отидем, пък може и със Сарухан да се върнем  Wink

Само внимавайте жената на Сарухан да не ви посрещне Joy Че доста яка мадама изглежда  Simple Smile

Тя страшна работа , бе.

# 564
  • София
Сигурно ли е ,че е жена му, защото тук ми прилича повече на някоя от снимачния екип.

# 565
  • София
На мен името Есмер най ми харесва. (На арабски се произнася Есмар и значи мургав)
Мъжа ми често нарича сина ни есмар.. нали си е по-тъмничък. Сега ме е яд че не го кръстихме така  Rolling Eyes

# 566
  • София
Сигурно ли е ,че е жена му, защото тук ми прилича повече на някоя от снимачния екип.

Да сигурно е Simple Smile Тя освен че му е жена е и продуцент и сценарист на сериала.

"Sergin is a producer and director and also a scenario writer. She proved to be very successful specially after directing the Turkish Drama Series Kaybolan yillar where her husband played the main character as Esmer Sergin Akyaz is Saruhan Hünel's wife"
От тук: http://www.photos.nos.cc/picture/219180.html

# 567
  • гр.София-Красна поляна
... къде е Турция, ще отидем, пък може и със Сарухан да се върнем  Wink

Малее,какъв хубав мъж а каква жена си е взел. ooooh!

# 568
  • 221B Baker Street
да,жена му е,само че,бивша....
доколкото разбрах,миналата година са започнали равод,тя го обвинила в побой,следствие на което развила диабет и рак...
той отрича,казва,че жена му е измамница....и му изневрявала,затова се съгласил на развод...
това разбрах с гугъл преводача,който знае турски да кже дали е вярно  Peace

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 12:48 от anubhis

# 569
да,жена му е,само че,бивша....
доколкото разбрах,миналата година са започнали равод,тя го обвинила в побой,следствие на което развила диабет и рак...
той отрича,казва,че жена му е измамница....
това разбрах с гугъл преводача,който знае турски да кже дали е вярно  Peace
Те май са си пресъздали личния  живот  във филма.

Общи условия

Активация на акаунт