Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Боже, тъкмо си викам, да стягам куфарите, че гледам екскурзия сте организирали и той - женен. И тъкмо се отчаях и - разведен. Има ли значение - женен ли е или не? Аз няма да го карам да ми пристава, то и аз съм с брачен хомот. Боже, ама тази жена много мощна като Сталинград е, непревземяема.
Зизка и анубис, радвам се, че ви срещам.

# 571
Добре, че се развежда миличкия  Laughing , че с такава жена не му е лесно сигурно  Grinning

# 572
  • София
Може би е била по слаба като са се женили Rolling Eyes Повече на негова сестра от първия брак на майка му ми прилича,много бяла.
Сега щом е в развод имате шанс.
Само не разбрах колко серии последно е сериала някой писа 84 друг 55 даже и 32 прочетох?

# 573
  • Варна
В ютубе сериите са 49 но нова телевизия нещо ги режат. Например вчера даваха половината от 6 и средата на 7 серия  newsm78 Днес сигорно ще дават 7 и някаде средата на 8 серия.

# 574
В ютубе сериите са 49 но нова телевизия нещо ги режат. Например вчера даваха половината от 6 и средата на 7 серия  newsm78 Днес сигорно ще дават 7 и някаде средата на 8 серия.
нова не ги режат, а са по-дълги сериите. Аз съм гледала варианта с по-късите, 35 мин . серии и бяха 85

# 575
  • 221B Baker Street
Ванчеbouquet

# 576
  • планетата Земя и по точно до морето
На мен ми е интересно защо Есмер не отиде при възпитателката при, която ходи да го търси и Езел, а отиде при директорката. Нали Езел ходи да го търси при друга жена (не директорката) от която чу, че той е мъртъв. Нали това са различни жени или аз се бъркам.  newsm78 Hug

# 577
  • 221B Baker Street
На мен ми е интересно защо Есмер не отиде при възпитателката при, която ходи да го търси и Езел, а отиде при директорката. Нали Езел ходи да го търси при друга жена (не директорката) от която чу, че той е мъртъв. Нали това са различни жени или аз се бъркам.  newsm78 Hug

тази жена беше от социални грижи,а не от дома,Есмер не я познава  Peace

# 578
  • София
Дайте да видим Есмер по различен с мустаци брада или дълга коса  Не че не ми харесва напротив не е лош човека има чар Peace

Ето го Сарухан-чо с по различна визия:

А тук е уникален просто  Heart Eyes

Забелязахте ли каква усмивка има само  Heart Eyes

# 579
  • планетата Земя и по точно до морето
anubhis , мерси !  Hug   bouquet
А може ли някой да каже в коя серия Есмер разбира, че Айлин е Езел. Аз видях, че номерата на сериите в YouTube не съответстват, но поне приблизително. Нямам търпение и ще погледна напред !  Praynig Praynig Praynig Hug

# 580
  • София
anubhis , мерси !  Hug   bouquet
А може ли някой да каже в коя серия Есмер разбира, че Айлин е Езел. Аз видях, че номерата на сериите в YouTube не съответстват, но поне приблизително. Нямам търпение и ще погледна напред !  Praynig Praynig Praynig Hug
Не знам в коя серия е точно, но ето тук можеш да го гледаш   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=Ozo2OVJVkKs

# 581
  • Варна
Тоз актюр няма ли да се посъблече малко  Mr. Green Много облечен ходи да не крие нещо  Joy

# 582
Intifada Hug

Нещо не ви ли съмнява и Сюлейман Чесен newsm78 Кой му нареди да не убива Назлъ, откъде знаеше за нареждането да не се продават наркотици и на всичко отгоре е съгласен Thinking Нещо и на него не му е съвсем чиста работата.

А по  въпрос с жената - хубавите ябълки все прасетата ги ядат Crossing Arms Казали са го хората hahaha
Ама Vania_61е права, и аз у нас няма да си го водя, ако ще и цял харем да има (не че тук няма кандидатки за около 2 Joy), искам го само мокър и ядосан...да го подсуша де bowuu

# 583
Ние облечен го харесахме и сме готови за Истанбул а пък ако го видим и съблечен незнам.  #Crazy   

# 584
  • София
Ето тук едно интервю в което казва че е женен и има деца.

http://www.youtube.com/watch?v=rWw0Qrp8IVU

Само че не казват от кога точно е интервюто  Sad

пп. Сега видях че клипа е публикуван на 16 май тази година.. така че изглежда още си е женен човека  Joy

Общи условия

Активация на акаунт