Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
от сватбата нататък става интересно-  появяват се нови герои, интригите между тях.... е, и стрелби има .

# 661
  • София
Монда  Hug Ако пропусна една серия ще пропусна целия филм явно,много действие много интриги.

# 662
Монда  Hug Ако пропусна една серия ще пропусна целия филм явно,много действие много интриги.
e, ще има кой да ти я разкажем не се косИ:-)

# 663
Момичета в коя серия Есмер разбира че това е Езел?Стигнах до 19та и още незнае, а филма е 49 ooooh!Все си викам тази серия последно и тъкмо да разберат..и хоп нещо се обърка и така съм заседнала пред компа от 21ч, но вече ще лягам Crossing Arms
Прочети малко по -назад в темата. През няколко страници все някой задава този въпрос.

Ами следя доста старателно темата.Просто не пиша често...последните страници са само за Есмер.Попитах защото не можах да открия в коя серия се разбира, благодаря!

# 664
  • Бургас
Леле, не издържах и погледнах - то няма нужда да разбирам турски - едва си поемах дъх между сцените. Отиде ми и търпението, и силата да чакам сериите по нова, явно ще си го изгледам в ютуб  Embarassed , пък после и с превод. Просто като знам, че днес и утре няма да го дават и изперквам - не мога да спя, не мога да ям, побърках се тотално!

# 665
hahahah, зарибихте ли се?!
А аз го ледах като започна Мелодията. И в темата за Мелодията всички припадаха по Кенан, а  на мен от  този филм образът му ми беше противен...
Този филм, пак повтарям е най-хубавият турски сериал, който съм гледал.
И дума не м оже да става да се сравни с Аси...толкова муден, едни и същи герои, почти никакво развитие...и доста далечен сюжет.

# 666
Вижте бебчето на Бурак

# 667
  • София
Монда,няма да минеш с преразказ  Wink
Нямам думи за серията със сватбата,ако мога и мъж ми да прилъжа да го гледа.Не ми е противен Кънчо,просто е само образ в моите празни ръце Laughing. Снощи споделих с мъжкото,а той много бързо ме разлюби,казвам че няма как да стане,а той: Радвам се че поне нещо те вълнува освен децата. ooooh!

# 668
 Ива&СиЕ и моят мъж като разбра че си падам по Кенанчо ми каза
Ти сготви нещо, пък си го гледай цял ден музикантчето Laughing Laughing Laughing

# 669
Ти сготви нещо, пък си го гледай цял ден музикантчето Laughing Laughing Laughing
Sega ще ти вика: Ти сготви нещо, пък си гледай полицайчето:-)

# 670
  • София
Трансформър е Бурак.
Режисьорите и на двата филма искат да го затрият,наговорили са се.Как не се отказал от тази трагични роли.

# 671
  • София
Леле, каква касапница Shocked
 А пък аз си мисля, дали накрая няма да се окаже, че не Есмер, а Али  рани Назлъ в главата.

# 672
 А пък аз си мисля, дали накрая няма да се окаже, че не Есмер, а Али  рани Назлъ в главата.
ne

# 673
Sega ще ти вика: Ти сготви нещо, пък си гледай полицайчето:-)
Ами той мисли че това е същия сериал  Laughing Laughing Laughing

# 674
  • София
Може,Монда кажи?
Подозирам че туризма в Турция ще жъне пари догодина,тежка зима с турски сериали не е зима.

Общи условия

Активация на акаунт