МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 736
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мами!

Да питам за колажа, защото следя въпроса (   newsm43 залягам да не ме замерите с нещо като споменавам колаж отново след бъркотията, която предизвика в миналата тема )  Joy
Та кога е крайния срок за ъплоудване на снимките? Питам, за да знам дали да чакам Алекс да стане на 6 месеца или да я дебна отсега  Wink

По въпроса за бънджито, аз също си донесох едно от БГ - във форма на патка (забелязах,че ги има в хиполенд). Наистина и аз се родих с него. Детето много се забавлява, особено ако и пусна песнички и скача до забрава. Страничен ефект: като я сложа да крачи вместо крачки прави подскоци като зайче.  newsm53

# 46
Привет!

Аз си купих Омниа от миналогодишната колекция и я ползвам откакто Сашко е на 3 месеца и половина. Като цяло съм доволна с две забележки - багажникът е много неудобен и гърба на количката не е равен, а "обгръща" бебето.

А за запека - нашата педиатърка предписа Биогая - били пробиотици и регулирали. Аз не съм давала, защото със захранването сякаш се оправи. Явно в нашия случай нямаше как да изкара само на кърма до 6 месеца ...

# 47
за омниата чета из сайтовете че е 6кг http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/7708 иначе не знам колко е,но според мен си заслужава.

# 48
анастасия22  ами незнам за кивито какво ще реша...знам за цитрусите...за съжаление Хит ми е много далече, но ще търся на други места сухите сливи, не съм била аз със замразяването Winkно надявам се за в бъдеще и аз да съм полезна със някой съвет Wink.
kikoimery ами  антибиотиците съм чувала, че предизвикват разстройство, на малката може и преди да и е било разхлабено стомахчето, но явно от тях се е задълбочило, след спирането им и с Биогая смятам, че нещата ще тръгнат на подобрение. Peace

# 49
Привет и от нас Hug

Момичета, днес имам рожден ден Grinning
Почерпете се Hug

bouquet

# 50
Dideto, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти ти желая   bouquet
Мерси на всички за хубавите думи за снимките.
Иве, и мъж ми предположи, че е котлен камък. Взехме препарат и ще я чистим ютията.
Дез, да ти е жив и здрав рожденника на патерица  Hug
За говоренето - при нас не мисля, че е осъзнато. Като при анастасия22 е "бръмчим, аааааа-каме, и разни други звуци издаваме", а и много вика и крещи.
И да ви се оплача, съвсем случайно разбрах, че днес спират топлата вода на целия град за месец поради ремонт на ТЕЦа, а нито са разлепили съобщения, нито по медиите са го обявили. Ей побеснях ви казвам. По-късно сме на консултация да видим колко сме пораснали.

# 51
Честит рожден ден на Дидето! Честити поводи на всички останали!

Нинче,а как ти ги доставиха дрешките и колко ти излезе доставката? Нали не доставят до БГ? newsm78
Моля прати ми рецептата за киселчето,че я затрих някъде!

А и да попитам,дава ли някой от бисквитките на Плазмон? Митето вече два следобеда закусва по половин плодово пюренце с 1 бисквитка и мляска ли мляска доволен  Grinning

Ау,май ще се купува още един лаптоп-маалчото и в момента се бори със зъби и нокти за моя   hahaha

# 52
Здравейте, мами  Grinning

Ей, днес наистина си стана голяма жега   Nature Sunny Изкарахме до към 1ч навън и се прибрахме.

За количките на Бертони и Чиполино не е много сигурно, че са тези килограми, които ги дават в нета  Peace Обикновено леко послъгват с килата, като дават само тежестта на рамата  Peace
Пък и Омнията е доста скъпа. Оригиналния модел, от който е изкопирана е толкова  Peace Петит Стар ЗИА е о/о 130 лири  Peace Но не я внасят в Бг. Трябва да се купи от Англия. Тя вече е 6,3кг  Peace
Зеленко, за наистина много лека количка, която да става за по-малко бебе, ти препоръчвам Пег Перго Ариа  Peace
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5/products_id/158
Това е по-евтиния варинат без чувалче. Но според мен е по-добре да си вземеш друго чувалче за зимата. Това към Ариата е много тънко за зимно  Peace
Количката е много удобна, лека и много компактна сгъната  Peace А е и на добра цена. За тези пари определено е по-добре да си вземеш нещо свястно вместо Чиполино  Wink

Бухта, защо не си го поръчаш през Ломбарс столчето  Peace Моето така го взех и съм много доволна  Peace
Нинче, честити придобивки от Адамс  Grinning Аз това намаление го изпуснах в Англия, че гледах в друга част на света  Mr. Green Но ан пролет ще гледам да ес възползвам  Whistling

Дидето, ЧРД!

# 53
  • София
Добър ден и от нас.
Нинче,   bouquet

За акането - ние още не знаем що е то запек - звяра ака по минимум 5 пъти на ден. От морковите(на сок) и шипките му става малко по-гъсто, но количеството и честотата е същата. Пък сега сме на круши, а от утре и на сини сливи - та елате ни вижте  Embarassed

За забавлението в къщи - и аз ще събирам идеи, че сме много зле. Местим се и ние от леглото, на дивана, в шезлонга. Най-обича по корем да лежи и да си вири дупето Simple Smile И имаме една камара играчки вече. Сменям ги през 4-5 дена, но разходката си е друго нещо.

Честито на празнуващите!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 54
Привет!

Благодаря ви за милите думи за София  Hug Нинче, и аз тази снимка много си я харесвам, благодаря ти, че си избрала точно нея  Hug
Само да ви кажа една тайна - София съвсем не седи толкова стабилно, колкото изглежда на снимката  Wink Просто я слагам, тя се задържа няколко секунди буквално и пада като талпа  Laughing Уцелила съм подходящия момент/ Сега ако мога ще кача едно клипче да видите нагледно, голям смях е  Joy
Ето го http://vvalkova.multiply.com/video/item/4/MVI_3399.AVI

Диде, честит рожден ден!!!  newsm59

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 15:45 от *Nikita*

# 55
Нинче,а как ти ги доставиха дрешките и колко ти излезе доставката? Нали не доставят до БГ? newsm78

Използвах транспортната фирма Емпреса, като адреса който съм дала на акаунта си в Адамса е този на Емпреса в А-я.От там след като пристигнат пратките в Б-я, те ми ги пращат по куриер.Ако има нещо неясно питай пак.Куриера ми взе 7.80 лв, като в тая сума е включена таксата за обработка, мисля че беше 1.5 паунда на килограм.Иначе в самия сайт след като приключиш поръчката плащаш с кредитна карта. Peace Дрешките ми излезнаха няма и 15 паунда, което е супер!
А ти като слагаш Плазмонка в плодовото пюре слагаш ли мляко?аз вчера взех  на Плазмон "6 зърна" нещо такова беше, но ги взех защото пишеше че стават за гризкане и че няма опастност бебето да се задави.Преди малко дадох на Радослав една бишкота, ама нещо ме достраша да не се задави, въпреки че много бързо се разтапят в устата....сега се чудя дали да му давам пак и да съм спокойна  Rolling Eyes
Ето давам рецептата:
слагам 150 мл вода на котлона
 тя завира за няма и 5 мин
 след това разбърквам 2 суп.лъжици царевично нишесте с малко вода
 и като заври водата сипвам постепенно сместа и тя веднага се сгъстява и махам от котлона
 след като поизстине малко добавям половин бурканче плодово пюре и 2 м.л. АМ

# 56

Използвах транспортната фирма Емпреса, като адреса който съм дала на акаунта си в Адамса е този на Емпреса в А-я.От там след като пристигнат пратките в Б-я, те ми ги пращат по куриер.Ако има нещо неясно питай пак.Куриера ми взе 7.80 лв, като в тая сума е включена таксата за обработка, мисля че беше 1.5 паунда на килограм.Иначе в самия сайт след като приключиш поръчката плащаш с кредитна карта. Peace Дрешките ми излезнаха няма и 15 паунда, което е супер!
А ти като слагаш Плазмонка в плодовото пюре слагаш ли мляко?

Не, не слагам мляко.Начупвам една бисквитка в половин пюре на Ганчев,изчаквам 5 минутки горе долу да омекне и бъркам с лъжицата,за да стане еднородна смес.То остават мънички парченца де,но те са съвсем мекички .Не смея така да му дам още само бисквитка.

А ти на Емпреса кога даваш твоя адрес?/извинявай ако е тъп въпроса/
Мисля и аз да поръчам по нещичко,още повече,че казваш,че размер 6-9 ще стане и за 12 мес. Радо и Митето са горе долу един калибър. Mr. Green

# 57

За количките на Бертони и Чиполино не е много сигурно, че са тези килограми, които ги дават в нета  Peace Обикновено леко послъгват с килата, като дават само тежестта на рамата  Peace
Пък и Омнията е доста скъпа. Оригиналния модел, от който е изкопирана е толкова  Peace Петит Стар ЗИА е о/о 130 лири  Peace Но не я внасят в Бг. Трябва да се купи от Англия. Тя вече е 6,3кг  Peace
Зеленко, за наистина много лека количка, която да става за по-малко бебе, ти препоръчвам Пег Перго Ариа  Peace
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5/products_id/158
Това е по-евтиния варинат без чувалче. Но според мен е по-добре да си вземеш друго чувалче за зимата. Това към Ариата е много тънко за зимно  Peace
Количката е много удобна, лека и много компактна сгъната  Peace А е и на добра цена. За тези пари определено е по-добре да си вземеш нещо свястно вместо Чиполино  Wink

верно, Пег Перего имали доста  достъпна количка,имайки предвид марката.
Веси,ти май в продавалника си пуснала такава,и то на много добра цена Peace някъде из снимките гледах още една мама с Ариа newsm78

# 58
mama_bebcho, ако искаш пиши на лични.Да не спамим темата! Hug

# 59
Нинче,ще пробвам и аз тази рецепта. Peace
За бишкотите на Плазмон,ние си изпапахме вече 1 пакетче.Няколко вечери слагах в млякото,та уж да спи повече.Понякога си спеше,ама надали от тях,защото и да не сложа,пак има нощи с повече или по-малко сън.И в пюренцето следобед слагам понякога,става много вкусно и определено по-хранително.Троша по 2.
Кикоикрис,а ти що питаш от къде са дрешките?Май някой с възбрана за пазаруване се е развихриииил. Mr. Green Hug Иначе за папкането и Алекс имаше един ден,дето така стискаше уста и не ще нищо.Сменях пюрета,тц.Просто му беше криво на детето и му се спеше...А като се опитва да мрънкоти сега(аз вече бях писала),разсейвам го като държа в ръката с пюренцето и по нещо друго интересно за него.Като му писне,го сменям...И така забравя да се свлича и мрънка и си отваря устичка и папка.Ако искаш опитай. Hug
А за баща ти...как мечтая и Алекс да има така кой да го вземе като реве... Crossing ArmsАма няма и съм все изморена.Моят баща хич не ми помага. Tired

Дидето!ЧРД!Да си жива и здрава!!!  bdbaloni happy bd baloni

Общи условия

Активация на акаунт