МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 648
  • 296
  •   1
Отговори
# 150

Shocked Честито  Peace
Ако не беше пуснала снимки ,нямаше да разбера за кой иде реч. Ти учеше в Търново право ,нали ? Диман ми е колега от Техническия университет -в др група беше .Даже няколко пъти съм те виждала ,като беше в 14 блок.  Hug , покрай Асен  Laughing

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 23:15 от natsti

# 151
чета тука че за разходки и Гърция се говори Laughing освен да ви пожелая приятно изкарване и послушни бебоци,друго не се сещам Hug
който го може,си го може Mr. Green ние още никъде не сме ходили,освен при баби и дядовци,аз даже не мога да го нарека почивка ooooh! ей виж ако идем при баба му в Испания,добре ще ми дойде Rolling Eyes

за имената на скоро гледах,че когато кръстиш момиче на жена или момче на мъж,то черпело от неговата енергия,нищо стряскащо,а за умрели и кръстени на тях-пак не виждам нищо лошо,освен любимото ти същество ще ти напомня за любимия човек на когото е кръстено Wink

анастасия22 колажа ще го слагаме на първа страница,но това което каза е още една страхотна идея,когато го направя ще преценим как ще е най-изгодно да се извади за календар,дали от сайта СнимкитеВи или от някой фото,било в Търново,София или където и да било Peace аз даже имам карта за 3% отстъпка в Кодак-а,само трябва да проверя дали още е валидна.

преди малко така съм се смяла,това захранване май взе да ми харесва Crazy днес папкахме навън,и като взе да говори на листата,ела и гледай на какво заприлича количката hahaha като започна с едно "ахуу..." и завърши с "прпрпрп..." направо пощурях,ама то детето к'во е виновно че се радва,а у дома продължихме с ако като гюле Rolling Eyes  чак целия се зачерви,викам му да свиква,така ще е от сега нататък.

при нас акането май се оправя от захранването,имайки предвид че давам картоф с морков,днес му дадох и сок от круша,страшно много му хареса (за първи път му давам),след обед давам и съвсем малко бананче (при нас има разхлабително действие).Мисля да правя известно време пюренцата аз и като закрепим положението с повече продукти да купувам,за да ми е по-лесно,за кухнята до месец два мисля да го запиша,но ще видим.

ау колко дълъг пост ooooh! извинете ме
лека и спокойна нощ на всички Hug

# 152
  • София - Рим и обратно
Теорията за имената е, че не е хубаво да носи име на родител, понеже му "носел кръста". Едва ли не - поема негативите. През поколение обаче, може. Тоест ако носи име на баба или дядо не е проблем.
 Аз уж не съм суеверна, но това го знам още от баба си и не съм се замисляла изобщо за кръщаване на таткото. Но може би са глупости, де да знам  Rolling Eyes

# 153
Виждам за разнообразие в храненето си говорите. Аз от баткото имам любима рецепта. Запичам във фолио банан и ябълка (банана защото така се махали някакви киселини които дразнели стомаха) а ябалката покрай банана. Слагам бисквита (аз слагах на Плазмон) и добавям мляко за да не е толкова гъсто. Всичко това го пасирам. Днес го ядохме и много и хареса.  На баткото му добавях кърма вместо мляко, ама сега нъцки.

# 154
Теорията за имената е, че не е хубаво да носи име на родител, понеже му "носел кръста". Едва ли не - поема негативите. През поколение обаче, може. Тоест ако носи име на баба или дядо не е проблем.
 Аз уж не съм суеверна, но това го знам още от баба си и не съм се замисляла изобщо за кръщаване на таткото. Но може би са глупости, де да знам  Rolling Eyes

чувала съм,че не е хубаво дори ако са родени на една дата (детето и родителя),ох дребното плаче на сън,отивам да го гушна

# 155
Dez аз много се извинявам че съм толкова смотана Embarassed, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ГОЛЯМОТО МОМЧЕ. НЕКА КЪСМЕТА ВИНАГИ ДА Е С НЕГО. НАЧИНАНИЯТА МУ ДА СТАВАТ БЕЗ МНОГО СПЪНКИ, А ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА ДА СА ТАМ КЪДЕТО Е И ТОЙ. bdbaloni

# 156
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Относно закуската, ние например закусваме все различни неща. Кисело мляко със 6 бисквити Закуска и става една пълна купа от дуралекс, вчера бяхме на кус-кус, днес сме на макарони,  утре на  попара и така.

# 157
Добро утро и от мен. Относно закуската, ние например закусваме все различни неща. Кисело мляко със 6 бисквити Закуска и става една пълна купа от дуралекс, вчера бяхме на кус-кус, днес сме на макарони,  утре на  попара и така.
Не е ли рано за тези работи? Rolling EyesАз знам че към 10-тия месец се дават, когато детето преминава към преходна храна...
Да кажа как направих кашичката с бисквити Закуска(за тези които са въвели глутена)-натрошавам 3 бисквити и попарвам с много топла водичка.Те веднага омекват, става като кашичка и добавям 3 м.л.АМ.Става порция около 200 гр.Сега ще ходим да ядем, да видим дали ще одобри детето.. Laughing

# 158
  • Стара Загора
Не е ли рано за тези работи?
За кое по точно да е рано?

# 159
Не е ли рано за тези работи?
За кое по точно да е рано?
кус-кус, макарони Peace

# 160
  • Стара Загора
за мен не е рано, който мисли, че е рано да не дава на детето си. Аз съм въвела глутен преди 1 месец и сега спокойно си и давам. Онзи ден яде и риба даже не и стигна едно пюре!

# 161
здравейте,

Алекс-мама, и аз знам като Бейби Мони, че ако е момиче трябва да се кръсти на бащата (в нашия случай е така, но без да искам), а ако е момче на майката. За да не повтаря съдбата на родителя си. Това за починалите роднини всеки го знае. Макар че братя на мъжа ми е кръстен на дядо си, а така също и братовчед му, пак е кръстен на този дядо.
Аз съм кръстена ей така и после нашите са разбрали, че бабата на баща ми по майчина линия се е казвала така и майка ми се е шашнала. Пък тя била много проклета жена, но не знам колко е вярно.
То не е хубаво да определяш кога да се роди детето, защото то само си избирало съдбата, пък аз и определих на Елия кога да се роди.
А бе, според мен да си го кръсти детето както иска, важното е да се роди живо и здраво. Hug

Ние сега гледаме "кой е по-по най" и там е Яна на Поли. Пу пу, какво сладко дете.

На сините сливи ни запичат яко. То не, че имаме проблем, но акото и става по- твърдо.

Хайде от нас прекрасен ден  Hug

# 162
  • Стара Загора
Ние сега гледаме "кой е по-по най" и там е Яна на Поли. Пу пу, какво сладко дете.
И ние го гледахме. Мале малката кукла Мис по-по-най е страхотна. Поли ти защо не ни покани на сватбата  Laughing Зетя много хубава носия имаше  Mr. Green

# 163
  • София
Здравейте и от нас. Много благодаря на всички, които споделиха мнение за МНОГО ЛЕКА количка, аз съм абсолютно боса по темата, тъй като тракторът ни е назаем и просто не съм се интересувала до момента. Днес ще идем с мъж ми до Бейби Мол-а да гледаме и да пробваме, преписала съм си предложенията, отделно ще питам и консултантите и ще се отчета.
До тук конкретни преложения: Чиполино Омниа, Бертони - Пикадили, Пег Перего Ария, Бъгстър, peg perego pliko p3, Пег Переги Si, Babideal (Bebe Confort 2 in 1 Pack Trendideal), Mamas and Papas Beat Buggy, Hauck Condor (лятна).

Само да вметна, че Калин в кранйа сметка понесе хепатитната ваксина (6 м.) без никакви проблеми - само изплака в кабинета, но тати го гушна и бързо се успокои - направо не мога да повярвам  Embarassed

Аууу, Поли, защо не предупреждаваш, щяхме да гледаме и ние Яна по "Кой е по-по-най"  Hug

Моля мамите от срещата в Банкя да ме дирят на Скайп за снимки.
Който няма Скайп, аз имам и някакво icq, но за по мейл не знам дали ще стане, защото са 280 МВ снимки и 162 МВ клипчета   Whistling

ТРИНАДЕСЕТА
  Twisted Evil Софийска среща Западен парк 11 ч. тази неделя 30.08.2009 г. Моля, записвайте се: зелено човече, Тони_ст, кикоимери
Ако вали, на ОМВ-то срещу централния вход (Сливница)
Относно срещите, май ще вземат да "вържат" метрото на 07.09.2009 г. и ще започнем да редуваме срещите Западен парк - Борисова градина 1:1   Mr. Green

# 164
  • София
Привет!
Честито на булката! Много щастие, любов и много деца!  Hug Grinning  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на днешните месечинковци!
За имената - аз съм кръстена на баща ми, нищо ми няма Rolling Eyes, като че ли  Crazy Laughing
И аз обмислях Хаук като вариант. Веселина, между нещо тяхно и Джордани какво би препоръчала? Коя марка е по-добра.  Blush
Слънцето, как се справя Симонка с гълтането на по-едри неща като макарони и кус-кус? Интересно ми е. Баткото имаше проблем с това до доста по-голяма възраст.

Общи условия

Активация на акаунт