МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 602
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета. Бебчето ми е болно newsm45 Има бронхит и сме на АБ. Педката каза че е вирусно.
Нинка дано не сте като нас, че и Ивко беше със същите симптоми. Аз си мислех че ще има най много зачервено гърло а то... Уф направо ужас. Нестига това ами най добрата ми приятелка ми се обади да ми каже че е направила спонтанен аборт във втория месец newsm45 Мамка му така го чакахме тоз сладур. За втори път така се получава. Баси. Злото никога не идвало само.
 Вчера пък аз бях на лекар за мойте стомашни проблеми и там не е за разправяне. И как не се е видяло в нито една кръвна картина или урина.

СПИРАМ ВЕЧЕ ЧЕ РАЗВАЛИХ ТЕМАТА С МРАЧНИЯ СИ ПОСТ. МОЛЯ ПРОСТЕТЕ МИ.

# 241
Elwing, честито ви християнче, зъбче и имен ден! Hug baloni
Еля, покажи си покупките, не ги крий. Grinning

Тоби си близна картофче вчера (пасирах картоф с кърма) и много му хареса! Предпазливо облиза лъжичката, после настървено се и нахвърляше.  eat Мислех да започна с две лъжички, но му дадох още една като бонус за ентусиазма. Party

Днес вече му дадох 6 лъжички, утре ще хапне повече. Днес хващаше лъжицата и сам си я буташе в устата.
Така гладно ни гледаше, нали го слагам в столчето когато ние се храним, реших, че е време, почти на шест месеца сме.
Много ми е развълнувано. Flutter

Вили_ст, боровинка, кайсия, праскова, манго?

ГалинаГ, съжалявам много. Дано бързо да му мине на Ивайло.  Praynig

Нинче, дано не е болен,а да е от зъбките  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 14:09 от Deziderata

# 242
  • София - Рим и обратно
Тони, мерси мила  Hug Сега се пробвам да ги пратя на Анастасия по скайп, обаче се точат като свински черва  Tired
Явно имам някакъв проблем с нета  Rolling Eyes На е-майл също не искат да се закачат. Та да видим сега дали ще се източат докрай поне на скайп.
Дез, честит ви картоф  bouquet

# 243
GalinaG24 ох,милата,колко много ти се е насъбрало,дано се оправите скоро Praynig
в квартала имаме 1 бебе с бронхит и е на инджекции,а майка му го извежда и със всичката си наглост не ни казва че детето й е болно,а го вре в нашите ooooh! сега вече болните деца са 2,ще се пазим докато можем,ама като има такива майки #2gunfire

моя сладур не искаше да яде купешко пюре от картоф и морков ooooh! не мога цял живот все на домашно да е,май ще трябва да съм по-упорита за да свикне и с купените.

# 244
Добър ден и от нас

Благодаря на всички за отговорите.

Елвинг честито ви християнче и първо зъбче. Честито на всички именници от вчера - да Вие живо и здраво името.

Никита - сутринта прочетох поста ти, за бързото захранване с круша, и да не остана по на зад - днес на мен ми се случи. Никола хапна без време банан.  Излязохме за малко, че се канеше да вали, но то не заваля и реших да го нахраня на вън и после да се приберем и минах през магазина за пюре, но нямаше от нашите вече въведени плодове и взех банан - хареса му.

Прочетох всички мнения за чувалчета - и аз съм се замислила за тях, че Никола все рита и все гол спи. До сега не беше проблем, ама ще става студено и трябва да бъде завит. Тези дни се огледох по магазините, но има само дебели - то в наше село.... Аз имам дебело още от каката,  ще трябва да продължа да търся тънки.

Бодливка - много ми хареса мястото. Аз отдавна имам желание за почивка по този край. Благодаря за споделеното.

Таня и животинче - благородно завиждам за преживяванията ви на концерта.

Нинче, дано не е нещо сериозно. Ще използвам твоя метод за вземането на урина.

Вили-ст - аз до сега съм въвела круша, ябълка и от днес банан - мисля следващото да е праскова и после кайсия.

Галина - дано да се оправите скоро - и ти и Ивко. А за приятелката ти - стискам палци следващият път да си има едно сладко бебе.

Deziderata - честито ви захранване.

И накрая за колажа - аз днес ще се опитам да го снимам, но не разбрах до кога трябва да се пратят?  Blush

# 245
Гале дано се оправите  Hug Hug Hug Това с бронхита е много гадна работа. На мен баткото имаше бронхиална асма та бях откачила.Дано приятелката ти се съвземе бързо и да бяга при специалисти, че аз така се напатих с 5 спонтанни аборта.
На всички болни бебенца да се оправят бързо.
На празнуващите честито.
Докато изчета темата и не ми остане време да се разпиша.
За пюретата да се оплача, че си ги правя все сама вече , че и на магазина избор няма никакъв незнам защо така. абе то за бебка е по добре така ама понякога не ми остава време, че сме се разглезилиииииииииииии. Не дава да я оставя и вкъщи не и се седи все сме по улиците.
natsti благодаря за отговора за сливите(то беше преди три теми ама като нямам време да пиша  Embarassed) ама тука такова животно не съм виждала да продават нито на пюре нито на плод. Има джанки ама са толкова гадни че не се ядат. Педито ми каза киви ама в листа за захранването пише ,че след годинка може та не съм давала. Изписами едни прахчета та от тях ака ама сега ще ги спирам и незнам дали пак няма да се запече.

# 246
Здравейте и от нас  Grinning

Ние вчера си направихме една разходка до Благоевград да си видим бъдещата кръсница  Grinning Изкарахме си много добре. Друго си е човек да смени малко обстановката, пък дори и за ден  Peace
Бодливка, това място изглежда много добре  Peace И на какви прилични цени  Party Запазих си адреса и ще го пробваме и ние  Peace

Болничките бебчета да се оправят бързо  Hug Много е гадно болно дете, независимо колко е голямо  Tired
И мен супер много ме дразнят майки, които си водят болните деца при здрави. Независимо дали се отнася за площадка, за детската градина или ясла, или клубче  ooooh!

Дез, браво на мълкия мъж за добрия старт  Grinning Друго си е детето ти да яде  Mr. Green Маги вчера е изкарала на половин филия с пастет за закуска и шепа картофена салата за обяд  ooooh! Въобще не искаше да вечеря  Tired Егати диването  Crossing Arms
Добре, че Мира до сега поне хапва добре. Че иначе и волски нерви нямаше да ме оправят  Laughing

Ние от днес ядем месо  Crazy Дадох малко пуешко пюре и допълних със зеленчуково. Мисля, че й хареса  Laughing
Я да питам захранилите вече с месо, как го направихте  newsm78 Аз нещо не си спомнят това как го направих с Маги. Нали месо трябва да се дава през ден. Да се редува със зеленчуково пюре. Е, как да стане да давам всеки ден по малко, пък и да давам през ден  Rolling Eyes Аз ще захранвам две седмици само с единия вид месо  newsm78 И се чудя всеки вид месо ли се въвеждаше постепенно  newsm78 Или, като въведа пуешкото и другите мога да ги давам направо  Rolling Eyes

Нашата одисея с АМ продължава. След, като очевидно не иска Хиппа, днес в аптеката ми препоръчаха Лактана. Някой бебчо пие ли го? Как е на консистенция? И лесно ли се разтваря? Този Хипп е отвратителен за разтваряне  Tired
Взех и три колекторчета за урина. Ще се пробваме и ние тези дни да се изпишкаме  Crazy

Аз съм направила няколко вида снимки за колажа. Днес по-късно ще ги сваля и ще избера някоя  Grinning

# 247
Ние с Никол сега ще гледаме Ледниковият период 3. Е много обичам детски филмчета.

# 248
  • София - Рим и обратно
veselina_s_p  ние сме на Лактана (тук в италия я няма, та съм се запасила от БГ). Млякото лесно се разтваря, но аз го бъркам с опакото на дозаторната лъжица (енергично, все едно разбиваш яйца), защото ако е по-горещо, се разлива като го тръскам. Иначе и с тръскане става  Mr. Green По-мазно е от другите млека и шишетата трябва да се търкат повечко. Не е гъсто, жълтеникаво.

# 249
Ние с Никол сега ще гледаме Ледниковият период 3. Е много обичам детски филмчета.

И аз много обичам анимация  Peace В къщи още преди да ес роди Маги имахме поне 20 ДВД-та с анимация  Laughing
Сега понякога сядам и си гледам филмчетата с нея. Много й е кеф да гледаме двете филмче  Heart Eyes

veselina_s_p  ние сме на Лактана (тук в италия я няма, та съм се запасила от БГ). Млякото лесно се разтваря, но аз го бъркам с опакото на дозаторната лъжица (енергично, все едно разбиваш яйца), защото ако е по-горещо, се разлива като го тръскам. Иначе и с тръскане става  Mr. Green По-мазно е от другите млека и шишетата трябва да се търкат повечко. Не е гъсто, жълтеникаво.

Аз точно за това се чудя дали да взимам такова  Rolling Eyes От кърмата не знам как ще възприеме мазно и гъсто мляко  Rolling Eyes
Чудех се и за Хумана или Милупа  newsm78 Ох, то така или иначе млякото ще го избирам с проба и грешка. Зависи тя какво ще хареса в крайна сметка  Rolling Eyes

# 250
Върнахме се, хванали сме лек вирус... Sad лекарката каза че причината са зъбите, като другия който трябва да излиза вече е на път...и пробие ли веднъж, другите проблеми ще изчезнат.Изписа ни някакви капки за нос, Осцилокоцинум, Проспан и витамин Ц.Ваксината ни се размина, но карай..

# 251
  • Варна
Веси,
Аз бях взела в началото Нутрилон, препоръчаха ми го в родилното. И един-два пъти съм давала. Много лесно се разбиваше и малката го пи. После взех 1 кутия Фризолак като пътувахме. Яла е веднъж, докато бяхме на концерта, но не го правих аз и не знам как е. После хвърлихме кутията. Въобще АМ за инцидентно дохранване е супер нерентабилно  ooooh!  И сега съм взела ХИП - ми много е кофти! И мирише кофти, и се разбива трудно (като сипвам съвсем по малко не става на бучки, мерси на всички за съветите).  Досега давах 3 пъти от него - яде, ама не е много въодушевена. Явно не й стига вече моята продукция  Cry и ще трябва да захраня тия дни. Ама няма пък самоцелно да чакам сакън да направи 6 месеца, пък ако ще и гладна да седи. То  дотогава остават 10 дена, де - ще видим.

Та засега Нутрилонът май най-ми допадна.

# 252
Здравейте и от нас  Grinning

Ние вчера си направихме една разходка до Благоевград да си видим бъдещата кръсница  Grinning Изкарахме си много добре. Друго си е човек да смени малко обстановката, пък дори и за ден  Peace

Я да питам захранилите вече с месо, как го направихте  newsm78 Аз нещо не си спомнят това как го направих с Маги. Нали месо трябва да се дава през ден. Да се редува със зеленчуково пюре. Е, как да стане да давам всеки ден по малко, пък и да давам през ден  Rolling Eyes Аз ще захранвам две седмици само с единия вид месо  newsm78 И се чудя всеки вид месо ли се въвеждаше постепенно  newsm78 Или, като въведа пуешкото и другите мога да ги давам направо  Rolling Eyes

Eй,Веси,свиркай другия път като дойдете в Благоевград и аз в среща по форумски да взема участие  Laughing

А за месните пюрета-аз просто един ден на обяд вместо зеленчуково дадох месно и така ,от тогава ги редувам. Редувам и различните видове месо-не съм давала по цяла седмица само един вид;

Наистина-до кога е срока за колажните снимки?  newsm78

Чао от нас с пожелание на всички болнички бебоци да оздравяват бързо бързо!  Hug

# 253
Здравейте момичета!

Днес бяхме на лекар отново! Дребната миналата седмица беше само със сополки и сълзящи очички, изписаха и капки Виброцил, но пък не и помогнаха! Вчера вечерта чак се давеше като пиеше мляко! Днес и изписаха едни адреналинови капки, каквито и слагах преди месец та дано ни помогнат пак, че иначе май ще откажем шишето, а не ми се иска!

За Хипа - слагам в шишето хладка вода, с Т за пиене и от контейнерчето за АМ си изсипвам млякото, затварям и разтръсквам няколко пъти и готово! До сега не ми се е случвало да не се разтвори! Като пробвах да го приготвям както пише на кутията не се получи и затова провах така и вече 5-ти месец все така го правя!

Веселина, за яденето и с нашия батко ситуацията е същата! Той яде само ако е много гладен, а бабите ми пилят на главата! Аз се чудя вече каво да правя! Той яде единствено картофи с охота и вече имам 10 различни начина за приготвянето им и само го питам днес как иска картофите! Ми вдигам ръце! Като тръгна на градина и почна да яде сякаш малко повече неща и поне като е гладен сяда , яде и като вече е сит тръгва да си играе! Важното сега е, че той също вече е здрав и от утре е на градина!

Като започна да давам месно пюре давам 2-3 лъжици първият ден и дохранвам с зеленчуково! На втория ден давам 5-6 лъжици от месното и после пак зеленчуково и на третия ден вече давам месното като ако не и достига давам зеленчуково или малко плодово!

Галина, дано скоро  детето е добре!А за приятелката ти стискам палци!

Нинче, и Петя от четвъртък беше на Оксилокоциум, Вит С и капки за нос! Ще се оправите скоро ще видиш!

# 254
Здравейте отдавна не съм писала-нямам време.

Искам да питам майките които дават каша вече на децата си,коя марка и коя каша ползват,защото имам проблем с разбъркването на Фризокрем(ориз+царевица взех). Стои ми като на грахови зърна .Правя я по следния начин- първо разтварям АМ във вода и после го исипвам в купичка и добавям 3-4 лъжици каша.Бъркам като луда и все на гранули стои.Това нормално ли е?Хем в топла вода го правя и пак не става хомогенна смес.

айдееееее събудихме се

Общи условия

Активация на акаунт