Течни препарати (гелове) за пране 2

• 129 704
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Аз за бяло все още не съм се престрашила и ползвам прах. Към момента е Персил/турски/, много белее, чак се притеснявам за тъканите.

# 76
За мен най-добрия до момента за бяло:

# 77
За мен най-добрия до момента за бяло:

от къде в София може да се намери и на каква цена!!!!

# 78
Аз ги взимам от една приятелка - стана ми приятелка покрай праховете и препаратите, те си ги внасят, сега направиха магазин в Младост 1А, бл.549. Понеже Младост ми е далече, като се съберем 2-3 колежки си поръчваме, обаждаме й се, и тя ни ги носи в работата. За цените, вече не помня, обади се и питай 0878 666 063 - Валя.

В предишната тема Дедо беше казал следното:
"В Лозенец има много добре зареден магазин с немски препарати. На ул. Димитър Хадвикоце е, успоредна на Арсеналски.
Има Даш, Корал, Ариел, Персил, Вайсер ризе, Шпее. Оригинални Ленор, Вернел и много други". Може да се провери и там.
Успех!

# 79
Аз за бяло все още не съм се престрашила и ползвам прах. Към момента е Персил/турски/, много белее, чак се притеснявам за тъканите.
Притеснява ме не толкова цената,колкото това че в магазина за препарати всичките цени са завишени.Аз съм от Плевен,но се преместихме с приятеля ми в неговия град - Сливен.В Плевен съм купувала вносни препарати,но на малко по-високи цени,а тук говорим за наценка междо 13-20лв на килограм!!!Аз все още непознавам града и незанам дали няма друг магазин.Ако някой знае да пише Wink

# 80
deskata ooo7   заповядай снимка на Медикса,наистина за мен е много добър Peace
     а тук заедно с любимия ми омекотител  bouquet

# 81
Нахълтвам в темата с един въпрос (питах и в темата за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема): къде (цензура) изчезнаха омекотителите Фрош? В Билите, в които съм ходила напоследък изобщо го няма. Намирам в Хит и то само жълт, има и син - промоция+прах Фрош.
Няма да внасят вече ли, какво ли? Това ми е любимият омекотител. Някой да знае нещо по въпроса?!

# 82
Аз ги взимам от една приятелка - стана ми приятелка покрай праховете и препаратите, те си ги внасят, сега направиха магазин в Младост 1А, бл.549. Понеже Младост ми е далече, като се съберем 2-3 колежки си поръчваме, обаждаме й се, и тя ни ги носи в работата. За цените, вече не помня, обади се и питай 0878 666 063 - Валя.

В предишната тема Дедо беше казал следното:
"В Лозенец има много добре зареден магазин с немски препарати. На ул. Димитър Хадвикоце е, успоредна на Арсеналски.
Има Даш, Корал, Ариел, Персил, Вайсер ризе, Шпее. Оригинални Ленор, Вернел и много други". Може да се провери и там.
Успех!    ходих в младост ,много скъпи ми се видяха няма да си купя не си заслужава според мене ....абе незнам може и да греша ,то кеф цена няма  newsm78

# 83
  • София, Младост
Нахълтвам в темата с един въпрос (питах и в темата за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема): къде (цензура) изчезнаха омекотителите Фрош? В Билите, в които съм ходила напоследък изобщо го няма. Намирам в Хит и то само жълт, има и син - промоция+прах Фрош.
Няма да внасят вече ли, какво ли? Това ми е любимият омекотител. Някой да знае нещо по въпроса?!

Цялата гама омекотители ФРОШ видях вчера в магазин Елемаг на ул. Златовръх(с/у Семинарията, точно до Химическия факултет).

Там има също и голямо разнообразие течни и прахообразни SKIP-френски

# 84
Елемаг, значи. Добре, ще ходя там, но ми беше много странно как постепенно се изчерпи асортиментът в повечето супермаркети и сега се намира на определени места.

# 85
Здравейте  Simple Smile
До момента ползвах течен Скип и Ариел .... но в момента съм в чуденка Диксана по - добър ли е от тях newsm78
Моля който е ползвал и трите да даде отзиви Hug

# 86

Фрош има в Кауфланд - даже май имаха цялата серия.Провери там

# 87
deskata ooo7   заповядай снимка на Медикса,наистина за мен е много добър Peace
     а тук заедно с любимия ми омекотител  bouquet
Мерси много за снимките.Честно да ти кажа не съм вярвала,че може евтините препарати да са добри.Аз ползвам Силан като омекотител и съм доволна,но тези които предлагаш ти са доста по-изгони финансово.Ще ги пробвам и дано да е добър ефекта Simple SmileМерси много после ще споделя.

# 88
  • София
донесоха ми первол за цветно пране от турция, ами пере си и то добре, за момента съм доволна, цената е 4 пъти по-ниска от тази в магазините тук, не ползвам омекотител с него, а и с който и да е течен препарат за пране; ако имам допълнителни впечатления пак ще споделя

# 89
Този Медикс се е запенил още в бутилката, та представям си в пералнята какво пенене става....

Общи условия

Активация на акаунт