Течни препарати (гелове) за пране 2

• 132 297
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
  • София
някои може ли да ми каже магазинчета за перилни препарати(с по - ниски цени) с точния им адрес БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО newsm20 newsm20 newsm20

На ъгъла на бул.България с Гоце Делчев има магазин за перилни препарати внос от Австрия и Германия.Цените ми се сториха нормални.
Преди около месец купих от там течен Ариел за 70 пранета за 45 лева.За 60 пранета струваше 39 лева.
Имаше разнообразие на перилни и почистващи препарати .

# 451
Здравейте,

Някой има ли впечатления от новия течен Тео бебе? http://www.f-s.bg/bg/products.php?cat=4&pid=181

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 12:45 от rila777

# 452
  • плевен
Аз от около месец пера малкия с течния Тео бебе .Много съм доволна-пере добре и ухае приятно.

# 453
  • Ямбол
Аз съм крайно недоволна от сапуните на Тео и от там не купувам техни продукти изобщо. Оставят бели следи и не мият - с никой друг сапун не ми се случвало, дори и с най-евтините.

# 454
 Здравейте, наскоро си закупих Coral за цветно пране- 730 мл. / 20 пранета по 35 мл-1 доза/. Етикетът е само на немски език, но щрих кодът е 8 /Италия/, а не 4 /Германия/ или 9 /Австрия./ Според Вас това възможно ли е? Благодаря!

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 20:31 от TatyanaA

# 455
Не е възможно Laughing
Ще поясня защо: - ЕАН-кодът не определя страната производител.
Освен това не само първата цифра е от значение, а първите три.
Не е възможно 200 страни да се определят от 10 цифри, нали?
Най-добре напиши кода, за да съм точен.
Но предполагам, че кодът е холандски. Не започва ли с 8717...?
Причината за това е фактът, че седалището на производителя / Unilever /е в Холандия.
А сигурна ли си, че етикетът е на немски? Да не би да е на холандски?
Появиха се доста холандски гелове/ с малко кофти качество, но поне евтини/.
Не бе, не се притеснявай...И немски може да е?
Много въпроси, а  Grinning
А бе, не ми се връзвай - ако пере добре за теб, какво значение има кода Wink

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 21:50 от Дедо

# 456
Благодаря Дедо! Това ми подейства съвсем малко успокоително Simple Smile. Кодът е: 8718114151014. Според мен е на немски език, но предвид на това, че не съм немско-говоряща, е възможно и да греша...  но наистина пере добре. Правя сравнение с Персил -гел за цветно, който за разлика от Корала е донесен от Австрия  Laughing, въпреки че след всичко изчетено до сега в този форум - човек никога май не може да бъде сигурен за произхода... Поздрави
Р.Р. Между другото, колко по-кофти качество?

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:28 от TatyanaA

# 457
Явно не си проследила всичко, което съм написала по - нататук, но както и да е... Лично за мен,от изброените след ариел си можела да спреш! Колкото да ефективноста не смятам , че предодвратяват оцветяването като тъканта не е прана или не е добре боядисана... Наивно е според мен да се разчита на това, че праховете имат за цел да задържат цветовете, защото те може и да го правят, но не на 100%. На полимери ит.н. не може да се разчита, най - добре за да не рискувате си перете новите неще първо отделно и си групирайте другите.

Искаш да ти дам пример за прахове с PVP - давам ти. Ограмотявай се на воля.
Наивно било! Не можело да се разчита! Големите компании наливат милиарди да усъвършенстват формулите на перилните си прапарати и да се внедряват нови съставки, ама ти си пиши.
Хубавите препарати не само, че предотвратяват преноса на багрило, но и възстановяват цвета. Как? Има си начин.
Но си права, че нови дрехи е добре да се перат отделно първите два-три пъти, особено червените.

# 458
guess who . . .  Това за наивното не съм го казала не теб, но ти като искаш си се засягай колкото си щеш, все ми е едно... ставаше вапрос за момичето което миналата седмица беше писала, че си изпрала кафява блуза и и се оцветили дрехите, как било вазможно като тя перяла с прах за цветно?? Ами ей така, както става винаги... С милярди или без милярди всяка да си му мисли какво и как слага в пералнята, а не после да се оплаква от прахове, марки и т.н.

# 459
guess who e права, има такива съставки.
В качествените прахове се вижда ефектът им. В тези по нашите супери също има, но вече колко са и дали действат е друг въпрос.
От огрмоно значение е и качеството на текстила. Като си знаем хала, че все търсим евтиното, няма какво да се сърдим, че нещо е пуснало.
А сортирането е много важно, не само по цветове, но и по други признаци.
И използването на цветоулавящи кърпички, и торбички, и...а бе, това е друга тема.

# 460
  • Стара Загора
В Стара Загора няколко нови магазина забелязах за вносни прахове и гелове.
В един от тях  Ариела е на по - ниска цена от този, който вземах от складовете.
Искам да питам за  Персил бебешки, течен 30 лв за 2,5 л.  дали  е по - щадящ от сензитива.
Синът ми е с много суха кожа, пера му дрехите с Персил Сензитив последно беше към 17лв за 3 л. в Метро.

# 461
Имаше едно време един Персил /мега перли/, без аромат, беше чудесен за сухата кожа на детето. Това обаче беше през далечната 2001г. Не съм го виждала отдавна, но вероятно още се внася.
Това беше първият концентриран прах, с които се сблъсках. При първото пране сложих толкова, че го плакнахме с мъжа ми на смени три дни. Crazy

# 462
В Стара Загора няколко нови магазина забелязах за вносни прахове и гелове.
В един от тях  Ариела е на по - ниска цена от този, който вземах от складовете.
Искам да питам за  Персил бебешки, течен 30 лв за 2,5 л.  дали  е по - щадящ от сензитива.
Синът ми е с много суха кожа, пера му дрехите с Персил Сензитив последно беше към 17лв за 3 л. в Метро.

Таня, ако говориш за холандския Ариел, който е около 9 лева за 18 дози, вече чух лоши отзиви. Не се различавал от този в суперите.
А немският Персил също е с надпис Сензитив, както унгарския. На пръв поглед разликата е малка във вида, но е по-добър.
Мегаперлс се внася, но не от Хенкел-България. Те се отказаха от концентратите преди 4-5 години. Скоро писах за това как са отчели като грешка вноса и налагането му на пазара Laughing

# 463
Да ви се оплача: купих си течния бебешки Домал...ами не пере и това е! Sick
Значи петно от едно акенце на малкия си остана все едно не е прано.Пускам на 40 градуса и слагам 2 капачки за по-замърсено пране и твърда вода но няма резултат.
Мисля да мина отново на Тео бебе но течния.
Дедо какво ще кажеш?
newsm78 newsm78

# 464
оххх,
пробвай го Тео-бебе.
Течният, предполагам, е по-добър от праха.
Нямам впечатления от изпирането му и доколко е безопасен за чувствителна кожа.
Единствената ми забележка е, че струва повече от вносните - 10 лева за 20 дози ми е много неприлично

Общи условия

Активация на акаунт