Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 11 563
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро от мен!Честит розови гащи на Ради!Бих ви почерпила по кафенце,но не знам от къде ги намирате тия картинки,но все пак хайде всички на по едно кафенце

# 181
Добро утро и от мен!
Кики благодаря за кафенцето.
Честито момиченце на Ради.
И мен ме чакат всичките тези дом.задължения-а как нищооо не ми се прави.Но ще бързам да свърша всичко и като си дойде милото от работа да ходим на разходка.

Ето го и кафенцето(дано да съм успяла де)

# 182
Не успях! Confused

# 183
Добър деен !

Аз също съм от ранобудните , но излизах, бях на кормуване !
Приятелки се опитват да ме изкушат с плаж, но самата мисъл ми е неприятна. К`во ми стана , не знам, заклет плажен любител съм.... Може би това , че от началото на май съм по плажовете е причината. Може би септември ще направя една - две последни бани, когато хората намалеят.

Виждам още една госпожица се е показала  Heart Eyes, Radi честито  Flutter!

Отивам на гости на мама, да ме нахрани  newsm22, че тази сутрин съм на същите килограми от вчера, без нито един плюс, това е НЕДОПУСТИМО  Mr. Green!

# 184
# 185
Момичета, благодаря за кафенцето! Аз ей сега отивам да си правя   food010
Аз веднъж да "открадна" нещо и веднага ще ме хванат  hahaha Затова и в училище не преписвах, защото веднъж пробвах и бях заловена  Blush Май не ми се отдават тези работи  Joy Joy Joy

# 186
# 187
  • offshore & overseas
Ха, добро утро!

Таман установих, че понасям хубаво еспресо и хубаво шварц кафе, но онова от кафеварката ми мирише на отрова. Sick

Засега обаче не съм имала време да пийна навън и само точа лиги, като минем покрай някоя сладкарница и ме лъхне кафеения аромат. Coffee

Хубави емоции на концертаджиите и от мен, пък ще се хвалят после. Аз, като отявлен русофил, английски филолог, Twisted Evil само за Любе се жертвах да концуртувам и ще се жертвам пак, ама ако ми дойдат в София, на крака. newsm18

Ооох, плаж! Ееех, плаж! Ама на морето догодина, живот и здраве. Септември ще почиваме другаде, но къде ли? Thinking

Оп, още една девойка се показа. Embarassed Да ти е честита, Ради!

Ако Мемория мерне това, може да ме впише и мен в регистъра с термин 19 февруари. Трета бременност. 34 години. Ако не го мерне, ще си останете само 100. Laughing

# 188
Лелеее, какво правите вие?! Не си поплювате, а пишете, пишете...Само така, ама сега докато ви изчета ще мине бая време Simple Smile
Добре дошли на новите мами!
Честити добри резултати!
Четсито и на тези, които вече си знаят пола!
Ако има мами с някакви притеснения стискам палци всичко да е наред!
Аз в понеделник правих БХС и резултатите са добри...На следваща консултация съм чак на 21.09, че ме липсва малко...надявам се тогава вече да ми кажат пола, че аз сега забравих да питам Simple Smile
Лек ден и мн целувки! Simple Smile

# 189
Здравейте момичета,добре дошли на новите мами,честито на тези с добрите новини.Аз вече от няколко дни най-сетне усещам бебоооо.Ураааа.Оставям ви че мъжо ми нещо ме юрка да излизаме.Приятна събота и неделя

# 190
  • Плевен
Добър ви ден. Ние след малко тръгваме за морето. Просто нямам търпение. През юни като ходихме не можеше да влизам във водата, но сега ще мога да поплувам, освен това слънцето не е толкова страшно вече...и така. Но най-хубавото е, че ще се наспя. Ще ми липсвате. Вероятно за 1 седмица ще изпишете около 4 теми, но...дано да ги напълните с добри новини и весели неща. Пожелавам ви всичко най-хубаво, успех на тези на които им предстои преглед. Чао от мен  Simple Smile

# 191
Момичетааааааааааа!
Да ви се оплача!
Днес станах по-рано да оправям багажа и да тръгваме за концерта на Мадона.Точно след един час такова разстройство и повръщане започнах-до преди малко smile3514Направо се разревах.Първо не дойдоха Депеш,сега и Мадона ще изтърва newsm61
Добре,че не тръгнахме,толкова съм отпаднала и такова гадене ме гони,просто разбрах какво е да ти се гади и да повръщаш- за 4 месеца един път не ми се догади,какъв е тоя мой късмет.Точно днес cry cry cryСега се наливам с домашна лимонада и ми казаха,че мога да смуча някакви хомеопатични- nux vomica,но засега никакъв ефект.
Поздрави от мен и се пазете от този вирус

# 192
  • София
Милата koksi Sad
Наистина много неприятно. не се ядосвай повече spoko а си почивай и се оправяй. Тоя вирус държи по няколко дни.

Да е похваля, че и аз усещам бебето вече. Не съм на 100 процента сигурно, защото нали казвате, че е много рано. Нещо ме побутва леко от време на време Heart Eyes

# 193
Лелеее Мяучеее голямо тенкс че ме подсети за Любе и на мен са ми (бяха) любима група, ама ги слушах преди около 7-8 години и нали не помня много имена  ги бях забравила  ooooh!  скоро си мислех за една тяхна песен и се сетих за ДДТ ама се оказа че не я пеят те и ти сега ме просветна   bouquet
 Аз обаче за концерт се прежалвам само за СОАД ,ама те се разпаднаха Twisted Evil
Кокси  много гадна ситуациа наистина , съжалявам че ти се е случила.

# 194
  • София
Здравейте, мацки!
Кокси, и аз съм с разстройство, може би е някакъв вирус, защото не съм яла нищо по-различно от мъжа ми, а той е добре. Гледам, че съм с едно кило надолу, много зле се чувствам. Тази сутрин имах и гадене, безотказно помага Вомитусхил, хомеопатични капки са това, стават и за бременни, и за бебета. Цената им е към 8-9 лв. опитай, може и на теб добре да ти се отразят. Сори за Мадона.  Sad

Ел, аз все си мисля, че не е рано за усещане, просто при всеки е различно и това, което пишат по сайтовете го възприемам по-скоро като краен срок. И аз отначало точно нещо като подбутване усещах, все едно плува и току се бутне в предната страна на корема. Честито!

В нашата къща тази сутрин се случи чудо, и сина ми спа, с едно пробуждане за тоалетна, до 12 на обяд. Не му се е случвало досега, няколко пъти ставах да го проверявам диша ли... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт