Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 12 120
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз за себе си се опитвам да търся златната среда, не се предоверявам нито на нета, нито на приятелки, нито на педиатърката /въпреки, че последната я проверявам много редовно, водейки детето при специалист след нейното мнение и досега не съм я засичала в издънка  Laughing/.
Истината е, че има и доста педиатри, които до такава степен не са в час, че освен смешни, стават и опасни.
Например педиатърката на братовите близнаци отказва да ги прати на ортопед, защото чакала да понапълнеят и да им се появят гънки по крачетата. Ако гънките били различни, тогава щяла да ги прати.  #Crazy Когато, ако има нещо  - ще е късно за реакция и децата ще трябва да се мъчат с каиши или други гадни процедури.
Ето инфо ако на някой му се чете
Всяка обикновена майка знае, че симетрията на гънките отдавна е отречена като сигнал за проблем. Сина ми имаше абсолютно асиметрични гънки, но въпреки това е напълно здрав, педиатърката ме накара да го заведа още на първата консултация, на 36 дни беше на ортопед.
Обаче снаха ми твърдо застава на страната на педиатърката и не иска да ги водят и на платен преглед, ще чакат появата на гънките.
Ами понеже се чувствам лично засегната за тяхното здраве, опитах се да поговоря с нея, да и извадя инфо от нета, като не става, се отказвам и това е.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 22:23 от Ника

# 166
Еми да, и за мен от златната среда по-хубаво няма. Напълно съм на твоето мнение по въпроса  Hug

Аз си лягам, че ме заболя гърба и ми подсказва, че е време да заменя седналото положение с легнало  smile3503 smile3524
Лека нощ и сладки сънища! newsm46

# 167
  • София
Лека нощ!  Grinning

# 168
Малко късно,но ако все още има желаещи за концерта на Мадона,продават се 2 билета по 150 лв са в сектор А ... Listen

# 169
http://www.baby2see.com/
Момичета ето и едно много готино сайтче,има калкулатори които изчисляват много точно,ако някой го интересува може да надникне.....мисля че е подходящо за първата ни страничка  Wink

# 170
Ето нещо забавно, което "откраднах" от Януарките. Отнася се за бъдещи родители Laughing :
http://www.likora.com/index.php?option=content&task=view&id=102

Ааааа крадли такива smile3532 Сега аз ви шпионирам да си крадна нещо за коменсация
smile3534

# 171
Малееее и шпиони ли има беее,  newsm62 това е кражба с благородна цел   Naughty дано и ние да сме ви полезни с нещо в такъв случай....
p.s. да има желаещи (доброволки) за длъжноста ШПИОНИН.....няма само на нас да ни дишат във врата Crossing Arms newsm62

# 172
Сефте отворих на произволна страница в чужда тема и попаднах на въпросния пост на Радост Joy
Изобщо нямам за цел да ви чета темата-споко Stop
А ако ви харесат разни неща из нашата-заповядайте, аванта са Wink пък ако решите-може да ни почерпете с нещо виртуално Laughing
Леко бременеене на всички ви Hug

# 173
  • offshore & overseas
Алооу, янВарките, я по-добре идете да крадете напред, от декемврийките например. Тук всичко е добре познато крадено... Twisted Evil Хм, шпиони дебнат навсякъде. Misc Ghost

Честно казано, аз малко се съмнявам, че има чак такива майки като гореупоменатите, но щом казвате... Peace Ами, ум не ми го побира, какво да правя Blush. Макар че съм на принципа, че всичко е възможно, но има неща, които са малко или не-вероятни. Обаче опазил Господ, децата им най-вече, нас не ни бърка. Praynig

За гледане на поколение е хубаво да се избира златната среда, да, но и тя за всеки е различна. Ние везните уж умеем да балансираме, а аз постоянно дерайлирам... Едно обаче знам, всяка майка, която е с ума си, е най-добрата майка за своето дете. Много мразя нетърсени съвети, а често се улавям, че давам И такива. Mr. Green

Ей, че съм мъдра, бее, не мога да се позная чак! bowuu

# 174
ДОБРО УТРОООООО!
ИМА ЛИ РАНОБУДНИ КАТО МЕН И ДЕТО ТРЯБВА ДА ХОДЯТ НА РАБОТА Laughing
 :kaffeetrmker_2
ХАЙДЕ ЛЕКА РАБОТА НА РАБОТНИТЕ И ПРИЯТНА РАЗХОДКА НА ТЕЗИ КОИТО СА РЕШИЛИ ДА ИДАТ НЯКЪДЕ ДА СИ ПОЧИВАТ ЗА УИКЕНДА  bouquet

# 175
Добро утро и от мен..Приятен уикенд ви желая,а на тези който днес са на концерт-чакаме да разказват после  Hug

# 176
  • София
Добро утро.
Май всички спят още  smile3520. Аз съм будна от тъмни зори и вече ми е много скучно Crazy. Едвам се сдържам да не събудят мъжа. Ще го оставя да поспи още малко. Аз не сам на работа но ме чака мнооооого работа вкъщи..а как не ми се занимава  smile3506.
Много се смях на теста за родители newsm62
Приятен ден от мен.

# 177
Мен може също да сложите при януарско-февруарско майче,термина ми е на 02.02.2010 но на фетална вече 2-ри път излиза 30.01,също така може да ми сложите и розовите гащи  bowuu

# 178
Добро утрооо   bouquet

И аз съм будна от нощите  Crossing Arms Като се събудя към 3 (всяка нощ!) и после край, хич не мога да заспя пак. И то заради ходенето до тоалетна, което много ме изнервя. А една приятелка, която и тя ще е с нас и мъжа си на концерта ме е заплашила от вчера, че ще купи памперси за възрастни за довечера, че иначе може да си прекарам половината концерт в тоалетната  hahaha hahaha hahaha
И нас ни чака това днес  newsm79    1ironing    wash     food002 и се залавяме след малко.

# 179
Добро утро и от мен!
Аиде честито на Ради за розовите гащета!!!!!!!! stork-girl
Аз вече си свърших всичките домашни задължения newsm75 1dishes newsm79 newsm28 1ironing wash hang newsm71   даже и малко отгоре.Така е зарадси ранните пиш-паузи.Тази нощ за първи път спах без да ставам за 00,чак в 6.00ч.Формулата е мин. 3км разходка с клюкообмен по градинките Laughing.
Приятни почивни дни на всички и весело изкарване на концертаджиите довечера-ще чакаме отчет утре!!!!!!!!!!!!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт