Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 11 576
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
и аз да се запиша  Wink

# 151
  • София
Здравейте,

Наминавам само да честитя узнаването на пола на едни и добрите новини на други !  Hug

И да ви се похваля,че колкото и да е рано,особено за 1-ва бременност,вчера усетих първото ритниче !!!  Party Усещам движения от около 2 седмици и по някое време лягам по гръб (така го усещам повече) , слагам си ръката на корема и чакам да мръдне.Така и вчера зачаках и по едно време си ме ритна !  Heart Eyes Много е хубаво .

Успех на всички и дано скоро се увеличат ритничетата в темата. Simple Smile

# 152
  • София
Здравейте, аз с тази сватба бебето съвсем го зарязах на заден план.. забравих да споделя, 4е и аз усетих ритни4ета  Blush Много мило ми стана, даже мъжа изтегли моцарт Simple Smile и му пуснахме да слуша  newsm03

# 153
  • Плевен
Ох, завиждам ви...аз усещам само ръчкане...и то доста яко, но не е ритане, а и...е приятно само, защото знам, че е то, инак..си е стряскащо и дори леко некомфортно. Имам чувството, че вече чува...Усещам по-силно ръчкане, като има силен шум наоколо...Отивам да хапна пица, че съвсем да се заформя като секси парче   Nature Sunny

# 154
Браво момичета  Hug, радвам се за вас. Аз продължавам да съм майка тапир, ни усет, ни чувство  Rolling Eyes. Чакам си консултацията и се надявам всичко да е ОК!

# 155
  • София
И аз не съм от суетните. Пък и с тези кг. съм на принципа каквото ми стане.  Mr. Green

Ралипо, ти сега се чудиш на такива майки, а чакай да родиш, колко има да се кокориш...
Аз разбирам, че има майки, които не се интересуват от промените в тялото си седмица по седмица, но не разбирам как има майки, които направо вредят на децата си! Например за захранването - една от майките при нас, с мед.образование и добра обща култура - не, та не, ще захранва на 40 дни със сок, въпреки забраната на педиатърката и, въпреки денонощните колики, въпреки нашите съвети, въпреки, че и е второ дете и поне да се беше поучила от грешките с първото, на 5 месеца месо дава и смята, че ние не сме у ред... Или майки, които слагат сол или жълтък във водата за къпане... Или залъгалка, паднала на земята, която майката облизва и пак пъха в устата на бебето... Много неща ще видиш... Laughing

# 156
  • Burgas
И аз ям като за световно,но каквото такова,като ми се яде ям.
И аз още не съм усетила бебо,но мисля,че е рано за мен още съм в 13 седмица.

# 157
Ау, Ника ти сериозно ли говориш  Shocked При толкова много информация в интернет, книжки и т.н. Ама аз какво се учудвам, като имам една приятелка, която от 2- рия месец дава на бебето си сокове (от тези купените) дето са пълни с всякакви Е -та. Също топи беберона в мед  Close После защо децата на по 3 годинки имат по 6-7 кариеса   #Cussing out

# 158
  • Burgas
Наистина Ника е права ще се нагледате на какво ли не.Когато Моника беше на 5месеца сме в парка до нас майка с бебе по малко с 20дни от нея,по едно време гледам тя дава на бебето суха паста от онези с шоколада,май паста Балкан се казваха,аз  Shocked питам колко е голямо и тя ми казва и аз не е ли малко за паста,а тя НЕ как ще е малко,то вече салам яде.

# 159
  • София
То кариесите направо са най-малкия проблем.  Laughing Такива алергии се докарват, дерматити, афти от мръсните играчки и биберони...
Нямам ибяснение при такъв огромен достъп до информация, защо просто не прочетат нещо. Айде, да кажем, че книгите наистина в днешно време не са по джоба на всеки, но интернет така или иначе си имаш вкъщи, ами отдели два часа и прочети нещо. Или ако толкова те мързи, поне слушай педиатърката си. Не, майка и така била правила с нея, нищо и нямало /което не е много сигурно, де  Laughing/.
Аник, една от най-близките ми майки даваше на едномесечната си дъщеря сладолед и да ближе ... сланина, защото я била гледала. Sick

# 160
  • Burgas
 ooooh!като ги видя такиватака ме хваща яд,но не обаждам,всеки сам решава за детето си.

# 161
Ето нещо забавно, което "откраднах" от Януарките. Отнася се за бъдещи родители Laughing :
http://www.likora.com/index.php?option=content&task=view&id=102

# 162
  • София
Ааа, и аз не се обаждам. Всеки си има глава на раменете. Ако някоя мама реши да пита, отговарям каквото знам, повече не мога да направя.

# 163
Ника , знам колко много си права, ама ето на...тези неща ми правят впечатление и не го приемам някак... Кумата ми като ми каза, че е бременна и се заговорихме колко много неща има като информация в нета, повечето пъти много полезна. Тя отрече това, били я посъветвали настоящи майки на нета да не се доверява, че информацията била противоречива... Еми ако иска всъщност, ама нали имаме и глави на раменете си да пресяваме нещата и т.н ама явно това не е за всеки. Дано не стане майка като тези, за които ти говориш  Peace Че безхаберието и поведение а ла "по течението" хич не възприемам, когато се отнася за детето ти.

# 164
Ника,това направо ме залепи на стената!!!Наистина не мога да си представя такова нещо.То бива откачени родители,ама чак толкова!!!Аз лично все още не съм попадала на такива екземпляри и се надявам да не се случи,щото цедката ми е едра и не мога да трая,нищо че не ми влиза в работата.Засега впечтление ми правят възпитателните процеси при малко по- големите деца-от 1 до 2 годинки.
Лека вечер от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт