Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се правят изследванията за СПИН, хепатит, сифилис и токсоплазмоза по време на бременност?
Какви са цените на дрехите за бременни и къде мога да ги намеря?
Какви изследвания са включени в основния пакет на женската консултация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се правят изследванията за СПИН, хепатит, сифилис и токсоплазмоза по време на бременност?
Изследванията за ХИВ, хепатит B и C, сифилис и токсоплазмоза обикновено се извършват по време на бременността. Те обикновено са включени в първоначалния пакет за женска консултация (ЖК) и се извършват в началото на бременността, около 16-17 седмица. В случай на необходимост лекарите могат да предложат повторни изследвания или допълнителни тестове.
-
Какви са цените на дрехите за бременни и къде мога да ги намеря?
Цените на дрехите за бременни варират, като някои магазини предлагат по-висококачествени модели от други. Въпреки това, те обикновено са по-скъпи и изборът може да бъде ограничен, особено в по-малките градове. Препоръчителни места за намиране на дрехи за бременни са специализирани магазини като Premaman, както и онлайн магазини и бутици, които предлагат разнообразие от стилове и размери.
-
Какви изследвания са включени в основния пакет на женската консултация?
Основният пакет на женската консултация включва изследвания като пълна кръвна картина (ПКК), включително хемоглобин, урина за белтък и захар, тестове за ХИВ, хепатит B и C, кръвна група и влагалищен секрет. Тези изследвания се извършват в началото на бременността и са от съществено значение за проследяване на здравето на бебето и майката.
-
Какви са преживяванията на други бременни жени при закупуването на дрехи за бременни?
-
Какви са мненията за дрехите за бременни и специализираните дрехи за бременни?
Благодаря ти за разясненията.
Ако можеше все лято да е никакъв проблем нямаше да имам относно дрехи през бременността. Обаче за зимата ще трябва да се пазарува, но не дрехи за бременни, че не ми харесват
Поне имам едно широко палто с колан на кръста, което ще ми свърши работа. Ще му мислим, няма как.

беше като трепване едно такова ,незнам дали е било бебето или нещо друго или пък си внушавам
Наистина доста се успокоих...Успех от мен на останалите мами чакащи скорошни резултати
Аз съм впечатлена от мъжа на Боби как нищо не каза човека и изтърпя целия разговор
Всички са страхотни и мн мили . Аз ли4но съм мн доволна