Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 11 566
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Само запис.После ще ви изчета и ще пиша.

# 76
  • offshore & overseas
Радост, какви са тия лекари, дето те стряскат, а после изобщо не ти дават яснота по въпросите!!! А и ти явно нямаш много избор и трябва да чакаш до следващия "по-голям" преглед.

То ясно, че междувременно ще четеш в интернет и ще трепериш, но не е честно -- тогава защо се кичат с тия титли, защо си погазват клетвата? Или просто са некомпетентни!? ooooh!

Според мен тревогите ти са излишни, но тая докторица твойта е за #Cussing out #2gunfire

# 77
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте,
и аз съм доста зле с дрешките за бременни. Мога да шия и няма да ми представлява проблем да си спретна някакво прилично облекло. Обаче много ми е жега и не мога да се сгъвам. Дано успея нещо да измисля, че честно казано ми се виждат много пари по 50-60лв за едно панталонче.
Понеже през уикенда мислим да ходим на разходка в Пловдив, може ли някой да ми каже адреси на магазини в Пловдив. Искам да разгледам магазини за бременни и такива за бебешки принадлежности.

# 78
Ох, за съжаление в малките градове е така. Няма добри специалисти, а за апаратура да не говорим  ooooh! Добре, че милото има финансовата възможност да ме праща на частно в Стара Загора и живот и здраве да родя в частна клиника пак там. Иначе тия доктори могат да те уморят  #Cussing out, а не трябва да е така. Аз съм родом от Търговище и като малка си спомням, че дори и за най- малкото нещо ни пращаха в Шумен или Варна  #2gunfire Даже през 90- те години нямаше от къде очила да си взема с по- голям диоптър, че обиколихме Шумен тогава...

# 79
  • offshore & overseas
Абе, то и тук ги има всякакви, но ето, един като не ти хареса, можеш да тичаш при друг, веднага дори. А пък това за липсата на избор по принцип в по-малките градове си е друга, доста нелицеприятна, тема. Мислех, че вече не е така, но явно много неща са си останали. Sad

# 80
Мимита радвам се че всичко е наред с бебчо!
Мяуче за съжеление наистина е така-в малките градове избор никакъв,и ако има един двама дето по им се чува името,то те се държат все едно са незаменими и си правят каквото искат!

# 81
Добър ден  Grinning

Много пишете бееее Confused десет теми сте сменили от вчера до днес и не мога да ви изчета, пък и паметта ми е една бабешка - докато стигна до края и забравям какво съм искала да кажа в началото ooooh!
 Завидях леко за срещата ама аз вече съм свикнала  Wink до сега само на една форумска среща съм се вредила и то беше ехееее... Видях се в списъка с варненките и пак ми се сви сърцето - поне там да бях, ама не!  Blush
 Аз отдавна не мога да си вляза в нормалните дрехи, въпреки че съм само кило и половина нагоре корема ми е доста по голям от предишния път. Но имам доста дрехи за бременни мои и от сестра ми, само с яке за зимата незнам как ще се уредя, че това което ползвах миналия път ми е тънко, а съм много зиморничава.
 Видях че пишете че ФМ не е задължителна и не влиза към пакета за ЖК и много се учудих, чащото тук точно трите ФМ са задължителни и може никакви други ехографии да не правиш. Обаче има малко разминаване в Женската консултация  и това което ти правят в болницата, един вид трябва да ходиш и на двете места и те си знаят кой какво прави ама на теб не ти е много ясно. Например кръвните изследвания ти ги пуска доктора, но ако има някакъв проблем ( като гестационния диабет например) в болницата ти казват какво да правиш, един вид доктора малко като Джи пи се явява, аз затова този път си платих 40 евро допълнително ,но да ме гледа всеки път на ехограф иначе за какво да бия път само да си гледаме физиономиите с него Mr. Green
 Така ме е налегнал мързела. Трябва да разчиствам стаята на Стоян, служеща все още за склад след като се нанесохме, а направо незнам от къде да започна. Иска ми се в близките два месеца да я оправим и да го изнасям от спалнята, че да си почина малко до следващата "порция". Мяу ти мислиш ли Калина да я местиш или планувате някак си четворно гушкане, голямо притеснение ми е това как ще се навие Стоян да спи сам Confused

# 82
  • До Балкана
Охо, едва на 6-та страница успях! Ама съм се разготвила и разчистила днес! Да ви кажа много ми е тъпо и депресирано. Колкото наближава тази сватба, толкова се спичам и виждам, че няма да е както аз искам  Weary . Да минава това чудо и да си гледам живота, нямам търпение. На вас за колко време ви излязоха резултатите от БХС? Днес не успях да се обадя в лабораторията, но утре вече ще се наложи, че не издържам! Хубава вечер, момичета!
ДОбре дошли на новите мами и браво за хубавите резултати на тези, които са ги получили и успех на тези, които са в очакване!  smile3525 Отивам да ближа душевни рани..!

# 83
  • Най-зеленият остров
Здравейте
Бързам да ви се отчета за изминалия ден. Бях на преглед и каката видя мърдащи ръце и крака. Беше много ХУБАВО. Бебо е добре и от утре започват пак изследванията. Не можахме да разберем мъж или жена е, но човечето се беше разположило по турски и въобще не му пукаше за любопитството на мама.
Сега вече се връщам да чета назад, че имам тема и половина.

# 84
  • София
Добър вечер!
Катя, честито за добрите резултати!

Ние баткото го отделихме в отделна стая на легло 100/200 преди два месеца някъде. Много лесно стана, но той така или иначе не е спал никога при нас и винаги е заспивал сам. Така че му беше абсолютно все едно дали ще заспива сам на малкото или на голямото легло. 3 пъти успя да падне в началото, но след това явно започна да се опиентира насън добре.
На мен не ми се искаше да забавям това преместване, защото щеше да ми е мъчно за него - хем ново бебе, хем нова стая, ново легло и всичко това наведнъж, исках нещата да се случат доста преди да се появи бебата.

# 85
Здравейте,днес се опитах да наваксвам с четенето,но това е невъзможно.И все нещо не съм разбрала.Еми май ще е така,за да наваксам трябва по цял ден да ви чета.Лека вечер от мен

# 86
ОХ!Най-накрая успях да ви изчета-ама направо сте се оляли в писане ,бърборани такива smile3503!
Честито на мамите,които са разбрали  днес пола на бебчовците си и на тези с добрите резултати!Виждам,че сте писали за дрешките-аз от около месец съм на по-широки дрешки,а от около  2 седмици плътно на панталони и гащеризон за бременни(да са ми живи и здрави приятрелките,които родиха преди да напупавея),определено си имам тумбак,а днес докторката ме сюрпризира,че матката ми се е вдигнала до 2пръста над пъпа.Реших,че изглеждам като бременна в 6 месец с тоя корем,а не съм качила много килограми-само 3,но явно са само на коремчето.Лека вечер от мен!

# 87
В този късен час нека да драсна и аз! Искам да честитя на мамите, които вече знаят какво бебче ще имат, както и на тези с добри резултати от изследванията! А за тези мами, които се притесняват-кураж, защото някой път нещата изглеждат плачевно зле, а завършват изненадващо добре! Така нека завърши тяхното притеснение! Повече усмивки пожелавам!
П.С. Няма да ви се разсърдя ако ми изпратите паролите за албумчето, че и аз да надникна там!!!

# 88
Добро утро, момичета   food010 Днес май аз черпя с кафето

# 89
  • Плевен
Добро утро. Мерси за кафенцето, ако имаше и кееекс  Laughing. Мале вчера изпоядох орталъка. Започнах с мекици, минах през чорба, пълнени чушки и мляко с ориз, после сливи, ябълка и праскова, после постен ориз...и накрая таратор..Просто нямам думи...Тази сутрин - 56 кг., което ознавачава +5..Днес ми е последен работен ден и после отпускааааа  newsm44... Честито на всички за добрите новини... Аз чак на 8-ми съм на преглед...Дано се види пола тогава.

Общи условия

Активация на акаунт