Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 11 566
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро  Grinning !Мери, заповядай !

Събудих се в 7, тъй като Рая доприпка в нашето легло, успя да ме задържи до сега под завивките  Heart Eyes. В такива моменти си мисля, че няма по- хубаво от това, да имаш дете .....Е, има и други моменти, но за тях няма да говоря сега  Mr. Green.

# 91
Добро утро и от мен!Мерси за кафето и кексчето-сега ще го покажа на мама да ми направи такъв  chef Embarassed.Отивам по задачки и после ще се хвърля в четене и писане!
Имам един въпрос,с който не съм запозната твърде - стафилококите-всяко новородено ли има,може ли от един контакт да се заразим и разни такива работки?Вчера едно изказване ме наведе на такива мисли,но не открих много информация,а сами знаете че опита си казва думата.
Лек и успешен ден на всички!!!

# 92
Не, няма всяко новородено, но често има вътре-болнични инфекции  Confused Кое е това, което те наведе на мисли за стафилококи, сподели ?

# 93
Здравейте,
и аз съм доста зле с дрешките за бременни. Мога да шия и няма да ми представлява проблем да си спретна някакво прилично облекло. Обаче много ми е жега и не мога да се сгъвам. Дано успея нещо да измисля, че честно казано ми се виждат много пари по 50-60лв за едно панталонче.
Понеже през уикенда мислим да ходим на разходка в Пловдив, може ли някой да ми каже адреси на магазини в Пловдив. Искам да разгледам магазини за бременни и такива за бебешки принадлежности.
Нарцис, аз още не см ги посетила, но мога да ти кажа ъде има 2 по-прилични магазина за бременелки. Единия е в подлеза на хотел Тримонциум, до Централна поща, а другия е на следващия подлез преди тунела, пак от страна та на централна поща (ресторант Хистори). А иначе има в Халите и в т.ц. Гранд по един магазин, но там дрехите са много "лелински". Хайде пиши като си вземеш нещо, да знам и аз дали си заслужава да ги посетя.

# 94
Хелооооу мацки  Hug

Радост, мерси за кафенцето и закуската мила  Simple Smile

Сега за прегледа вчера. Човечето е добре, вече е 230 гр. но незнам колко см  newsm78, плацента идеална, води в норма.Изобщо всичко си е наред.
ДоФтора каза термин 28.01  #Crazy ooooh!
Ама сега да не ме отпишете от темичката ей  Naughty
Ще съм Януарска февруарка  Wink

Ииииииии да взема и аз да се похваля а  Party Ще си имаме МЪЖ!!!!!
Таткото е на седмото небе направо.Като му казах след това не можех с часове да му сваля усмивката от лицето.
Сбъднаха му се желанията на мойто момченце относно децата. Винаги е искал първото да е момиче а второто момче.Е, засега е така пък да видим.
Сега с нетърпение чака ФМ на 18.09, на която ще присъства и той за да си види момченцето  Party

В общи линии е това от вчерашния преглед.Важното е, че бебо е добре  Peace
Успех на всички, които днес са на док.Ще ви чакаме да разказвате  Hug

Merijaan, как ти завиждам ако знаеш. 

# 95
vabeni, честито за сините гащи! Хубаво е като желанията се сбъдват  Peace

Аз отивам на кафе с приятелка да си побъбрим и после ще пиша пак!

Успех на всички с преглед днес  Hug

# 96
  • Бургас
Добро утро на всички Simple Smile Ехх как обичам петъците...
Dallcheto и аз бях така преди сватбата,най-зле стана няколко дена преди нея когато почнаха да идват някакви нахални роднини,уж да помагали ,а то нямаше нищо за помагане  #2gunfire
Но гледах да си почивам и да не взимам нещата навътре ,а когато дойде деня на сватбата всичко мина толкова бързо и същевременно толкова красиво ,че после забравяш за нещата които са те изнервили и подлудили преди това.Кога е сватбата ти? Пожелавам ти късмет и спокойствие  Sunglasses

# 97
Честито, Вабени! Добре е когато желанията се сбъдват. Simple Smile Добро утро момичета. На мен днес нещо ми е тъпо...

# 98
добро утро и от мен, макар, че вече писах...
аз вчера бях на ЖК, бебо е добре, аз обаче нещо наддавам с бързи темпове - за 1 месец 3,5кг.  doh
а и не можахме да видим пола колкото и да се мъчехме, малкия мушмурок си беше сгънал крака и сякаш нарочно се криеше... нищо, важното е, че всичко е ок. сега съм много ангажирана, понеже се местим в ново жилише и то е едно обикаляне за плочки, за ламинати, за кухни ... не мога да пиша много, но ви чета, ам аи вие не си поплювате - имайте малко милост  newsm17

# 99
Vabeni,честито!Ех ,ако знаете как не ми се работи ,и как не ми се става рано.Нямам търпение да дойде време за прегледа.Не усещам бебо все още и нямам никакви признаци на бременност,и само прегледа е доказателство за мен ,че го има и е добре.Хубав ден момичета.

# 100

Добро утро и от мен!

Честито момче на Вабени! Браво на тези, които са били на преглед и всичко е ок.

Уж станах по-рано, за да се залавям за  1dishes newsm75  food002. Майка и татко ще дойдат към обяд заедно с моето съкровище. Не съм го виждала 3 седмици. Толкова се затъжих за него. Ще си го настискам и нагушкам хубавата...
И тъй като ще се гледаме със Стилян по цял ден, няма да мога да пиша често, защото вкъщи компютърът не го включвам пред него. Казваме му, че е развален, защото той е като зомби - не става от тези игри и така съм решила малко почивка за него. Така че по=рядко ще ви чета и пиша, но съм с вас мислено, момичета.  Hug. Да знаете!

love001

# 101
Ех, честито на всички момичета узнали пола Heart Eyes И аз искам.......

И на мен ми е едно такова ........... отпуснато, петъчно...........нямам търпение да си ходя........дано шефката ни не се довлече днес до офиса, че да няма  #2gunfire  Laughing Утре мислим да се поразходим до Съевата дупка, дано не е много горещо.....

# 102
  • offshore & overseas
Добрютро, мами!

Честито разкрило се момченце на Вабени, или по-скоро на мъжа й! Mr. Green Лъвю също иска мъжко, но аз не държа да му угаждам в това отношение. Каквото - такова. Може би скоро ще науча и аз пола. Ако не на втори септември, то на 30, на феталната, със сигурност ще разберем.

За стафилококите се носят легенди, че щъкат във всяко държавно АГ, но предполагам, че всъщност ги има под път и над път и не само хигиената е виновна, но и отслабения имунитет на някои деца. Аз раждах Калина в Шейново, пък няма и следа от гадините. Мисълта ми е, че човек не бива да тръгва да ражда с такава настройка (и въобще с каквато и да е негативна) и не бива да се рови да си представя какви чудеса от гадост могат да се случат. Naughty

Мяу ти мислиш ли Калина да я местиш или планувате някак си четворно гушкане, голямо притеснение ми е това как ще се навие Стоян да спи сам Confused

Хм, петорно по-скоро, че то и косматото дете този път няма да го гоним, така съм решила. Laughing Роро, честно казано не съм мислила много по въпроса, защото нямам решение, то ако с мислене ставаше... Чат-пат се стряскам, че както сме го подкарали... Ама ще се оправим някакси, къде ще ходим. Детска стая не сме предвидили засега, защото ще трябва да се впуснем в бясни ремонти, за които няма време и пари. А и номадската ми порода мисли за съвсееем различни неща сега. Twisted Evil

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 10:32 от Мяуче

# 103
Добро утро и от мен!
Стар,Радост благодаря за кексчето и кафенцето.Дали да не забъркам едно кексче следобяд.Ще видим,ако не ме домързи Embarassed
Vabeni честити ти сини гащи и хубави резултати!Тази дата по ехограф ли ти я дадоха,то май винаги има разминаване.Ти си си една февруарска мама.То няма гаранция,че половината няма да родим през януари Grinning
Mushmulka радвам се че и при теб всичко е наред!

Момичета я кажете вит Ц мога ли да пия,че милото се е поразболял,а и аз започнах нещо да кихам.Или е по-добре на лимони да наблегна?

# 104
Уф и мене ме тормозят подобни мисли! Апартамента ни отчаяно се нуждае от ремонт, но инвеститора нещо се дърпа. Иначе съм замислла грандиозна помяна на целия проект и съм готова сама да организирам всичко, но... Имаме и работници, и материали, даже съм говорила с майстора, който строи нашите обекти, ама... Иначе мъжо прави 6 кооперации в момента, а ние живеем като клошари. Наоплаквах ви се!
Явно ще наглася едно легълце за Хриско в кухнята. Тя е голяма южна стая, която почти не използваме по предназначение - аз готвя докато съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт