Мама се надява ФЕВРУАРЧЕ да усети в тумбачето да шава ! (15)

• 11 569
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Не се притеснявайте за килограмите. По моята статистика /понеже ми е вече за трети път/ най-много се качва в четвъртия и петия месец. Аз първия път само в четвъртия прибавих към снагата си 4 кг. После не се качват чак толкова.

# 106
  • offshore & overseas
puhtar, можеш да пиеш всякакви витамини, пък С според мен е най-безобидния, защото излишното количество се изпикава, пЪрдон, изхвърля се с урината. Един консулт с док никога не е излишен, току виж ти даде и някой по-ценен съвет как да се предпазиш от настинки и вируси.

Ехографът постоянно ще сменя датата на термина според размерите на бебето, които също се менят. Важно е какъв е административният ти термин, Вабени, а той се определя по първи ден на ПРМ.

Калина понеже беше по-мъничка, дори се стигна дотам един от ехографите да покаже 10 март Shocked. Административният ми термин беше 14 февруари, а я родих на 31-ви януари и не беше чак толкова малка, само дето заради малката й главичка, компютърът е сметнал и по-малко тегло, а оттам по-далечен термин. Въобще, мазало.

Та, аз съм типичен пример за януарска февруарка, но не е страшно, а и не бях единствена. Никой няма гаранция кога ще го подпука... Mr. Green Важното е да е в девети месец, все пак, де... Praynig

# 107
Честит малък мъж,Вабени!!!!!!!!!
Стар,снощи бях на гости на една приятелка-бебето и е на 14дни,и понеже започнах да подкашлям по едно време,веднага ми се накараха,че мога да си докарам стафилококова инфекция.Малко ми е притеснено,но и без бебета няма гаранция за нищо.

# 108
  • offshore & overseas
Абе, май всеки качва различно, а аз моите 7-8 кг. с Халюша не знам кога точно съм ги трупнала, но равномерно през месеците ще да е било. В крайна сметка не е било зле поне още 2-3 да кача, ама този път ще се постарая повече (не че предния не съм се старала, де, то аз вече сто пъти се оплаках, че старанията ми не се увенчаха с успех).

# 109
Аз съм 178см. Стартирах от 57кг., сега съм 62кг., т.е. +5. Вече никой не може да обърка, че съм бременна. Много ми пораснаха гърдите, по това първо се досетиха колегите ми, а и имам вече съвсем изразен корем/преди беше като дъска/. С първата бременност качих 13кг. Не ме интересува колко точно ще кача. Ще мисля за това после.
Честито на Вабени за синьото щъркелче и на всички с хубави резултати, а на тези които очакват пожелавам такива. Поздрави и прегръдки за всички Ви момичета.

# 110
Вабени, честито ти момченце  stork-boy

# 111
Вабени,честито момченце  stork-boyи хубави резултати

# 112
Привет-мривет  newsm47

Да се доредя и аз да драсна 2,3...15 реда  tooth

Първо с честитките Simple Smile

Честито на Вабени за сините гащи

Честито и на Ради поличката

Честито и на всички с хубавите изследвания а срамежливковците, които не си показват пола се надявам следващият път да ни изненадат приятноо  newsm03

За дрешките като се е повдигнала темата - и аз имам проблем, въпреки, че тумбака ми още не се вижда кой знае колко  smile3506 Засега го карам с два панталона, една пола и един панталон, на който пропускам да закопчая най-горното копче, и на който току му се откопчава и ципа...
Намислила съм си есента да си карам с роклички и плътни клинчета и съм си закупила за целта едно страхотно блузонче от Орсай, което е мекичко като облак, става и за манекенки, и за дебеланки, както и една риза към него, та се глася да съм фешън...   4470
Иначе ще поогледам магазините за бременни, но за клинчетата и туниките повече май.
Планувам да си закупя от любимите ми ботуши - тип "на Каубой-я жената" и да си джиткам с тях като бременен тексасец...Ииййхаааа  yesyes

Радвам се, че оформлението на темата ви харесва, момичета, ако имате предложения или препоръки - драснете ми на ЛС и се помолете за всеки случай, същия ден да си нося главата с мен  smile3555 tooth

Срещичката да ви кажа беше възхитителна, много се радвам, че се запознах с вас момичета и ако има нещо - прощавайте. Жалко, че част от мамите напуснаха фронта предсрочно, ноо си имаха 50 до 70 см ( и над 1.80м  Laughing) прекрасни уважителни причини, които няма как да бъдат пренебрегнати   bouquet  bouquet

Всички мами, да ви кажа под секрет, са много красиви и нежни и с едни хубави тумбациииииии  newsm47 Пу, пу, пу!

Ще ви настигна, да знаете  newsm53

# 113
Добро утро сладурки,
честито на Вабени за сините гащички Grinning
Честито и на Ради за розовите Grinning
Днес ме е хванала нервата,едва се сдържам да не убия някой,работя с хора,повечето са възрастни,а това е предпоставка за агресия #2gunfire EmbarassedОпивам се да ги уважавам,ама те са толкова нахални и неуважителни към всички,което прави задачата ми трудна,особено в дни като днешния  Sad smihesorry за мрънкането Embarassed
Лек ден!

# 114
  • София
Ехооо, добър ден...   food010 ...да се разпиша и аз за днес...

Вабени , честито ти мъжле!

Аз пък качих последните месеци, до 6-тия бах само на корем, а в гръб не ми личеше изобщо... pregnant
Сега съм само +2 отгоре  Flutter...а не се ограничавам. И мойте гърди попораснаха, с по един размер отгоре в обиколка и чашка
 bombs...от което мъжът ми е мноооого доволен.... Mr. Green

Аз също не вярвам много на термини, той е ориентировъчен. За Габи терминът ми беше 6 декември, нооооо тя не искаше да излиза и на 14 декември я изкараха принудително с разкритие от моя страна - 1см...  doh Аз още се бъзикам, че съм я родила в 10-тия месец... Mr. Green А като я извадиха, изобщо не беше преносена - една розовичка, чистичка... Heart Eyes
Разбира се, че го има риска винаги от стафилококви инфекции..., но ако мислим за всичко лошо, което може да ни се случи.... Stop

Момичета, бременност и притеснения не могат да вървят ръка за ръка...затова сутрина като станете, изпийте една чаша "майната му на всичко" и си продължете деня.... Hug

# 115
Мяуче това ми е точно административния термин мила  Hug Иначе ехографа показва от 3-ти фвруари натам, всеки път различно.
Ама здраве да е, аз нямам претенции за това кога ще е.Само да е живо и здраво.

Гледам мамите с едно детенце обсъждат вече евентуални премествания на каките и батковците. Ние за сега оставаме в една стая.Още не сме се преместили в новия ап. където каката и бебо си имат стаи (по-точно казано стайченца), но и не се надявам да стане преди да родя.
Така, че всичко с времето си  Peace

Уфффф и на мен ми е едно такова мързеливоооооо.Нищо не ми се прави  Tired

# 116
И аз се радвам, че се видяхме  Simple Smile и се наприказвахме едно хубаво. Идеята за следващата среща е да организираме и маса на татковците, нали така?  Wink че да се заразят и те един друг с хубави емоции.

Много се радвам, че голяма част от вас научават пола и вливат хубави емоции  Hug

Да се похваля и аз, ама с друго - Аз прозвъних току-що Майчин Дом за резултатите ми от БХС и ми казаха по телефона, че са много хубави стойности и няма от какво да се притеснявам  newsm44  Вторник ще ги нося при лекаря.

Иначе вчера бях на кожен и ми каза, че съм получила някаква алергия  Thinking - излизат ми едни червени точици по кожата. Не било опасно нито за бебето, нито за мен, ама трябвало да се наблюдавам, за да знам какво да не ям или пък с какво да не пера. трудна работа...  newsm78 аз не помня какво закусвах.. hahaha

Иначе, чували ли сте, че трябва да спим настрани? Една приятелка е бременна в 9-ия месец и каза, че ако спим по гръб, тежестта на бебето притискала вената, която му нослела кръв... само за инфо.

Хубав ден от мен!   Nature Sunny

# 117
Добро утро, момичета! Simple Smile

И аз се излюпих вече...  Днес поне успях да си поспя, предните дни все цъфвах в 8ч.
Честито ти малко мъжленце, Vabeni!   stork-boy
Аз вчера си свърших антибиотика и сега чакам с нетърпение прегледа на 01.09, за да видя как е беболинка.
И ние до 2 седмици трябва да се местим в нова квартира. Като знам какво тичане и чистене ме чака...   doh
Хубав ден на всички!                                                                     

# 118
Здравейте и от мен,

и аз от предишната бременност знам, че трябва на страни да се спи и то на лявата страна. В нета май имаше доста инфо по въпроса.

Аз малко ще се позагубя до понеделник, че отиваме на село за уикенда, така че ще има после доста да чета......

# 119
Е това за спането на страни само предполагах че трябва,но тема не съм срещала. newsm78Аз и без друго не се чувствам комфортно по гръб Grinning
Плами честити добри резултати от БХС GrinningБързо да се оправяш с  тази алергия!

Общи условия

Активация на акаунт