Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 580
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ivon, Честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!  Hug  bouquet  bouquet

Светлуши, браво на момчето! Хайде утре още по-добре!

Женка, със стефания как беше днес?

Спокойна нощ и сладки сънища ви желая!

# 121
Здравейте, аз да се отчета за втори ден на ясла - само сутринта като го оставих е плакал, ял е, играл си е, разделихме се с прегръдки и целувки с госпожата, иска утре пак да ходи....та ще видим как ще е newsm78

Да ви кажа ква смешка стана, сложих го да пишка преди лягане и той ми вика "Лельо, тов съм"  Joy Умрях от смях...

# 122
# 123
Добро утро мадами

ivona-1985 честит рожден ден мила извинявам се за закъснението но и ние решихме да избягаме от София през празниците и всичко беше супер само дето всички се върнахме болни Laughing смяната на климата не ни се отрази добре

Хайде стига съм ви тормозила ами ето по кафенце

# 124
Ками, благодаря за кафенцето  Hug Добро утро на всички....

Аз заведох Лъчи на градина, но пак имаше сълзи, когато тръгнах... направо сърцето ми се къса Cry

Я дайте да организираме една срещичка докато е още топло?????????????????????

# 125
  • София
Добро утро маминки!

Ками, добре си се погрижила. Благодаря!  bouquet

Светлуши, това са сега критичните дни. Стискай зъби и се усмихвай и
всичко ще мине по-бързо от колокото си мислиш. Това с лелята, много сладко...

За срещичка съм за. Hug В момента детенцето ми е при баба си в Пловдив и
ми е толкова странно.  Tired и някак празно и тъжно...За пръв път се разделяме за
повече от ден и направо не мога да се организирам.
В края на седмицата май ще се разваля временцето!? newsm78

Софи, къде изчезна? Rolling Eyes

Тази събота е работен ден (за работещите сладурки).

Приятен ден и много усмивки за сега от мен!  bouquet

# 126
Искате ли срещата да е в неделя към 16 часа, дават го слънчево, проверих???

неделя 27.09.2009

15:00 часа  22°C
Слънчево Усеща се като: 22°C Сила на вятъра: слаб, 4.1 м/с
Посока на вятъра: изток

П.П. Лъчи е плакал само сутринта, после всичко е било наред, беше весел като го взех...

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 13:04 от svetlu6ka

# 127
  • София
Здравейте мамчета,
тук съм още 2 в 1, но рядко се включвам, че каката си иска много внимание, после незнам като се появи бебо как ще се оправяме, ама ще се справим.
аз посред нощите се включвам, ама вече трудно се спи  Confused Хайде да се минават тези 2-3 седмици, че не се издържа вече.
Аз ден и половина бях без детенце. Пратих ги с дядото на гости да посвърша малко работа и да подредя гардероба за каката и скрина за бебчо.
Муци разбирам те какво е. И аз досега само един ден се бях отделяла от нея само и ми е някак си празно. А и се чудех откъде да се захвана и с какво. 3 часа не седнах, ами вършеех из апартамента и накрая се изморих доста.
Жени, Светлушке, дано малчовците бързо се адаптират, че да не се тормозите и вие  Peace
Хайде наистина да се организираме за срещичка, че после аз като родя, ще ми е по-сложно, пък и зима идва. Но ако на някой му се идва после към мойта част е добре дошъл  Hug Само, че няма да мога тази неделя, че ще ходим до вилата, може би за последно преди да родя, че имаме да влачим натам разни багажи, да взимаме други, уф писна ми вече.
Айде отивам да се пробвам да посля. А и Валето като се намести до мен, е много тясно ми става вече.

# 128
Хайде на кафенцето и добро утро на всички дружбенски маминки  Hug

Софи, изкрено ти съчувствам, сега ти е най-тежко и аз накрая едва издържах.  Hug

Ние днес пак на ясла, не искаше да ходи, предпочиташе да спи, излъгах го, че отиваме за хляб и тръгна...Като видя яслата почна да вика, мрънкайки "мамооооооо, мамоооо", защото така казвали всички деца и някак си без драми влезе, почти не плака, но беше любимата му госпожа на смяна...Офффффф ще врътна вече

Я дайте други предложения тогава за среща, че то времето лети и ще вземе да ни затрупа сняг накрая  Joy

# 129
  • София
То тука май няма много избор ако сме навънка, освен езерото, ама там около него няма никакви забавления за деца. Поне да имаше една читава градинка. Незнам как е в Дружба 2.Там при църквичката нямаше ли градинка с люлки, или се бъркам?

# 130
  • София
В Дружба 2 на параклиса има люлки, пясък и счупена пързалка.
Има и къде да си играят дечицата. Аз не знам дали ще дойда още.
Вероятно по това време ще пътуват моите хора от Пловдив.
Ако дойдат на време ще се присъединя.Hug

А, за новата градинка до Калеята? Нали хоихте на инспекция.
Става ли?

# 131
  • София
Аз не разбрах ще има ли среща въобще или се отлага  за по-нататък:roll:

# 132
Е нали няма да е утре, казахте че не можете  newsm78

# 133
Здравейте, мили момичета. Аз съм от Дружба 2, бл. 274. Надявам се да ме включите към отбора    bouquet Казвам се Яница, на 23 год съм и ми е първа бременност.

# 134
  • София
Яница, добре дошла Hug

Общи условия

Активация на акаунт