Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 566
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
 welcome новата мама?

Муци, хайде мила като имаш малко време я пусни една анкетка за среща за дата, час или нещо такова Hug

# 136
добре дошла на яница и от мен Hug
как сте?ние сме нещо сополиви и откачам недава да и слагам капки и се борим по 1 час Confused
по хиляда пъти се буди и се задавя от сополите,направо ужас,надявам се по бързо да минат Sad
от кога е тази градинка на калеята аз не сам ходила скоро на там откакто ни направиха градинка зад блока и все тук си стоим Simple Smile

# 137

Добро утро мацки
добре дашла qnikzp  bouquet
Ние днес сме си вкъщи голямата ми стана с 38 температура newsm78 и няма да ходи на училище от което е доста разочарована.Дано е инцидентно.
Приятна седмица на всички

# 138
Добро утро  Hug

Ками , благодаря за кафенцето Heart Eyes Дано бързо се оправите  Praynig

Ние днес отидохме на ясла без никакъв рев, качи се сам, даже и госпожата не изчака,утре ще спи там  Sad

# 139
  • София
Добро утрУууу! Mr. Green

Как сте днес мили маминки?

Добре дошла, qnikzp(Яница)!   bouquetПриятно прекарване при нас и леко бременеене! Peace
А, как в същност се чете на кирилица ника ти? Rolling Eyes

Ками, много гадно, но дано се разминете само с температурата днес!
Не кашля или да има болки някъде или нещо такова, нали?

Светлуши, много добре звучи! Щом до сега нямаше
кой знае какви ревове идав ли ще започне! Peace

За срещичката не успяхме дасе организираме тази седмица, но ако е хубаво времето
може за събота и или неделя сега. От рано да си знаем и да имаме време да се
органайзваме. Joy

Хайде успешно седмица от мен!  Hug Hug Hug

# 140
Никога не съм влизала в този форум! Embarassed А то имало съвсем регионално разпределение на пишещите тук! Laughing Аз съм кореняк Дружбоид, защото съм тук от едногодишната си възраст до ден днешен, което ще рече 39 години без един месец. Дори съпруга си направих Дружболюбител, след като го "домъкнах" да живее тук от "Оборище".
Здравейте значи.  Hug В Дружба1 ме познават и кучетата. Embarassed Децата ми пораснаха, но още ме помнят с количката с близнаците из пазара.
Сега ще се върна да попрочета и може би ще остана при съседките си! Grinning

# 141
  • София
Бижу, добре си ни открила и да останеш, ей! Mr. Green
Иначе, това, че мъжО е оставил центърУ и е залюбил Дружба,
голяма крачка... Crazy Браво! А в кой блок си?

# 142
Бижу, добре дошла в отбора  Hug

# 143

Добре дошла, qnikzp(Яница)!   bouquetПриятно прекарване при нас и леко бременеене! Peace
А, как в същност се чете на кирилица ника ти? Rolling Eyes

Здравейте, милички. Как сте. Аз имах малко гости няколко дни и не ми остана време да вляза.
На кирилица е яникзп

# 144
Сега в 77, но 30 години от живота ми преминаха в 26.

Благодаря ви! Hug

# 145
  • София
Хайде аз пак да се включа по нощите  Simple Smile
Добре дошли на новите мамита  Hug
Бижу, и аз като теб съм кореняк Дружбенка, родена в 74 бл., а сега съм в Дружба 2. Замалко бях Люлинка. Следователно моя мъж го "довлякох" чак от Люлин  Wink. Там си имаше своите плюсове, но тук определено съм си в свои води, пък и сега моя татко помага с каквото може.
За Калеята, който пита. Значи хубаво е направено като цяло, голям пясъчник, много съоръжения за децата. Но първо лятото беше голям пек и децата са обречени на топлинен удар. Единственото дърво крие под сянката си 2 люлки. Другия минус е че, от заведението са заградили свободния достъп на майките към децата с едни храсти и за да стигнеш до детето трябва или да прескочиш през храстите или да заобиколиш и няма добра видимост. За майките с по-големи деца ОК, ама аз мойта Валентина не мога да я оставя без надзор сама, а и трябва да съм около нея, че да я люлея на люлките. Абе тъпо е направено, на Флайса в този аспект е по-добре. Та аз я водя от време на време сега като е по-хладно, но максимум за час, че толкова издържам сега да стоя права около нея.
Ако някой му се идва обаче към Калеята сега през седмицата да свирка, аз съм съвсем наблизо и ще дойдем с Валето.
Иначе уикенда май пак ще сме на вилата като за последно, после ще си седна на дупето и ще си седя в Дружба и района  Simple Smile

# 146
  • София
Добре дошла на Бижу!
Софи, разсмях се искренно  на това
Цитат
родена в 74 бл.

# 147
Привет и от мен  Hug

Днес пак с желание тръгнахме на градина, ще видим дали ще може да спи там  newsm78

Ками, как е малката, оправи ли се?
Силве, Ели пусна ли я днес, как е?

# 148
  • София
Добре е, педиатърката каза, че имало някакъв лек вирус, само с бистри сополи и кихане. Госпожата в детската каза, че всички деца били така. Днеска е на детска.

Я кажете мамите на по-голямите деца на какво ходят.В нашата детска има английски, компютри, приложни изкуства, плуване и народни танци. Ели миналата година беше на народни танци, защото за другите неща били малки 3 годишните, а за приложните трябвало да се събере група, явно няма желаещи за това.

# 149
Моите някога (щото вече са много големи) ходеха на плуване и английски. Бяха в 4-то ОДЗ.
Мъжът ми  обаче е треньор по плуване и вече ходят при него. Между другото басейна е закрит, близо е до Дружба и ако някой се интересува, да ми пише. Peace

Общи условия

Активация на акаунт