Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 29 797
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
ПУСНАЛИ СА ВОДАТА,С МНОГО СЛАБО НАЛЯГАНЕ.
ПОНЕ СИ НАПЪЛНИХ ЕДИН ЛЕГЕН ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ И СИ ИЗМИХ РЪЦЕТЕ.

Открих,че са я пуснали,когато понавик натиснах казанчето в 00 и .......ОООО чудо,отми всичко!!!

Миме,мерси за кремчето.Проблема ни е от АБ=гъбички и станаха едни рани по дупето.Подсечени от мръсен памперс,не се е случвало още

# 286
oncheto, на кой етаж си? На 7-мия няма шанс да е скоро Tired Tired Tired

# 287
ДОБРО УТРО

oncheto, на кой етаж си? На 7-мия няма шанс да е скоро Tired Tired Tired

на 4-тия съм.

днес водЪта си е нормална,дано няма пак изненади.

Лек ден съкварталки

# 288
  • София
Добро утро! Mr. Green

Не знам снощи кога е дошла водицата, но сутринтта си имаше нормално.
Ние сме на третия етаж.
Обаче от известно време забелязвам, че топлата вода просто спира да е топла след
пет минути течене.  newsm78 При вас случва ли се?

Дано не спрат пак! Сега ще отида да проверя сайта за всеки случай.
Приятен ден за сега!

# 289
Муци на мен точно тази "топла" вода, която не е топла от известно време насам, сигурно вече повече от месец ми е голям проблем и само се оплаквам наляво-надясно, но ти си първата, която има подобни оплаквания и си помислих, че е само при нас. Направо съм бясна, нашия домоуправител им е звънял не знам колко пъти, общо взето разбрах, че трябвало да подменят нещо в абонатната, но кога ще е не знам...Абе в повечето случаи като влезеш в банята още не съм стигнала до шампоана и водата става хладка, трябва да чакам около 15 мин. да тече, че да дойде що-годе топличка и трябва много набързо да се изкъпя защото след 3 мин.примерно пак става хладка. Абе ужассссссссссссссссссссс!

# 290
  • София
Жени, при нас е обратното...Има моменти в които тръгва както си е нормално
и хоп след две минутки става хладка и след още една безвъзвратно студена... #Cussing out
Колкото и да си тече после, промяна няма!
Наскоро сменяха вертикалните щрангове (тръби), но не вярвам да е заради тях.
 newsm78

# 291
  • София
При нас водата дойде в 1.30 през нощта. Обаче аз знаех, че няма да има, тъй като по случайност бях влязла в сайта им преди 2-3 дни, когато за пореден път нямаше следобяд вода за няколко часа. Кофти е така, не можахме за първи път откакто се е родило да изкъпем детето.Бях решила да пусна едно писмо до КЗП, защото при този монопол на Софийска вода нямаш кой знае какъв избор, но едва ли съм единствената и едва ли нещо ще стане.

# 292
Добър ден и от мен...

Голяма драма с тя вода, но все пак май по-добре че е водата, а не тока  Joy

Аз понеже съм на първия етаж и нямам проблеми с топлата вода  Grinning

# 293
  • Русе
С топлата вода и ние сме така, блока е нов и мислехме, че инсталацията така е направена, ама явно няма да е от това.

А парно имате ли? Нали уж в понеделник трябваше да го пуснат  newsm78

# 294
  • София
Нямаме още парно, но пък нали го дават да се затопля - може да не го пуснат сега

# 295
При нас водата дойде в 1.30 през нощта.
Беше почти 2 часа, когато потече кална вода със слабо налягане у нас. Легнах в 3,30... За да измия тоалетната, всичко в мивката и ... себе си! Беше ужасно! Cry Никога не съм се чувствала толкова гадно в такъв момент. Как пък се уцели точно сега и то втория ми ден!? Аз предпочитам тока, да му се не види! Водата ме съсипа, наистина ми се ревеше накрая. Просто не можех да легна, преди да я дочакам, та ако ще и в 5 сутринта да беше дошла. Ох!

# 296
  • София
Ееее Бижу, не така де! Mr. Green Ся пък....ми шЪ си ходиш
малко по така...натурална и лепнеща..... Joy

Хич не е досмях, обаче кво` да праИм! Аз на два пъти влизах да се къпя и на два път излизах....просто щото съвсем забравях за водата... Mr. Green

# 297
Ееее Бижу, не така де! Mr. Green Ся пък....ми шЪ си ходиш
малко по така...натурална и лепнеща..... Joy

Е прибрах се от работа в 19 часа, до 2,30 ми беше ПРЕдостатъчно! Tired Отгоре на всичкото ходихме по нощите (в 22 ч.) до МЕТРО и да ме пита човек що там не пишках поне... ooooh!
Първобитните жени как са живяли в пещерите си по "това" време, ужас! Laughing

# 298
При нас снощи пуснаха водата и всичко сега е
нормално преди около 1 час останових че са пуснали и парното
Най после

# 299
Аз да попитам някой ползвал ли е услугите на адвокат в Дружба? Онзи ден видях, че при 76 блок са отворили адвокатска кантора, но не знам какви са  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт