Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 761
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
по-добре пиши мейл до НОИ, защото телефони не вдигат Simple Smile
Току що го разбрах както ми дава свободно така разговора е прекъснат Grinning

# 466
  • София
Здравейте милички,
Благодаря ви горещо и от сърце за милите поздрави! Hug Hug Hug
По-късно ще се включа за по-дълго.
Хубава и спокойна вечер!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 21:17 от Муци

# 467
Здравейте
да Ви се похваля че срамежливка се прибра с Михаела Party
и да се оплача че още нямам отговор от НОИ  Crossing Arms
Лека и спокойна вечер

# 468
Привет мами  Hug

Може да ви разочаровам, но засега няма да стане с отварянето на магазина Sad Тъпият хазайн реши да промени договора, непосредствено преди да го подпишем и искаше да вдигне наема почти двойно, което е ужасно и ние се отказахме Sad А бях готова почти със всичко останало, така че докато намерим нещо подходящо стопираме Simple Smile

Муци, разкажи за РД, дай снимки нещо...

# 469
Еееее, Светле , много тъпо значи  Sad Аз така се надявах да станеш една бизнес-дама и да ни обслужваш с мерак, ама нищо де, дано бързо намерите друга оферта, и то по-добра от сегашната.   bouquet
Момичета, сега си писах със Зайка по скайпа и обмисляме идеята да заформим една срещичка на децата в някое детско клубче. И решихме да плеснем идеята тук и да се преброим поименно кой кога може, какви предложения за дати и дни имате. Аз лично мога със сигурност в неделя. Казвайте сега вие?

# 470
неделя следобяд 16-17 часа ме устройва Simple Smile

# 471
  • ул. "Мечтание"
Аз НЕ мога в събота, но другите дни съм free, та ако ме искате...  Mr. Green

# 472
Добре де, какво ще кажете да се разберем за другата неделя примерно? Така ще имат време всички да се информират и да вземат участие...Времето го дават да е приятно, така че може и навън някъде да се видим, децата екипирани с шапка, шал и т.н. Само предлагам  Peace Муци ще пуснеш ли една анкета да видим кой как мисли, и моля, да има по-малко мами с извинения да не се явят на срещата  Naughty
Сега малко отчет от нас. Ния ще се снима за календарчета на 18.11. и олекнах с 25 лв., но съм много развълнувана, това ни е първото календарче в детската градина /разбирай яслата/. Ще й направя по-специална прическа, че сега е все на кукуригу. Много коса, много нещо. Г-жите я решат по 10 мин. след сън, но пък всички казват че е много сладка, дори г-жите са си резервирали по едно календарче, че била много хубава. Не че съм нескромна, но ми става много приятно като говорят така. Била много послушна, все се усмихвала, танцувала, пеела. Абе, честно да ви кажа, както трудно почнахме, мислех, че никога няма да свикне, но се оказа, че е много послушна в яслата и вече влиза с голямо удоволствие. Така, похвалих се!
Сега да се похваля още: в събота и неделя ще я гледа баба й, така че мисля да ходя да се подстрижа, ако ми преведат заплата днес, дори ще си направя маникюр с гел. Малко дрешки, това-онова, абе изобщо тръпна цялата уикенда да почва  Party
Много дълго стана, ама нямам много работа и реших да попиша, не мога да се спра  Joy  Joy  Joy

# 473
  • София
Ние сме още мънички, не знам дали е подходящо да я събирам с други деца  Cry. Ще пропуснем, но по-натам ще идваме Peace

# 474
  • Русе
Ние сме още мънички, не знам дали е подходящо да я събирам с други деца  Cry. Ще пропуснем, но по-натам ще идваме Peace
И аз така. С тоя грип взе да ме хваща страх Sad
Ками, отговор от НОИ недей да чакаш, ако имаш възможност върви да питаш на място. Аз така направих, защото ми превеждат не 90, а 84% от заплатата Crossing Arms Дадоха ми някакви обяснения, ама нищо не разбрах, но било възможно  newsm78

П.П. Муци, честита ти рожденничка на патерици Hug Не бях влизала в темичката няколко дни  Blush

# 475
  • София
84 % защото ти превеждат среднодневното нетно обещетение , а не брутното, т.е като извадят всичките данъци и осигуровки Peace

# 476
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
e Държавата никога не се прецаква... Те затова някой се опитват на вкарат в "законите" вратички  Mr. Green Mr. Green
който може да ги ползва  hahaha hahaha hahaha

Ками, отговор от НОИ недей да чакаш, ако имаш възможност върви да питаш на място. Аз така направих, защото ми превеждат не 90, а 84% от заплатата Crossing Arms Дадоха ми някакви обяснения, ама нищо не разбрах, но било възможно  newsm78

Нали сте чели за болничните и отпуските по майчинство ... там има един текст, ЧЕ Е 90%ПАРИЧНОТО ОБЕЩЕТЕНИЕ - НО НЕ ТРЯБВА ДА НАДВИШАВА СУМАТА,  КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ ЗА ЗАПЛАТА  Joy Joy КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ, ЧЕ ВИНЕГИ СМЕ ПРЕЦАКАНИ С ОКОЛО 6%
ДО СЕГА ГО ТЪРСИХ ТОЗИ ТЕКСТ ... КАТО ГО НАМЕРЯ ЩЕ ГО ПУСНА  Peace

# 477
  • София
Здравейте мамчета,
най-накрая да се включа.
Муци малко на патерица, Да ти е жива и здрава Алекс и голяма красавица да стане, което отсега си личи де  Heart Eyes
За среща съм За, но нека е навън при топло и слънчево време.
Светле, много кофти това с наема. Дано скоро намерите нещо по-добро.
мимето, имай предвид, че и паричките, които получаваш всеки месец ще са различни, защото болничните се получават за работни дни в месеца, т.е. за м. декември ще получим най-малко, защото има повече празници. И да, не можете да получавате повече от нетното си дневно възнаграждение. Аз си чакам еднократните помощи за Павел след 20-ти декември, както казаха. Дано ми ги преведат за Коледа, ама се съмнявам.

# 478
  • София
и аз си мислех така за декември , но са си пак 21 дни Peace. Най-малко дни тази година беше май месец

# 479
  • София
Здравейте,

Софи, Мимето благодаря ви за поздравите!!! Hug

Светлуши
, много тъпо наистина...защо не видите това помещение дето
го гласихме ние.
Зад спирката, срещу нашия блок. Наема щеше да е около 500 лв. на втория етаж се предвижда от догодина да иа офиси. Та се преполага раздвижване...пък и ще ми е по близко за пазаруване! Mr. Green А за НЕКСТ-а не става!Поне за сега.

Момичета хубава идея за среща, но аз и Алекс няма да се присъедим защото сме в карантина заради варицелата десет дни от вччера в групата и заради това, че за два дни десетина деца от групата им са с температура. Не ми се рискува! Peace

Снимки от РД ще кача в сайтчето ни!

Общи условия

Активация на акаунт