Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 746
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Срамежливке, голяма сладурка е, от сега може да си правите прически Simple Smile

# 496
Привет,момичета.
Видях едно хубаво момиченце и се размечтах.
Ще има от сега да и правите прически Срамежливке.Да ви е жива и здрава кукличката.

# 497
  • София
Благодаря за съветите на всички ви  Hug В интерес на истината няколко дни преди да родя вече беше станала нетърпима, но сега е просто ужас. Е то внимание само на нея се обръща, докато го кърмя пак й говоря, даже с едната ръка понякога редим кули и пъзели и непрекъснато си говорим, само че наистина й правим повече забележки, защото иначе има опасност да нарани бебето. веднъж даже се опита да го вдигне, леле, добре че бях наблизо. Избягваме да я оставим и за секунда сама с бебето, но се случва понякога, а и тя е много бърза. Ще изчакаме до празниците да видим дали ще има промяна и после ще се ориентираме. Сега не ми се иска малко преди празниците да мислим за такива неща.
Срамежливке, да ви е жива и здрава принцеската, много е сладка  Heart Eyes. Да си я гледкато хубаво, че може да е кандидат снаха  Wink
Отивам малко и аз да полегна, докато двамата спят, ех рядко се случва това.

# 498
СРАМЕЖЛИВКА тя е страхотна чаровница, пу пу, да ти е жива и здрава, а че ще е красива е видно  Hug

Lady Frost свикнахте ли вече с квартала?

Мацки, ние с малката вчера бяхме на лекар, оказа се, че всички гадни неща като кашлица, разстройство и т.н.  са ни от кучешките зъбки, два от които съвсем леко са пробили, другите два ги чакаме...лошото е, че педиатърката се усъмни дали не развива някаква алергия от почистващите препарати в градината. Та сега мисля да предложа да сменим малко белината с други препарати /да кажат кои, ще ги купя/, че и панталонките й имат петна от белина и се притеснявам съвсем пък да не погълне тя или друго дете белина, тогава вече много лошо ще стане, направо не ми се мисли.

# 499
  • София
Софи честит син! Нека е ваша радост и гордост!

Специални целувки за кака Валка! Hug
  Да е честита и щерката на Срамежливка!

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 15:00 от Шпунц

# 500
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost свикнахте ли вече с квартала?

Като цяло да!  Peace Вече си има моя син предпочитани места!  Simple Smile Е, не знам всичко кое къде е, но аз съм добра в ориентирането и бързо ще попълня белите петна!  Sunglasses

# 501
  • София
От последното спиране н водата се
абонирах на сайта на Софийска вода
и ето какво инфо ми изпартиха днес.

Уважаеми клиенти,

Във връзка с ремонт на клапа с диаметър 800 мм на резервоар „Колежа” се налага временно прекъсване на водоподаването  от 22.00 часа на 11 ноември 2009 до 10.00 на 12 ноември 2009 в района на  жк. „Захарна фабрика”.
    С понижено налягане ще бъдат: жк. „Обеля” І и ІІ, кв. „Обеля”,  жк. „Толстой”, жк. „Дружба” І и ІІ част, с. Мрамор,  с. Бусманци,  кв. „Абдовица”, кв. „Гара Искър”, Промишлена зона Гара Искър, кв. „Димитър Миленков”, района на летище София между ул. „Искърско шосе” и кв.  „Христо Ботев”.

При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на адрес:
 жк. „Дружба” І – до пазара;
 жк. „Дружба” ІІ – пред бл. 222.
    “Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства.

# 502
  • София
да, и аз мислех да го постна това, но забравих
само не разбрах вода ли няма да има щом са осигурени водоноски или само понижено налягане

# 503
Муци Браво - тъкмо и аз реших да пиша какво токущо чух по Радио 1. Да си напълним шишетата и ваната ... че с тоя корем няма да мога да тичам до пазара за вода  Peace
[/b]

Нели аз разбрах за понижено налягане  newsm78 ама дали ще стига до 4 етаж водата това е друг въпрос  #2gunfire

# 504
  • София
Е па тогава защо са ми водоноски Mr. Green. Ще търчим при съседите на първи етаж да пълня Wink

# 505
Става и аз така мисля да правя  Twisted Evil Но този път не само си напълних разни неща, а и взех че си ударих един голяяяям душ, че не се знае ако спрат водата, а малкото реши да излиза как ще отида до болницата без "подготовка" Mr. Green Mr. Green

# 506
Добро утро  Hug Хайде на кафенцето...

Как мина снощи, имахте ли вода? При нас не е спирала, ама сме и на пъвия етаж  Mr. Green

# 507
Светле мерси за кафето...толкова приказки за тая вода, пък те взеха, че не я спряха  hahaha
Ния не е ясла, баба й ще я гледа. Вчера ми звъннаха в 15:15 да ми кажат, че току що са станали децата и на мойта температурата е 37,2. Мъжа ми отиде да я вземе в 15:25 и те вече й били дали Панадол  Shocked Че защо ще й дават Панадол, нали за 10 мни. става въпрос и няма да носят отговорност за нея, аз от педи знам, че Панадол чак след 38 - 38,5 градуса, поне да ме бяха попитали по телефона и почвам аз дебненетео, дебна, дебна...ами няма температура изобщо нито вчера вечерта, нито днес е вдигала, яде си, весела е...г-жата 4 пъти е казала на мъжа ми, че са в намален състав заради грипа /и защо изобщо са обявили грипна епидемия само в училищата/ и трябва да си тръгва в 16. Абе нямам думи, защо ми изкарват така акъла???Да си кажат, че трябва да си вземем по-рано детето и така, а не да ми приказват врели-некипели. То пък и тези кучешки зъби да излизат вече, че ми писна.

# 508
Миналата година и на мен ми направиха същия номер от градината.
Добре,че тази ни е последна,че ми омръзнаха техните номера.На тези хора все им се почива.

# 509
  • София
При нас не е спирала също водата, но сега нещо ми "къркори" . Или е спирана, или ще я спират

Общи условия

Активация на акаунт