Покажете си детските стаи -9

• 109 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Привет! И аз обзавеждам детска стая в стил Мечо Пух. Останаха ми само стикери за стена да налепя....Намирането на такива се оказа най-сложното нещо в Бургас....

# 16
  • Beyond the Frontiers
Змейковица, това са ларедутските нали. И аз си ги заглеждам от доста време. Лично на мен ми харесват. Пък  и като наредите вътре нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.

# 17
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Хайде вместо запис да ви покажа интересен сайт за детско обзавеждане: http://www.bergfurniture.com  Mr. Green

Добро попадение, браво  Peace , има страхотини идеи за комбинация на цветове, перденца, картини и др.

Благодарности за споделеното  Hug

И аз да споделя нещо - вчера ходих в  EuroLand срещу Баумакс (Пловдив), има какво да се купи като аксесоари за детска стая - столчета, табуретки тип кутия ( вдигаш седалката и слагаш нещо вътре, 12 лв.), кошове за играчки (от големите сгъваеми с капак - с  дисни принцеси и спайдърмен 8 - 10 лв.),  възглавници 50/50см. с дисни герои 6 лв., нощна лампа Хана Монтана беше около 16 лв. , стикери с дисни герои за 1,50 лв.  2 -3 листа с около 3-4 картинки на лист, и много други статуетки,  катринки, аксесоари, а за учениците също има доста неща и цените са си направо супер.Надявам се да съм била полезна на тези пловдивчанки, които си падат по нискобюджетния шопинг.

# 18
  • Бургас
А случайно някой да знае дали има Euroland в Бургас? newsm78

# 19
  • Пловдив
Змейковица, това са ларедутските нали. И аз си ги заглеждам от доста време. Лично на мен ми харесват. Пък  и като наредите вътре нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.

Да, точно редутските са  Peace
И аз това му разправям, че като ги напълня няма да се виждат, ама... Абе накрая трябва да го убедя, иначе така като ми стаят по земята съвсем не става

pettesa , а тези табуретки-кутии какви цветове са и от какъв материал  Peace

# 20
Змейке, все едно е друг шкаф. Браво за майсторлъка, станал е страхотно.  Peace
Кутиите и на пръв поглед празни не грабват, но пълни с детски книжчици и в комбинация с убийствените зелени рафтчета ще стане невероятно.newsm74 Много добре си ги съчетала. И двата начина на подредба ми харесват.  Wink

Да се похвала, че вчера поръчахме на Никола креватче и етажерка. В събота ще ходи до Ikea и понеделник ще ни ги достави, само дано ги има  fingerscrossed В неделя съм решила да боядисвам стаята въпреки, че мъжа ми не ми дава. Хич не ме свърта на едно място и искам стаята да е вече готова.  Crazy

# 21
  • Пловдив
Оу, благодаря ти много  Blush Flutter Важно е, че и собственичката на стаята много си то хареса шкафа  Laughing

Браво за поръчаните мебели, стискам палци да са налични и ще чакам снимки с нетърпение  Hug

Зелените рафтове са също икейски и ги има в синьо като твоето  Laughing
Внимавай с боядисването и не се преуморявай - отрано те е хванал "гнездещият" период  Mr. Green

# 22
Абе момичета, няма ли някой, който срещу малка комисионна да доставя това-онова от Икея за такива като нас, които няма как да отидат?
Просто съм влюбена в серията Мамут и сега нищо друго не мога да харесам за стаята на Николая  Cry

# 23
  • Beyond the Frontiers
Абе момичета, няма ли някой, който срещу малка комисионна да доставя това-онова от Икея за такива като нас, които няма как да отидат?
Просто съм влюбена в серията Мамут и сега нищо друго не мога да харесам за стаята на Николая  Cry
поправям се - ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356418.0

# 24
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Змейковица, това са ларедутските нали. И аз си ги заглеждам от доста време. Лично на мен ми харесват. Пък  и като наредите вътре нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.

Да, точно редутските са  Peace
И аз това му разправям, че като ги напълня няма да се виждат, ама... Абе накрая трябва да го убедя, иначе така като ми стаят по земята съвсем не става

pettesa , а тези табуретки-кутии какви цветове са и от какъв материал  Peace

Имаше само тъмни цветове с някаква шарка, но не я помня, а материала е нещо като кожа, изглеждат масивни,  пак ще ходя другата седмица в началото (пон. или вт.), ако искаш ще ги снимам.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 16:35 от pettesa

# 25
Ето  едната детска стая за малката ,още не се живее в апартамента и липсват телевизори,компютри и др.подробности за разхвърляне Wink
От тук

http://kalinikol1.snimka.bg/other/nov-dom-novodomci.415383.14475583

А това е стаята на тийн-каката Wink

http://kalinikol1.snimka.bg/other/nov-dom-novodomci.415383.14476283

# 26
Ето на тази стена искам да сложа някакви  етажерки Thinking  http://media.snimka.bg/4112/014479689.jpg  Тъй като понастоящем това е спалнята, в която спим всички, я допълвам малко по малко  до догодина, когато планирам да се превърне в детска стая за малката.Представям си в последствие че пак там ще има ъглово бюро, което по стената би могло да продължава с ниски шкафчета или нещо от сорта.Не си падам по откровено бебешките  или тематично детските стаи.Предпочитам да е изчистено и практично, и необвързващо с възрастта на детето .И само детайлите  да придават съответния детски вид на помещението Simple Smile
 Дано сте ме разбрали Crazy

# 27
Момичета , обиколих всички магазинчета за пердета в Плевен - тук цените на тези детски пердета си е 10,50лв/м , шев безплатен ,но перделик 2,50лв/м си се заплаща ! ooooh! А да не говорим , че нищо свясно няма за детска стая като аксесоари или стикери !Направо се отчайвам!
Искам да ви попитам нашите модули ще са с бледо зелени вратички и искам стаята да е в розов цвят , но се двоумя само розови ли да са стените или розови 2 и 2 бледо лилави ?Вие как мислите?

# 28
  • Бургас
Момичета , обиколих всички магазинчета за пердета в Плевен - тук цените на тези детски пердета си е 10,50лв/м , шев безплатен ,но перделик 2,50лв/м си се заплаща ! ooooh! А да не говорим , че нищо свясно няма за детска стая като аксесоари или стикери !Направо се отчайвам!
Искам да ви попитам нашите модули ще са с бледо зелени вратички и искам стаята да е в розов цвят , но се двоумя само розови ли да са стените или розови 2 и 2 бледо лилави ?Вие как мислите?

Цените на пердетата и тук (в Бургас) са такива. Аз наскоро купих тези: http://www.eladabg.com/%EC%E5%F7%EE-%EC%EE%E424064108-p-294.html , но цената беше малко по-виска от посочената в сайта. Е, като добавиш шев и т.н. всичко ми излезе 80 лв Crazy

За стените - на мен ми звучи по-добре розово/лилаво - 2/2:-) Peace

# 29
  • Някъде на път....
velmar, етажерките директно за стената ли искаш да са закачени?

Общи условия

Активация на акаунт