Покажете си детските стаи -9

• 109 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Ами и аз не съм фен на двуетажните легла. Досега имахме такива, като това на втория етаж никога не сме го ползвали за спане. Децата се катерят постоянно там за игра, като са по-малки, а и ако спи там някое от тях и примерно се разболее, дори вода не може да му подадеш нормално, нито да седнеш до него да му почетеш нещо. И ние сега се местим и първата ми мисъл беше - никога повече двуетажни легла... Да, не заемат място, но аз конкретно нищо добро не видях от тях  Simple Smile

Разбира се, самите деца много обичаха двуетажното легло, защото там си строяха база и др. купони си устройваха  Crazy

# 211
  • Пловдив
Много хубави детски,поздравления за всички Simple Smile Аз засега само събирам идеи,макар че уж ми се е избистрила в главата,ама чак напролет ще я правим Sad

# 212
Здравейте!
Иска ми се да купим готова детска стая на дъщеря ни в бяло. Кои магазини за готови мебели бихте ми препоръчали - като съотношение качество, цени, коректност.
Благодаря!

# 213
Много Ви благодаря за отговорите! Живот и здраве, като се роди бебочката съм планирала ходене до Ikea_GR. Мисля обаче в нашите чекмеджета да приложа начина на подредба на Ани. За бебето предпочитам да купя от тези разделители.

# 214
  • Варна
Здравейте!
Иска ми се да купим готова детска стая на дъщеря ни в бяло. Кои магазини за готови мебели бихте ми препоръчали - като съотношение качество, цени, коректност.
Благодаря!

Вчера ходих в Явор имаше много хубави детски. особено добро впечатление ми направиха две. Едната чисто бяла, а другата имаше малко зелено. Нашата бяла си я поръчахме , защото нямаше такива готови гардероби.

# 215
Цвета33, ако нещо такова http://www.novdombg.com/pics/flora1.jpg    ти харесва потърси магазините, в които се продават детските мебели Чилек или Догташ. Нов дом Симеонов са едни тях, но не знам нищо за цени и срокове на доставка. Тук имаше момичета, които показваха готови бели детски стаи,сигурно ще се включат.

# 216
Да Veniz, нещо такова ми се иска - романтично...Благодаря ви за информацията. Ще потърся, а в краян случай по поръчка - просто не ми се занимава с поръчване - искам да го видя и да го купя  Sunglasses

# 217
Момичета, някоя от вас виждала ли е такъв или подобен спот за детска стая, но на по-скромна цена
http://elbulgaria.com/?act=product_inside&product_id=2694&am … =6&offset=252
много са ми сладки тези змийчета - влизаш и те се взират в теб Grinning
Ако не намеря ще си направя - зелено фолио и очички от плексиглас, нещо такова newsm78

# 218
  • София
Мечтица,виждала съм такива в Практикер-Люлин,но цена не мога да кажа.
Легла на два етажа никога,ама никога не бих сложила в детската стая.По скоро ако няма място ще направя нещо такова/най долу вляво с издърпващите се легла/.
http://www.napravisam.bg/?id=detskastaia
Просто не бих била спокойна да оставя децата да играят на тези легла.Още повече след случая с детенцето на една съфорумка,което падна от втория етаж и беше много,много зле.

# 219
  • варна
Мечтица,виждала съм такива в Практикер-Люлин,но цена не мога да кажа.
В Практикер е същата цената...едва ли ги има някъде на драстично по-ниска Rolling Eyes

# 220
Явно защото са внос на една фирма, няма аналогичен продукт българско производство, ще се майстори пак то е ясно Grinning

# 221
Явно защото са внос на една фирма, няма аналогичен продукт българско производство, ще се майстори пак то е ясно Grinning
Да не те излъжа, но май съм го виждала и на по-ниска цена това осв. тяло. Ако имаш път към Баумакс, провери там. Ние от там купихме подобно и беше 70лв. Най-скъпите не надминаваха 200, а на това не виждам къде му е чак толкова стойността, че да му искат такава цена.

# 222
  • Някъде на път....
Аз изживявам вътрешна драма. Боядисахме детската в най светлото възможно зелено, но като застанах в центъра на стаята се почувствах ужасно зле. Чак очите ме заболяха. Сега се чудя какво да правя и дали белите мебели и светлия ламинат ще могат по някакъв начин да тушират това ми усещане.
Аз предполагам, че донякъде ще се тушира усещането за умора с белите мебели, но все пак зависи колко от стените ще се вижда - това е важно!  Peace

# 223
tzveta33,за мебелите на Нов дом Симеонов специално срокът за изработка и доставка е 60 работни дни.Голямо чакане е,но ние поръчахме от там и досега съм доволна от тях,изглеждат точно както са на каталога.

# 224
Аз изживявам вътрешна драма. Боядисахме детската в най светлото възможно зелено, но като застанах в центъра на стаята се почувствах ужасно зле. Чак очите ме заболяха. Сега се чудя какво да правя и дали белите мебели и светлия ламинат ще могат по някакъв начин да тушират това ми усещане.
Аз предполагам, че донякъде ще се тушира усещането за умора с белите мебели, но все пак зависи колко от стените ще се вижда - това е важно!  Peace
Можеш да сложиш тапет на едната стена. Да сложите някакви детски картини, големи постери на любим футболен отбор в рамки. Да направите нещо от тоя вид- цък    . Да сложите цветни стикери.

Общи условия

Активация на акаунт