Покажете си детските стаи -9

• 109 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • В лудницата на 2-рия етаж.
ammam-GB прекрасни са,поздравления.Мебелите поръчка ли са?

# 196
Чудесни са ви детските,момичета!И аз скоро ще се включа със снимки.Остана да купим само килим май.
 Wink

# 197
  • Варна

Елена, мебелите са страхотни Peace

Елена, много е хубава  Hug Ще чакам снимки и при завършен вид   bouquet
Можеш ли да ми кажеш какви са плоскостите - майсторът ми предлага 2 вида бяло ПДЧ за корпуса на детската - едно по-лъскавоу а другото е леко като грапаво - шагрен мисля, че го нарича  newsm78 Вашето какво е, че ми хареса по снимките   bouquet

Нашите са от грапавите.Първо се бях навила за лъскавите, но докато оглеждах мострата, стана на пръсти. На външен вид са като едновремешните кухни, ако се сещате. Отказах се доста бързо и взех матираните, не смятам да лъскам постоянно. Сега след месец експлоатация съм много доволна. Не се вижда никакъв прах по тях.  Peace

# 198
ammam-GB прекрасни са,поздравления.Мебелите поръчка ли са?

Детската е на Карло Даниели са.Поръчала съм още една от тях ,но ще доиде след два месеца.Мебелите се произвеждат в Китай ,но на мен ми допаднаха много и като изработка, и като качество на материалите.Спалнята е по мой проект взаимствам от многото  спални и тук във форума.
  Искам само да споделя с вас ,че съм доволна от готовите мебели повече от тези които ни правиха по поръчка майстори.Само,че преди да поръчате нещо задължително го вижте и на живо,защото се нагледах на красиви мебели в Интернет и лошо качество в магазините.

# 199
  • Пловдив
slivanka , благодаря ти! и аз бях се насочила към грапавото  Peace
А можеш ли да пуснеш 1 снимка да добия представа как стои  Praynig  bouquet

# 200
  • Варна
 Нашите детски са готови с МДФ плоскости.

http://givanka.snimka.bg/family/2009.419224.14691348

Страхотна зелена стая! Браво!   bouquet И никът ти е много идеен  Wink.

Venus Doom, и вашата стая много ми хареса!  Hug Това, за което питаш, не е шалте, а спален комплект. И да, пак от иБей е поръчван. Simple Smile

# 201
  • Варна
slivanka , благодаря ти! и аз бях се насочила към грапавото  Peace
А можеш ли да пуснеш 1 снимка да добия представа как стои  Praynig  bouquet

Незнам дали можеш да видиш добре, но ...
http://picasaweb.google.bg/viliioana/QRprSB#5369536646401254146

# 202
Ani Boland, влюбих се във вашат Hugа детска стая!!!! Може ли да кажеш откъде си купила щарените висящи рафтчета в гардероба? Имам страхотна нужда от нещо такова. Аз купих едни подобни от Джъмбо, но са по-скоро за обувки, а и цветовете изобщо не са такива. Също много ми хареса как си направила разпределението на дрешките в чекмеджетата. Може ли да споделиш как?

# 203
  Нашите детски са готови с МДФ плоскости.

http://givanka.snimka.bg/family/2009.419224.14691348

Фен съм на зеленото. Честито и със здраве да си я ползвате!

Искам да вметна още нещо - не знам колко е голямо детенцето, което ще обитава стаята, но имай си едно на ум, че растението, което се вижда от снимката е отровно. Ти сигурно знаеш, но все пак...

Ani Boland... Също много ми хареса как си направила разпределението на дрешките в чекмеджетата. Може ли да споделиш как?

Понеже и аз разпределям дрехите в чекмеджета по същия начин си позволявам да отговоря. Става лесно и прегледно с разделители, например като тези - http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90050590

# 204
Ani Boland, влюбих се във вашат Hugа детска стая!!!! Може ли да кажеш откъде си купила щарените висящи рафтчета в гардероба? Имам страхотна нужда от нещо такова. Аз купих едни подобни от Джъмбо, но са по-скоро за обувки, а и цветовете изобщо не са такива. Също много ми хареса как си направила разпределението на дрешките в чекмеджетата. Може ли да споделиш как?

Много благодаря   bouquet Тези висящите неща в гардероба са от ИКЕА, а разпределението на дрехите става точно с такива разделители каквито е показала Еклат. Понеже отдавна не съм ходила в ИКЕА нямах такива, тук не намерих и затова си направих мои разделители от малки кашончета. Моите са облепени отвътре с шарена опаковъчна хартия, но ако имаш шевна машина най-добре да си ушиеш калъфки. Успех  bouquet

# 205
Момичета, направихме най-сетне и ние ремонт. Според дъщеря ми най-прекрасните цветове на този свят са лила и розово, така и стана. Две от стените са в лила, а две са в розово. Имате ли идея от къде мога да купя килимчета с такива цветове. Ще пусна снимки,когато снимам, за да добиете представа за шаренията в стаята. Grinning

# 206
Аз изживявам вътрешна драма. Боядисахме детската в най светлото възможно зелено, но като застанах в центъра на стаята се почувствах ужасно зле. Чак очите ме заболяха. Сега се чудя какво да правя и дали белите мебели и светлия ламинат ще могат по някакъв начин да тушират това ми усещане.

# 207
Аз само да кажа за разделителите от Икеа, понеже имам такива - не пасват на всички чекмеджета, шкафа за който аз ги бях взела се оказа с по ниски чекмеджета и  не можеха да се затварят, та ги занесох на майка ми. На мен ми харесва начина на сгъване и подреждане на дрешките  при Ани - не се бях сетила за това да се вижда всичко и да имаш достъп до всичко , няма затрупани дрешки Peace определено ще го приложа и аз.

# 208
Аз наредих в на бебето стаята така защото бебешките дрешки са много мънички, а чекмеджетата са ужасно дълбоки. Ако не бяха наредени по някакъв начин всичко вътре щеше да е бомбок! Затова, мисля че не е лоша идеята всеки да си вземе малки кашончета с различни размери и да си ги нареди в чекмеджето, така че да са му удобни. В случая, вяадите ножицата и регулирате и височината им, докато тези готовите, наистина са по лесни, но пък не пасват навсякъде  Peace

# 209
Момичета, сигурно е коментирано, но не мога да изчета всичко  Wink Кажете ми, удобни ли са двуетажните легла? До сега съм чувала все отрицателни отзиви от хора имащи такова. При следващ ремонт задължително правят две отделни легла. Вие какво ще кажете? Аз винаги съм искала да спя на втория етаж, но пусто ни брат/сестра съм имала, ни легло .....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт