Покажете си детските стаи -9

• 109 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
elena230479 ,
Стаята е станала страхотна!  А представям си и съвсем като я довършите колко ще е прекрасна! Сигурно децата са много щастливи...  Hug

А по поръчка ли ви е правена? И какъв е материала?

# 181
elena230479 , станало е много добре. Поздравления ! Simple Smile

# 182
Благодаря ви момичета!
Bobeto, да поръчка е, от ПДЧ

# 183
  • Пловдив
Елена, много е хубава  Hug Ще чакам снимки и при завършен вид   bouquet
Можеш ли да ми кажеш какви са плоскостите - майсторът ми предлага 2 вида бяло ПДЧ за корпуса на детската - едно по-лъскавоу а другото е леко като грапаво - шагрен мисля, че го нарича  newsm78 Вашето какво е, че ми хареса по снимките   bouquet

# 184
Venus Doom страхотна детска стая,поздравления.Диванчето разтегателно ли е и откъде сте го взели,много ми хареса.
Диванчето е разтегателно (разтяга се обаче на дължина, и става за спане и за възрастен, но само един). Поръчахме го от мебелен магазин на Тотлебен №38. Телефон: 02/951 67 61 (в локалното на Цар Борис III, срещу Пирогов). Може да се поръча в каквато искате дамаска. При нас стана за около месец. Под матрака спокойно се събират много кутии с какво ли не  Hug.
Дано да съм била полезна.

П.П Елена стаята е страхотна   bouquet

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 13:27 от Venus Doom

# 185
Елена, много е хубава  Hug Ще чакам снимки и при завършен вид   bouquet
Можеш ли да ми кажеш какви са плоскостите - майсторът ми предлага 2 вида бяло ПДЧ за корпуса на детската - едно по-лъскавоу а другото е леко като грапаво - шагрен мисля, че го нарича  newsm78 Вашето какво е, че ми хареса по снимките   bouquet
Името немога да ти кажа, аз бях харесала едно друго, пак с дървесна шарка, но гланцирано, като лачено, но го нямаха налично и остана това като вариант, но ми харесва как стои. Ще снимам задължително като сме готови, поръчах щорите където ти ме упъти в Мирокс декор, за което ти благодаря още веднъж!

# 186
  • Пловдив
А, ама това с дървесна шарка ли е - на мен ми се вижда чисто бяло  Embarassed Връщам се пак да гледам. А плоскостите имаш ли идея дали са от големия склад до КАТ?
За щорите - те си спадват сроковете, сериозни са  Hug

# 187
А, ама това с дървесна шарка ли е - на мен ми се вижда чисто бяло  Embarassed Връщам се пак да гледам. А плоскостите имаш ли идея дали са от големия склад до КАТ?
За щорите - те си спадват сроковете, сериозни са  Hug
Да, плоскостите не са гладки, със шарка са, но не са от този склад до КАТ, казаха ми че ги поръчват от Ст. Загора, затова и шкафчето ще ми се забави. Дано да си спазват сроковете за щорите, казаха ми 3 седмици, че за тези пари които ми взеха остава и да се забавят, въпреки че ги поръчват от Испания до колкото разбрах и е възможно да има забавяне понякога

# 188
Елена, много, много хубаво!!!
 Със здраве да се ползва стаята, много игри и забавления в нея!

# 189
  • Някъде на път....

Добре де, а какво имате в предвид с тези легла - аз мисля, че те са предназначени по-скоро за гостенчета, т.е. ако има гости детето да остане да спи, защото не си представям едното дете вечно да трябва да си прибира леглото под другото - някакси неравнопоставено ми изглежда, ако щете , едното ще има къде да седне, а другото - не , защото леглото му ще е прибрано.
Ако пък остава отвън и се прибира рядко, то какъв му е смисъла - пак ще заема място... и по - добре да си е нормално легло...
Това са моите размисли и страсти, нека някой, който е ползвал да сподели как е ситуацията?
Да, аз го искам предимно за гости!  Peace
Но пък гостите може да са както възрастни, така и деца - затова искам да е стабилно!  Peace

# 190
Елена,
Стаята е страхотна! Поздравления. Да си я ползвате с много здраве и любов.

# 191
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Venus Doom благодаря ти,но за София не ми върши работа адреса,ако знаеш фирмата производител,ще съм ти благодарна. Hug
elena230479  чудесна е станала стаята на двете госпожици. bowuu

# 192
Venus Doom благодаря ти,но за София не ми върши работа адреса,ако знаеш фирмата производител,ще съм ти благодарна. Hug

Мисля, че те са си магазин на производителя (не зная точно как се казват), звънни на телефон 02/951 67 61 и ги питай за детски диван "Сънчо". Успех  bouquet

# 193
  • В лудницата на 2-рия етаж.

Мисля, че те са си магазин на производителя (не зная точно как се казват), звънни на телефон 02/951 67 61 и ги питай за детски диван "Сънчо". Успех  bouquet
Hug

# 194
  Нашите детски са готови с МДФ плоскости.

http://givanka.snimka.bg/family/2009.419224.14691348

Общи условия

Активация на акаунт